Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Blizzard Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-blizzard-forumlari) +--- Forum: Hearthstone (https://forum.strategyturk.com/forum-hearthstone) +--- Konu Başlığı: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz (/konu-hearthstone-ekran-goruntuleriniz) |
RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 30-09-2017 Voss Rogue'mden klasik bir manzara. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 30-09-2017 Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Merco - 03-10-2017 Biraz foto paylaşayım. Evet, Taunt druid çok op. Sanırım Innervate e nerf atarken Token Druid destesinin önünü kesmeye çalıştılar. Çünkü internette yazanlara göre ilk 5'in 4ü hep druid oynuyormuş. Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 03-10-2017 Taunt Druid rakipte board removal olmasını zorunlu kılıyor, işin kötüsü mesela senin maç yaptığın Hunter sınıfı gibi birçok sınıfta bu tarz bir removal yok. Warlock Doom veya Twister atabilir, Paladin Equality ile temizleyebilir, Priest çeşitli combolarla bu engeli geçebilir ama o gariban Hunterın bunu yapabileceği bir kartı yok. :D O şekilde kartları oyunun sağlığı için zararlı buluyorum ben. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 03-10-2017 I am the priest now. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 06-10-2017 Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Merco - 07-10-2017 Jaraxxus tehlikeli bir kart. Karşıdaki destroy a demon olan 0 manalı kart ile öldürebiliyor. Rogue ile bunu almış olman da ayrı bi güzel tabi. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 09-10-2017 Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Hammurabi - 09-10-2017 Kanser eden Rogue RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 14-10-2017 Çok sağlam maçtı. Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - ZenderX - 14-10-2017 Rank 20 en güzeli zaten. Deste çeşitliliği bol, zevkli maçlar çok denk geliyor. Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 14-10-2017 Hearthstone'u competitive oynamak zaman kaybı. Oyuna 1 kuruş bile vermemiş bir oyuncu olarak elimde en azından kendim için eğlenceli bulduğum çok sayıda deste olduğunu düşünüyorum, bu desteyle zaten "güzel geçen" her oyun minimum 15 dakika sürüyor, kontrolün de kontrolü bir deste o sebeple pek rank atlamaya da müsait değil. Ranked ödülleri de çok anlamsız bana kalırsa 1-2 tane altın common kart veriyorlar. Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Merco - 14-10-2017 Duman en zevkli deck lerden biri bence seninki. Bendeki en eğlenceli bulduğum deck krul + bloodreaver guldan destesi. Kazakus da olsa tadından yenmez. Onun dışındaki destelerden pek keyif alamıyorum. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 17-10-2017 Bug, neutral Vaporize. Daha önce de başka bir spelle olmuştu, tahminim Voss eğer Coin'i dönüştürürse dönüştürülen spell Coin gibi neutral görünüyor. Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - ZenderX - 17-10-2017 Paylaş Hearthstone ile, belki pack verirler :D Bu arada deck'i yaptım, 4 maç oynadım 2sinde karşıya rogue geldi... :D :D Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 17-10-2017 Rogue v. Rogue maçları sıkıcı oluyor, en güzeli Mage/Paladin/Warlock'a karşı oynarken sanırım. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 17-10-2017 Not all who wander are lost.
Çift Benedictus
Prophet Velen ile tek turda 21 dmg.
Adamın önce desteyi çaldım (2 kere) sonra destesindeki kartlarla yendim. :D Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Merco - 22-10-2017 Bu arkadaş artık jade golem oynamaz heralde :D 1 manalık tüm spelleri yok eden minionu attıktan sonra tüm Jade İdol kartları yok olunca garibim çırılçıplak gibi kaldı :D Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - SatanistKesenKedi - 22-10-2017 Bir maç 3 tur dönse ve sideboard kavramı eklense, kullandığın kart sideboardun vazgeçilmezi olur :D. RE: Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 26-10-2017 |