Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Blizzard Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-blizzard-forumlari) +--- Forum: Hearthstone (https://forum.strategyturk.com/forum-hearthstone) +--- Konu Başlığı: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz (/konu-hearthstone-ekran-goruntuleriniz) |
RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 28-08-2017 Combo RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 02-09-2017 RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - İlber Ortaylı - 06-09-2017 You Shoul Evolve!
Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Emura - 07-09-2017 Herşey güzel gidiyordu , forumdan ekledigim bi üstad ile oynuyorken nasilda yeniyorum diye tebessüm etmeye başlamıştım, göründüğü üzre rakibin 3 benim ise 30+21 sonradan da çoğalan kalkanim vardi sadece bir turn kalmıştı zafere Fakat sonra ; Sonra bi şeylerin ters gittiğini fark ettim, zamanlar mekanlar fireballlar , yüzümde ki tebessüm, en fazla ne olabilir ki telaşı ile karıştı, Veeee , Ömrümün en ilginç pvp'sini yaptım, Nyderrath üstadıma teşekkür ediyorum gerçekten oyunun sonunda ağzım açık kalmıştı :) Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Merco - 07-09-2017 Quest mage in esprisi o zaten. Yalnız iyi oynamışsın. Quest mage oynuyorsa rakip Questi tamamlamadan oyunu bitirmek lazım. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Emura - 07-09-2017 (07-09-2017, 19:32)Merco : Quest mage in esprisi o zaten. Yalnız iyi oynamışsın. Quest mage oynuyorsa rakip Questi tamamlamadan oyunu bitirmek lazım. Sorun şu ki bende oyuna uzun bir aradan sonra başladım ve quest nedir bilmiyordum zaten o yüzden afalladım :) Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Merco - 08-09-2017 Her sınıfa özgü quest kartları var. Journey un goro paketinden çıkıyor. Late game de quest mage kaçınılmaz galip. Erken saldırıp yenilebilir RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 17-09-2017 Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - ZenderX - 17-09-2017 Volcano işi çözer :D RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Emura - 23-09-2017 Ceviri yapabilir misiniz arkadaslar , tesekkur ederim :) Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - ZenderX - 23-09-2017 -Niçin? +Ne niçin? -İkimizinde görev yapması lazımdı -Neden (roped ? (konuşmanın geri kalanından anladığım üzere neden bitirdin diye soruyor)) +gülümseme -Anlıyorum bu rank maçı -Ama ikimizde görev yapıyorduk -Sen warrior kartları oynama ben ise murlock kartları. -Farketmez kardeşim.Sinirli olamam. -gülümseme +üzgünüm ama benim ingilizcem çok kötü ''üzgün surat'' -Sorun değil -Ben almanım ya sen? +Anlamıyorum, usta ''üzgün surat'' +Türküm -Rica ederim. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Emura - 23-09-2017 (23-09-2017, 11:23)ZenderX : -Niçin? Çok teşekkürler :)) RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - ZenderX - 23-09-2017 Combo :D Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Merco - 23-09-2017 Güzel combo olmuş. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 25-09-2017 :( Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Hammurabi - 25-09-2017 Neden üzgün işareti var Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 25-09-2017 Auchenai 10 ataklı Obsidian'ın lifesteal etkisini negatife çeviriyor, Obsidian'a 1 ataklı minion vurunca 10 dmg yiyorum. Sahada lethal var. Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Hammurabi - 25-09-2017 Peki rakibin bunun farkında mı Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 25-09-2017 Malesef, normalde 30 candaydım bir tur önce de o Obsidian 7 ataktaydı, Obsidian 7 vurduğunda rakibe 30'dan 23'e düştü canım, bayağı farkedilir oldu. Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Hammurabi - 25-09-2017 Obsidian Statue'den nefret etmek için 1 sebep daha |