Çocuk ve Evlatlıkların İsmini Değiştirme Sıkıntısı - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war) +--- Konu Başlığı: Çocuk ve Evlatlıkların İsmini Değiştirme Sıkıntısı (/konu-cocuk-ve-evlatliklarin-ismini-degistirme-sikintisi) |
Çocuk ve Evlatlıkların İsmini Değiştirme Sıkıntısı - Osmaniyeli - 03-09-2018 S.a arkadaşlar m2tw kıngdoms haçlı kampanyası oynuyorum. Turk komutanların ismi arap ismi gibi bazıları descr_statdan yapıyom ama dogan cocukların ve evlatlıkların isimleri aynı onu yapamıyom yardımcı olursanız sevınırım RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Merco - 04-09-2018 Öcelikle merhaba. İsimleri değiştirmek için unpack yapmak gerekli. Unpack de yaklaşık 30 GB yer kaplıyor. Unpack içinde isimler dosyası var. Onun içine kendi adını da yazabilirsin, değiştirebilirsin de. RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Osmaniyeli - 04-09-2018 (04-09-2018, 00:21)Merco : Öcelikle merhaba. İsimleri değiştirmek için unpack yapmak gerekli. Unpack de yaklaşık 30 GB yer kaplıyor. Unpack içinde isimler dosyası var. Onun içine kendi adını da yazabilirsin, değiştirebilirsin de. unpack yaptım names txt string .bin war names .txt yok onu yapamıyom benı bu dertten kurtarırsanız sevınırım RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Merco - 04-09-2018 "names.txt.strings.bin" isimli dosyayı BinEditor programı ile "names.txt" şekline çevirmen lazım. Sonrasında dosyayı açabilirsin. Yalnız dosyanın yedeğini almayı unutma. Herhangi bir sıkıntılı durumda oyun açılmayabilir. Aldığın yedeği yerine koyarak tekrardan eski haline döndürebilirsin. RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Osmaniyeli - 05-09-2018 (04-09-2018, 12:46)Merco : "names.txt.strings.bin" isimli dosyayı BinEditor programı ile "names.txt" şekline çevirmen lazım. Sonrasında dosyayı açabilirsin. Yalnız dosyanın yedeğini almayı unutma. Herhangi bir sıkıntılı durumda oyun açılmayabilir. Aldığın yedeği yerine koyarak tekrardan eski haline döndürebilirsin. turk realisim moddan names .txt aldım names , descr names ve lokup txt düzenliyom herseyi yapıyom ama oyuna girdimde hiç bir değişilik yok gene mahmud bagdadi isimleri cıkıyo arap ismi gibi kafayı yiyom RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - turkish lokum - 05-09-2018 Orjinalini neden bozmak istersiniz anlamiyorum ki. RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Osmaniyeli - 05-09-2018 (05-09-2018, 09:46)turkish lokum : Orjinalini neden bozmak istersiniz anlamiyorum ki.Kardesim ben türk isimlerinin Daha cok arap isimlerine benzemesinden hoslanmıyom bu oyunun orjinalini bozmak değil bu dosyaları kodlayan adamın turk isimlerini tınlamamıs olması diyebiliriz. Shakyy Mahmud of bagdadi abdul aziz falan boyle turk ismimi olur Beyazid felan isimleri var ama bu seferde beyazid of bagdadi olarak karsımıza cıkıyo - Yardımcı olursanız sevinirim Hatta strategy turk Ailesinin buna el atması gerekir. RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Merco - 05-09-2018 Aynı değişiklikleri data/text/names.txt dosyasına da yapman gerekiyor sanırım. Bu aaafa eski isimleri sildin mi? Ve bu değişiklikler sanırım yeni açacağın oyunlara yansır. Daha önceki oyunlarda değişme olacağını sanmıyorum. @Osmaniyeli RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Osmaniyeli - 07-09-2018 (05-09-2018, 12:33)Merco : Aynı değişiklikleri data/text/names.txt dosyasına da yapman gerekiyor sanırım. names txt descr _lokup- descr_names bu 3 dosyaya duzeneleme yaptım ama oyuna gırınce hıc bır değişıklık olmuyor yeni kampanya kurdum halde aynı ısımler karsıma cıkıyo sizde düzenlenmis names dosyaları varsa atabılırmısınız yada yapabılecenız bır ıslem ıse forum uyelerıne yapabılırm ısınız yardımlarınız ıcınde tskler RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Merco - 07-09-2018 Öncelikle eski isimleri her dosyadan tamamen silip yeni isimler eklemen gerekiyor. Yeni isimleri eklerken de {Ahmet}Ahmet olarak düzenlemen gerekiyor. Eğer mümkünse dosyaları buraya yüklersen yardımcı olmaya çalışırım. Ben unpack yapmadığım için elimde dosya yok. RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Osmaniyeli - 07-09-2018 (07-09-2018, 20:07)Merco : Öncelikle eski isimleri her dosyadan tamamen silip yeni isimler eklemen gerekiyor. kardesim nasıl yükleniyor bilmiyorumki kusura bakma sanada zahmet oldu file:///C:/Users/MERT%20AL%C4%B0%20%20DO%C4%9EAN/Desktop/Yeni%20klas%C3%B6r/descr_names.txt file:///C:/Users/MERT%20AL%C4%B0%20%20DO%C4%9EAN/Desktop/Yeni%20klas%C3%B6r/descr_names_lookup.txt file:///C:/Users/MERT%20AL%C4%B0%20%20DO%C4%9EAN/Desktop/Yeni%20klas%C3%B6r/names.txt ancak böyle atabildim linkten kopyala yapıstır ile düzenlebilirsin bnde aynı sekil alıp metin klasörüne kopyalarım RE: Değerli dostlarım yardımınız lazım - Merco - 07-09-2018 Sen o txt dosyalarını bir İnternet sitesine yükle veya bana mail at. Sana öm atıyorum. |