Medieval 2 - Multiplayer Sohbet - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war) +---- Forum: Medieval II: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-multiplayer) +---- Konu Başlığı: Medieval 2 - Multiplayer Sohbet (/konu-medieval-2-multiplayer-sohbet) Sayfalar:
1
2
|
Medieval 2 - Multiplayer Sohbet - Kızılderili - 10-12-2015 Sohbeti buradan yapalım. Böyle bir konu açmamın asıl sebebi tur konusunda soru falan sorulduğunda tur arkada kalıyor ve oynayacak kişi turu göremiyor. Benim bir sorum olacaktı. Ben aforoz ülkeler Haçlı seferinde oy kullanamaz diye düşünüyorum. Doğru mu ? RE: Hotseat Sohbet - Merco - 10-12-2015 Öyle zaten. Düşünme değil kurallarda yazıyor. RE: Hotseat Sohbet - ZenderX - 10-12-2015 Fort içinde en az 180 asker bulundurulması kuralı ihlali.Turumu verilecek cezaya göre oynayacağım. RE: Hotseat Sohbet - Kızılderili - 10-12-2015 Aklıma gelmedi gelseydi o tur paralı asker alabilirdim. Ki kuralda eksiklik var bana kalırsa. En iyi generalim onun için 300 adam feda ederim ben. Turuma bakılabilir aklıma gelseydi paralı asker alırdım 350 florine paralılar var. Kasten yapmadım. Oyunun gidişatını etkilemediği için ve kasten yapmadığım için paralı askerleri bu tur almayı talep ediyorum. Resim atarım sanıırm diğer hotseatte fort ihlali olmuştu ceza gelmemişti... RE: Hotseat Sohbet - ZenderX - 10-12-2015 Ajan açıyor zaten kapıyı generalinde ölüyor.Benim önerim; bende bu tur içinde az adam olan bir fort kurayım.Kasıt olmadığını tahmin edebiliyorum.Birdahakine daha dikkatli oynarsın.Yinede son karar @Merco nun. RE: Hotseat Sohbet - Kızılderili - 10-12-2015 Az adamli bir fort kur. Bekleme olmasın. :) RE: Hotseat Sohbet - PiriReis - 11-12-2015 Medieval 2 Total war Kingdoms aldim steam dan. 1. Hotseat lara artik katilabiliyormuyuz? 2. Kingdoms la gelen Crusades, Teutonic, Americas ve Britian hikâyeler icin hotseat kursak katilim olur mu? RE: Hotseat Sohbet - Kızılderili - 11-12-2015 Hotseatlara katılman için malesef 1.3 versiyonu lazım. Bu sürümde açılıyor çoğu hotseat. İstersen bu sürümde de kurabilirsin katılım olur mu bilemem sonuçta insanların katılmak isteyip istemeyeceğine bağlı. :D RE: Hotseat Sohbet - Merco - 11-12-2015 (11-12-2015, 00:23)PiriReis : Medieval 2 Total war Kingdoms aldim steam dan. 1. Hotseat lara artik katilabiliyormuyuz? 2. Kingdoms la gelen₣$Crusades, Teutonic, Americas ve Britian hikâyeler icin hotseat kursak katilim olur mu? Steam versiyonu olan yeterli sayıda oyuncu bulursak neden oynamayalım? RE: Hotseat Sohbet - Duman - 11-12-2015 Bir ülke neden durup dururken her şehrinde auto-manage'a geçer? RE: Hotseat Sohbet - Kızılderili - 11-12-2015 Oyunda bir bug var. Eğer single player bölümünde auto manage açıksa hotseatde de açılır. Ya onu açık unutup girdin ya da turuna biri girmiştir açık kalmıştır. Aklıma başka bir şey gelmedi.:D RE: Hotseat Sohbet - Merco - 11-12-2015 (11-12-2015, 16:45)Duman : Bir ülke neden durup dururken her şehrinde auto-manage'a geçer? Aynısı bende de oluyor, her tur. diğer hotseatlerde olmuyor ama timur moğol olduğumuz hotseatte oluyor. RE: Hotseat Sohbet - Raijin - 11-12-2015 ben hiç br zaman auto manage kullanmam bi yanlısnız var yada oyundan kaynaklı. RE: Hotseat Sohbet - Merco - 11-12-2015 RE: Hotseat Sohbet - Kızılderili - 13-12-2015 Soğuklardan galiba oyunlar dondu. Çok yavaşladık hadi bir hızlanalım. :D Skype grubu açılsa güzel olur. Belki turlar hızlanır. RE: Hotseat Sohbet - Kızılderili - 17-12-2015 Papa'ya para vermek kurallara aykırı mı ? Ona göre oynayacağım. RE: Hotseat Sohbet - Merco - 17-12-2015 Hayır. 2 tane şehir verdin yetmedi bir de para mı verecen :D bana ver bana RE: Hotseat Sohbet - Kızılderili - 17-12-2015 Yasak olmadığına göre turumu oynadım. RE: Hotseat Sohbet - Duman - 19-12-2015 İstatistiklere göz gezdirdim de Raijin SoW'de iyi para yapmış :) RE: Hotseat Sohbet - ZenderX - 23-12-2015 Çanakkale boğazını geçip geçmeyeceğini tartıştığımız moğol orduları vardıya @Kızılderili sadece atlılar geçer diyordu.O ordular sadece atlılardan oluşuyomuş :D :D |