Strategyturk Forumları
Hikaye: Kaybedilmiş Zaferler (Şimdi GOOGLE PLAY'DE!) - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Hearts of Iron IV (https://forum.strategyturk.com/forum-hearts-of-iron-iv)
+---- Forum: HoI4: Seriler (https://forum.strategyturk.com/forum-hoi4-seriler)
+---- Konu Başlığı: Hikaye: Kaybedilmiş Zaferler (Şimdi GOOGLE PLAY'DE!) (/konu-hikaye-kaybedilmis-zaferler-simdi-google-play-de)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 23- "Rüzgar Değişiyor" - napolyon94 - 23-03-2017

(23-03-2017, 09:55)Lehr : Kuzu Keri gözümden kaçmadı :)

Japon tanklarının isimleri hayli komik :) Chi-he, Hago, Haburo, Hongaa, Ke-N,.. etc. Hal böyle olunca dalga geçmeye çok münasipler :)

Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 23- "Rüzgar Değişiyor" - napolyon94 - 23-03-2017

Bu akşam ki yayınlayacağım 24.Bölüm en uzun bölüm olacak. Canım yana yana oynuyorum. ilk defa bir bölüm için 69 ekran görüntüsü gibi yüksek rakam kullanacağım.

RE: Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 23- "Rüzgar Değişiyor" - napolyon94 - 24-03-2017

Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 24- "YÜKSELEN GÜNEŞİN ÇIĞLIĞI" - napolyon94 - 24-03-2017

tam 4.5 saat sürdü yazmam, kesinlikle benim için en zirve oldu bu bölüm, oynarken içim yandı.

Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 24- "YÜKSELEN GÜNEŞİN ÇIĞLIĞI" - Semavi7 - 24-03-2017

Bravo çok güzel bölüm. Fakat uzun süre bu kadar büyük bir orduyu savaştıracak kaynağın yok galiba müttefikler avrupada seni sürebilirler.

RE: Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 24- "YÜKSELEN GÜNEŞİN ÇIĞLIĞI" - napolyon94 - 24-03-2017

(24-03-2017, 01:05)Semavi7 : Bravo çok güzel bölüm. Fakat uzun süre bu kadar büyük bir orduyu savaştıracak kaynağın yok galiba müttefikler avrupada seni sürebilirler.

1944 bir şekilde atlatılır, fakat 1945 facia geçecek. Almanya ve Macaristan KAPALI EKONOMİ olduğu sürece ben ne destek ekipmanı nede uçak üretebiliyorum. Yok yani hakikaten başka alüminyum alabileceğim yer, harita da her yere baktım, zorla alabileceğim tek yer olan Sibirya' nın da alüminyum yataklarını zaptettim. Oradan da 30 çıkıyor, özetle coca cola tenekesi bile üretemeyecek durumdayken zafere yürümek imkansız.

Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 24- "YÜKSELEN GÜNEŞİN ÇIĞLIĞI" - birisi43 - 24-03-2017

@napolyon94 istediğinde sonuna kadar savaşıp yenilmek değil miydi zaten :D Bu arada hikaye yazmaktaki azim ve emeğin için teşekkürler.

RE: Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 24- "YÜKSELEN GÜNEŞİN ÇIĞLIĞI" - napolyon94 - 24-03-2017

(24-03-2017, 01:14)birisi43 : @napolyon94 istediğinde sonuna kadar savaşıp yenilmek değil miydi zaten :D

Yav tamam isteiğimiz oydu da, bileğimizin hakkıyla yenileydik, müttefiklerimiz bile gösterip vermiyorken, dünyanın 3 te 1 ine hükmederken, alüminyum çıkaramamak bana çok dokunuyor :(

RE: Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 24- "YÜKSELEN GÜNEŞİN ÇIĞLIĞI" - napolyon94 - 25-03-2017

Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 25- "Hessen Taarruzu" - napolyon94 - 28-03-2017

Bugün bölüm 26 ve bölüm 27 yi yayınlayacağım. Birkaç gündür uzatmak, kısaltmak yada manevra etmek üzerine kurulu 3 final arasında gidip geliyorum. Sanırım artık kararımı verdim.

Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 25- "Hessen Taarruzu" - Semavi7 - 28-03-2017

Eyvallah reis bekliyoruz.

Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 25- "Hessen Taarruzu" - napolyon94 - 29-03-2017

Öyle çılgın şeyler oluyor ki , nasıl kurgulayacağımı oturtmak çok zor oluyor :D

RE: Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 25- "Hessen Taarruzu" - napolyon94 - 29-03-2017

Kaybedilmiş Zaferler - Büyük Finale Doğru.. - napolyon94 - 02-04-2017

Tahminlerim son 3+1 bölüm ile serinin biteceği yönünde. Final için birkaç gün daha kafa patlatmalıyım. Bu akşam 1 bölüm yayınlayacağım. Stahlhelm hikayesinin kaybı canımı sıksa da, Kaybedilmiş Zaferler tüm bütünlüğü ile sona yaklaşıyor, buda ufak bir gurur hissettiriyor :)

Kaybedilmiş Zaferler - Büyük Finale Doğru.. - Feldmarschal - 03-04-2017

@napolyon94 harika bir AAR olmuş nasıl geç farkettim anlamoyorum ama sonu gelmeden yetiştim mükemmel yazmış ve oynamışsın her bir bölümü ayrı ayrı heyecan verici cidden ellerine emeğine sağlık artık bende takipçinim ve Japonya hikayen bitebilir ama yenisini senden muhakkak bekliyorum teşekkürler bu hikayeyi foruma kazandırdığın için

Kaybedilmiş Zaferler - Büyük Finale Doğru.. - Pierro - 03-04-2017

Muhteşem bir hikaye zevkle takip ediyorum, her bir bölümü ayrı ayrı heyecan verici. Cidden ellerine sağlık.  :sunglasses:

RE: Kaybedilmiş Zaferler - Büyük Finale Doğru.. - napolyon94 - 03-04-2017

(03-04-2017, 02:07)Feldmarschal : @napolyon94 harika bir AAR olmuş nasıl geç farkettim anlamoyorum ama sonu gelmeden yetiştim mükemmel yazmış ve oynamışsın her bir bölümü ayrı ayrı heyecan verici cidden ellerine emeğine sağlık artık bende takipçinim ve Japonya hikayen bitebilir ama yenisini senden muhakkak bekliyorum teşekkürler bu hikayeyi foruma kazandırdığın için

Beni çok mesud ettin :) Teşekkürler Feld, şu sıra aşırı yoğundum ancak bu haftaya nasip kaldı bitirmek. Takipte kal :)

RE: Kaybedilmiş Zaferler - Büyük Finale Doğru.. - napolyon94 - 03-04-2017

Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 27 - "Flanders Taarrruzu" - napolyon94 - 04-04-2017

Bölümü tamamladım, okunmaya hazır, :)

Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 27 - "Flanders Taarrruzu" - napolyon94 - 05-04-2017

Kalan Bölümlerin sayısı ve isimlerini belirledim.
Bölüm 28- ARDENLER Taarruzu I
Bölüm 29- ARDENLER taarruzu II
Bölüm 30 - Barış Antlaşması ve Büyük Final
Bölüm 31 (Özel) - İtiraflar, Teşekkürler,, Kaynaklar, İstatistikler ve Son Söz

br6a2n.jpg
Bu gece ise haritamı işaretleyip biirmleri yazmakla ile geçireceğim. Yarın okulda ki ders arasında planlar, son oynayışımı yaparım bu save üzerinden. 

Takipte Kalın