Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Imperator: Rome (https://forum.strategyturk.com/forum-imperator-rome) +--- Konu Başlığı: Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke (/konu-oyun-ciktiginda-oynamak-istediginiz-ilk-ulke) Sayfalar:
1
2
|
Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Justicar - 19-11-2018 Bu başlık altında oyun çıktığında oynamak istediğiniz ilk ülkeyi ve sebebinizi belirtebilirsiniz.
Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - birisi43 - 19-11-2018 Sadece ilk olmasa da oynamak istediklerimi yazayım 1- Roma :roma temalı bir oyunda başka ne oynanır ki. En azından oyuna alışasıya kadar. 2- Atina yada Rodos: denizci ticaret devleti. Tabi oyun çıktığında bazı özellikler eksik olcaktır. Artık oyun ne kadar izin verirse 3- massila yada iberdeki adını unuttuğum yunan kolonisi: Barbarların ortasında hayatta kalma mücadelesi. 4- pontus : diadochi savaşlarından karlı çıkmaya calışan ve karadeniz egemenliği temalı bir oyun. Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - KARTAL - 19-11-2018 En izole konumda hangi ülke varsa o ülkeyi seçeceğim. Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - SHD - 19-11-2018 Soru mu bu da? :D Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - fff7 - 19-11-2018 Ohh Boii Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Sylvanas - 19-11-2018 Colchis Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Aytaç - 19-11-2018 Roma, Etrüskler ve Kartaca ilk tercihlerim olur. Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Voidian - 19-11-2018 İlk oyunum mutlaka Sparta ile olur. Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Kaiser-i Rum - 19-11-2018 Turkler. Anadolu turkleri. Bosnaklar 3 Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - gLo1NN - 19-11-2018 bir barca sülasini zevkten dört köşe yaparız Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - basileus - 27-11-2018 Mısır, Ege çevresindeki Yunan devletçikleri ya da Anadolu devletleri. Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Alduin - 27-11-2018 Rodosla oynamaya can atıyorum. Baya eğlenceli fanteziler olur o ülkeyle. Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Attila the Hun - 16-02-2019 Önce Roma'yla oynarım. Hem oyun mekaniklerini anlamak hem de Roma İmparatorluğu kurmak için. Roma'nın zor olacağını pek zannetmiyorum. Sonra da Kartaca'yla veya Yunanistan'daki şehir devletlerinden biriyle oynarım. Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - AlperAkgun - 16-02-2019 Önce roma ile sonra küçük kuytu köşede bir devletle Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Dreyfus - 16-02-2019 Ilk romayla sonra da ispanya da fanteziler Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Baudouin - 23-02-2019 Ermenistan Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - aegon - 25-02-2019 İlk oynayacağım Makedonya olur muhtemelen daha sonra maurya Roma Atina ve Britanyalı bir devletle oynarım Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - hallofen - 24-03-2019 1-wusun 2-iskitler 3-herulia 4-mısır Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Tetsure - 24-03-2019 Epir: Pirüs'ün yükselişi ve İtalya seferleri çok ilgimi çekiyor. Phrygia: Çünkü Antigonid fanboyum. Etrüsk: Roma'nın üzerine kurulduğu antik İtalyan devletini ilginç buluyorum. Colchis: Bilinen ilk Laz devleti. Atina: Ticarete yoğunlaşıp ticaret ve cumhuriyet mekaniklerini iyice kavradığım bir oyun olsun istiyorum. Judea: Başlangıç pozisyonu çok ilgimi çekiyor. Antigonid ve Ptolemy'nin arasında hayatta kalıp İsrail kurmak ilginç bir oyun olabilir. Rome: Tarihsel bir role-play Roma oyunu için. Oyun Çıktığında Oynamak İstediğiniz İlk Ülke - Lothebork - 24-03-2019 Roma temalı bir oyunda Roma oynamam büyük ihtimal. Nerede böyle küçük devlet varsa onla oynamaya çalışırım. Kaç yıllık EU4'te bir kere bile Avusturya oynamadım mesela. |