Strategyturk Forumları
Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Microsoft Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-microsoft-forumlari)
+--- Forum: Rise of Nations (https://forum.strategyturk.com/forum-rise-of-nations)
+--- Konu Başlığı: Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato (/konu-sohbet-rise-of-nations-genel-sohbet-senato)

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - reddga - 06-10-2018

LB2qjYX.png
Rise of Nations - Senato
Rise of Nations ile ilgili, ayrı konu açılması gerekmeyecek tarzda sohbetler ve tartışmalar bu konu altından gerçekleştirilebilir. 
Bu konuyu, bölümde mevcut bir başka konunun yerine kullanmamaya özen gösterin.

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - reddga - 30-11-2020

Rise of Nations, Empire Earth'ü oynadıktan sonra pek cezbedici gelmemişti ama Definitive Edition'ı çıkarsa bir şans veririm.

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - Elefsar - 30-11-2020

MP'sine katılırım. Eskiden çok oynardık. Teknolojinin diğer rts'lere göre daha değerli olduğunu düşünüyorum.

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - reddga - 23-06-2021

Microsoft, AoM için bile bir şeyler yapılabileceğinin mesajını vermişken RoN iyice üvey evlat kaldı. Belki bir gün...

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - yafeshan - 23-06-2021

Hidden gem statüsünde. Kesinlikle diğerlerine değişmem. Ron stratejik derinliği hic birinde yok

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - Takeda Akane - 24-06-2021

Nostaljik bir oyundu keşke yenisi gelse.

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - Aeschyli - 24-06-2021

Yenisi yapılsa çok iyi olur ama sanmıyorum böyle bir işe girişileceğini. Bu oyun çok şanssız bir oyun gerçekten. Grafikleri, mekanikleri, çağ aralığı falan döneminde olan oyunlara göre çok çok ileride olmasına rağmen popüler olamadı.

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - yafeshan - 24-06-2021

Microsoft cok ustune dusmedi bence. Hele daha aci olani, daha sonra yapilan rise of legends oyunu tamamen yokoldu. Remasteri birak kendisini bile alamiosun bugün. Halbuki o da cok iyi yorumlar almisti.

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - Yasin Ahmet - 24-06-2021

AoE, AoM gibi oyunlara kıyasla grafikleri çok ilkel gibi gözüküyor, belki oynamaya kalkan oyuncuları korkutan şey bu olabilir. Ama oyun gerçekten hoş bir oyun, yenisinin yapılmasını isterim her ne kadar yapılmayacak olsa da.

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - Attila the Hun - 24-06-2021

İlk keşfettiğimde büyük zevkle oynadığım bir oyundu, bana bu kadar büyük keyif veren oyun çok yoktur. Epik savaşlar yaşamak için oyunu diğer RTS’lerden farklı olarak oynardım ve oyunlarım daha ziyade Civilization’a benzerdi. Supply Wagon’ın ne işe yaradığını epey geç anladığımı ve askerlerimin altındaki kırmızı renklerin ne anlama geldiğini acılı yoldan öğrendiğimi hatırlıyorum. Favorim 2 veya daha fazla sayıda kara kütlesi içeren haritalardı, “kolonicilik RP’si” yapardım. Belki de AoE’lerden bile daha fazla sevdiğim bu oyuna ilgi gösterilmesini çok isterim.

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - yafeshan - 24-06-2021

Bunun ustune bi mp iyi gider

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - yafeshan - 25-06-2021

Mp yazinca ses çıkmıyor. @Aeschyli @attila @Takeda Akane

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - Takeda Akane - 25-06-2021

(25-06-2021, 11:50)yafeshan : Mp yazinca ses çıkmıyor. @Aeschyli @attila @Takeda Akane
Age of 2 ve mitoloji dışında hiç bir Microsoft oyununu Multi oynamadım. Ron'u single oynadım.

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - yafeshan - 25-06-2021

(25-06-2021, 11:58)Takeda Akane :
(25-06-2021, 11:50)yafeshan : Mp yazinca ses çıkmıyor. @Aeschyli @attila @Takeda Akane
Age of 2 ve mitoloji dışında hiç bir Microsoft oyununu Multi oynamadım. Ron'u single oynadım.
Zamani gelmiş demekki

Rise of Nations - Genel Sohbet: Senato - theCrimean - 05-02-2023

Şu oyunu bir seriye dönüştürselerdi, her şey çok farklı olabilirdi. Gerçekten kendine has mekanikleriyle çok derin bir oyundu. Hala girer, diplomasi açık oyun atarım.