Strategyturk Forumları
Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Crusader Kings III (https://forum.strategyturk.com/forum-crusader-kings-iii)
+---- Forum: CK3: Modlar (https://forum.strategyturk.com/forum-ck3-modlar)
+----- Forum: CK3: Türkçe Yama (https://forum.strategyturk.com/forum-ck3-turkce-yama)
+----- Konu Başlığı: Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu (/konu-crusader-kings-iii-turkce-yama-ana-konu)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - BeRDuSH - 17-03-2022

(17-03-2022, 15:29)SoloDragon : yama aktif iken başarımları almanın herhangi bir yolu yok değilmi

https://forum.strategyturk.com/konu-turkce-yama-ile-basarimlari-aktif-etme-crusader-king-3

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Semavi7 - 30-05-2022

Kimse yazmamış galiba siftahı ben yapayım.
Yeni dlc için yama güncellemesi ne zaman çıkar?
(Şaka yaptım linçlemeyin :D )

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - gorkemsali - 01-06-2022

1.6.0(castle) için yama ne zaman gelir?

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Duman - 02-06-2022

Hazır olunca gelir.

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Sekiro - 03-06-2022

Oyunu gamepass üzerinden indirdim. Söylediğiniz gibi paradox launcher modlar bölümünden son sürümü indirdim. Oyunun Başlat ikonunda ve modda da ünlem iaşreti var. Üzerine geldiğimde "bu mod oyunun başka bir sürümü için eklenmiş" yazıyor. Oyuna girdiğimde seçeneklerde türkçe seçili olmasına rağmen oyun türkçe değil. Çözmek için ne yapmam gerekiyor? Ya da sizin modu güncellemeniz mi gerekiyor?

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - SkyWolf - 03-06-2022

(03-06-2022, 10:06)Sekiro : Oyunu gamepass üzerinden indirdim. Söylediğiniz gibi paradox launcher modlar bölümünden son sürümü indirdim. Oyunun Başlat ikonunda ve modda da ünlem iaşreti var. Üzerine geldiğimde "bu mod oyunun başka bir sürümü için eklenmiş" yazıyor. Oyuna girdiğimde seçeneklerde türkçe seçili olmasına rağmen oyun türkçe değil. Çözmek için ne yapmam gerekiyor? Ya da sizin modu güncellemeniz mi gerekiyor?

Mod yeni gelen Fate of İberia için daha güncellenmedi o sebeple beklemen gerekiyor.

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Melchiah - 03-06-2022

Herkese selam.

Oyunu Xbox Gamepass üzerinden Türkçe modlu olarak oynuyorum. Strategyturk ekibine teşekkür etmek için üyelik açtım. Türkçe yamada emeği olan, güncelleyen herkese çok teşekkür ediyorum. 

Sayenizde hem Crusader Kings 3'ü öğrendim hem aşırı keyifli vakit geçirip stres attım. Umarım 1.6 yaması kısa sürede gelir.

Tekrar ayırdığınız vakit ve emek için teşekkür ederim. Herkese iyi eğlenceler.

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Sekiro - 03-06-2022

(03-06-2022, 10:16)SkyWolf :
(03-06-2022, 10:06)Sekiro : Oyunu gamepass üzerinden indirdim. Söylediğiniz gibi paradox launcher modlar bölümünden son sürümü indirdim. Oyunun Başlat ikonunda ve modda da ünlem iaşreti var. Üzerine geldiğimde "bu mod oyunun başka bir sürümü için eklenmiş" yazıyor. Oyuna girdiğimde seçeneklerde türkçe seçili olmasına rağmen oyun türkçe değil. Çözmek için ne yapmam gerekiyor? Ya da sizin modu güncellemeniz mi gerekiyor?

Mod yeni gelen Fate of İberia için daha güncellenmedi o sebeple beklemen gerekiyor.
Çeviri konusunda yardımcı olmak isterim. Discorda yazdım ama cevap veren olmadı. Siz yönetici misiniz bilmiyorum ama belki yorumu görürler bi şekilde iletişime geçebiliriz.

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - SkyWolf - 04-06-2022

(03-06-2022, 14:01)Sekiro :
(03-06-2022, 10:16)SkyWolf :

Çeviri konusunda yardımcı olmak isterim. Discorda yazdım ama cevap veren olmadı. Siz yönetici misiniz bilmiyorum ama belki yorumu görürler bi şekilde iletişime geçebiliriz.

Ben yönetici değlim. Yazılanı okuyunca cevap vereyim dedim sadece. :3

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Simurg - 05-06-2022

1.6 sürümü için yama ne durumda?

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - kırmızı - 15-06-2022

Güzel haberi bekliyoruz.

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Beyaz_Peynir - 20-06-2022

Bizde bekliyoruz :)

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Zebercet - 21-06-2022

Ben de bekliyorum ne yalan söyleyeyim. Şimdiye çıkar diye umut ediyordum. Kısmet.

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Nirnaeth - 21-06-2022

ekip tatile çıktı sanırım

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Beyaz_Peynir - 24-06-2022

Yama geldi, teşekkürler.

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Timur.pax - 13-09-2022

Paradox plaza indirme linki çalışmıyor ve arattığımda da bulamıyorum, acaba yeni güncellemeden sonra bu mod paradox plazadan kaldırıldı mı? Eğer öyle ise ne zaman indirebilirim?

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Aspavati - 13-09-2022

Paradox mod'dan indirilemiyor. Yamayı aratıyorum bulamıyorum. İndirme linkine tıklayınca Paradox Modlarının ana sayfasına atıyor. Yama paradox'tan kaldırıldı mı?

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - furkan_yen - 19-09-2022

yama indirme yerine atmıyor modlar kısmına atıyor ordandan türkçe yama bulamadım

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Duman - 20-09-2022

(20-09-2022, 15:17)Duman : Paradox Mods sayfası tekrardan açıldı.

Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Misanthropy - 04-10-2022

Yama çok iyi. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Yeni güncellemeler ile oyuna eklenmiş olan çevrilmemiş kısımlarında çevirisini dört gözle bekliyorum. Zamanınız bol olsun diyerekten kaçıyorum!