HoI4 - Multiplayer Sohbet - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Hearts of Iron IV (https://forum.strategyturk.com/forum-hearts-of-iron-iv) +---- Forum: HoI4: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-hoi4-multiplayer) +---- Konu Başlığı: HoI4 - Multiplayer Sohbet (/konu-hoi4-multiplayer-sohbet) |
RE: Bir Community kurma isteği.. - Deada - 02-04-2018 Teşekkür ederim sağolasınız HoI4 - Multiplayer Sohbet - Deada - 02-04-2018 hoi4 multiplayer gelmek isteyen varmıdır dostlar? HoI4 - Multiplayer Sohbet - Wayfear - 02-04-2018 Şaka gibi hizmet . Ciddi multiplayer oynamak isteyenler özel mesajdan ulaşsın . HoI4 - Multiplayer Sohbet - napolyon94 - 03-04-2018 Ciddi mp lere katılmak isteyen Wayfear'a ulaşsın. HoI4 - Multiplayer Sohbet - tayfun5457 - 13-05-2018 Merhabalar hoi4 te yeni sayılırım oyuna steam den sahibim ve online oynama gibi bir seçenek var diye biliyorum ama baktığım zaman atıyorum benim sürümüm 1.5.2 online da 1.5.3 gözüküyor ve o versiyona geçemiyorum bende steam de öyle bir sürüm gözükmüyor güncelleme yapmaya kalkıştığım'da kısacası online oynayabilir miyim oyunu oynamak için yapmam gereken nedir kısa bir bilgi alabilir miyim ? Bilen birinden şimdiden teşekkürler İyi forumlar... HoI4 - Multiplayer Sohbet - Wayfear - 13-05-2018 (13-05-2018, 14:54)tayfun5457 : Merhabalar hoi4 te yeni sayılırım oyuna steam den sahibim ve online oynama gibi bir seçenek var diye biliyorum ama baktığım zaman atıyorum benim sürümüm 1.5.2 online da 1.5.3 gözüküyor ve o versiyona geçemiyorum bende steam de öyle bir sürüm gözükmüyor güncelleme yapmaya kalkıştığım'da kısacası online oynayabilir miyim oyunu oynamak için yapmam gereken nedir kısa bir bilgi alabilir miyim ? Bilen birinden şimdiden teşekkürler İyi forumlar... "Hiçbir beta programına katılma" seçeneğini işaretle . Hearts OF Iron IV - ArdaArda - 04-06-2018 ARKADAŞLAR BEN HOİ4 OYNUYORUM VE MULTİPLAYER SERVER AÇACAĞIM TARİH:1936 GELMEK iSTEYENLER GELSİN BEN PORTU ATCAM ÜLKE SEÇİMİNİZİ YORUMLARA YAZIN BEN TÜRKİYEYİM Hoi4 Multiplayer - Arda56XX - 03-08-2018 Arkadaşlar multiplayer oynayacak kimsem yok :( :D o yüzden bu forumdayım ilk konum lütfen gelin ben türkiyeyim 5Kişilik olucak ilk katılıyorum yazan 5kişiyi seçicem HoI4 - Multiplayer Sohbet - TR Ace - 28-02-2019 Multiplayer oynamak lazım aslında haftasonları yeni DLC'de bugün çıkıyorken. Açmayı düşünen var ise katılırım. (İnternet hızım yetmeyince ben) HoI4 - Multiplayer Sohbet - yigit1986 - 01-04-2019 multiplayer hızında bir problem var yabancılarla oynarken 3 hızında takılı kalmaya sebep oluyorum ping kaç olmalı? ben de 8 HoI4 - Multiplayer Sohbet - altnkurt - 01-04-2019 İnternetin yetmiyordur veya dalgalıdır. Arkada internet kullanan diğer şeyleri kapatmayı dene. HoI4 - Multiplayer Sohbet - TR Ace - 06-09-2019 Acaba Multiplayer'larda Kaiserreich gibi modlarda kullanılsa iyi olmaz mı ? Özellikle Kaiserreich ile Avrupada baya güzel savaşlar olabilir bence. HoI4 - Multiplayer Sohbet - Yasin Ahmet - 02-04-2020 Hoi4 oynayacak dost arıyorum var mı oynayacak? sabit konu olduğundan hortlatmak problem çıkarmaz umarım. HoI4 - Multiplayer Sohbet - vodovest - 17-04-2020 Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Selam herkese. hoi4'e yeni başladım. Single ını çözdüm ama multisinde tecrübem yok. Minor ülkelerle katılmak istiyorum aranıza. İlginçtir karantina günlerinde durmuş forumda multi partileri. Yeni multi yaparsanız beni de sayın. 2-3 günde bir kontrol edeceğim forumu. İyi günler herkese HoI4 - Multiplayer Sohbet - Art3mis - 13-06-2020 Arkadaşlar yeni multiplayer açsak kimler katılır ? HoI4 - Multiplayer Sohbet - Onur34 - 13-06-2020 Günlere göre şöyle kıyıda köşede önemsiz bir ülke alabilirim. HoI4 - Multiplayer Sohbet - MountainGeneral - 08-07-2020 Hoi4 mp gelen varmı ? HoI4 - Multiplayer Sohbet - QuintusFlare - 17-11-2020 multi gelirim HoI4 - Multiplayer Sohbet - pistoltr - 07-03-2022 Bir dahakine state transfer tool kullanabiliriz, ne dersiniz? Roleplay için güzel olur. Ayrıca başka mod önerisi olan varsa yazabilir. HoI4 - Multiplayer Sohbet - Noir - 07-03-2022 (07-03-2022, 16:12)pistoltr : Bir dahakine state transfer tool kullanabiliriz, ne dersiniz? Roleplay için güzel olur.Bence birdahaki sefere FFU oynanabilir.oynanmazsa transfer tool kullanalım. |