Strategyturk Forumları
EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv)
+--- Konu Başlığı: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? (/konu-euiv-oynamayi-sevmediginiz-zevk-alamadiginiz-devletler-var-mi)

Sayfalar: 1 2

EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - PiriReis - 19-12-2015

Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı?

Portekiz le oynadıktan sonra bazi ulkelerin ne kadar kolay olduğunu anladım ama hic zevkli degildi.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Kamran - 19-12-2015

Sibirdeki 2-3 devlet ve Ingiltere

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Blackwhist - 19-12-2015

Otto.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - GaulTurk - 19-12-2015

İngiltere, Polonya, İsveç, Ming

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Duman - 19-12-2015

Singleplayerda 50 developmentten yüksek her devlet.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - fff7 - 19-12-2015

SP Fransa,Osmanlı,Kastilya vb süper güçler

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Kamran - 19-12-2015

Neden ? super gucler.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - fff7 - 19-12-2015

Çok güçlü geliyorlar bana, bu da zevk vermiyor doğal olarak. 1600'leri geçen Osmanlı oyunum yok misal.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Redtay - 19-12-2015

Horde'ler , Ming , İsveç

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Mabella - 19-12-2015

Orta afrika devletleri.
Amerika devletleri(aztec haric)
Ming
Kafkas devletleri

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Rodemape32 - 19-12-2015

Osmanlı,Fransa,İngiltere,HRE'deki devletler gibi.

Sakince oynarsanız bu ülkeler zevk vermiyor. Lakin Osmanlıyla Avrupadan büyük topraklar alıp Koalisyon savaşları eğlenceli olabiliyor.

En güçlü siz olduğunuz zaman oyun bitiyor zaten. 1600'den öteye oyunum yoktur. Oradan sonra oynayabilenlere şaşıyorum.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Kamran - 20-12-2015

Isvec iyidir bence

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - GaulTurk - 20-12-2015

(19-12-2015, 23:46)La Valette : En güçlü siz olduğunuz zaman oyun bitiyor zaten. 1600'den öteye oyunum yoktur. Oradan sonra oynayabilenlere şaşıyorum.

Hiçbir oyunumu bitirmeden bırakmadım :) Bu da benim kuralımdır. Bitirmeden bırakanları hiç anlamıyorum :D

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Gaius Octavius - 20-12-2015

Avrupa'nın tamamı.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - lortcush - 20-12-2015

1.Osmanlı
2.Avusturya
3.Fransa
4.Kastilya
5.Aragon
6.İsveç
7.Polonya
8.Portekiz.
9.Hindistanın tamamı.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Snyk - 20-12-2015

Evet.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - GaulTurk - 20-12-2015

(20-12-2015, 01:57)Snykdel : Evet.

Güldürdü :)

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - ferevon - 20-12-2015

Kuzey hariç Afrika

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - Macit - 20-12-2015

Osmanlıdan Relase Vassal yapıp Saruhan'ı oynamayı yada Karaman veya Bizansı oynamayı severim.

RE: EUIV - Oynamayı sevmediğiniz zevk alamadığınız devletler var mı? - aegon - 05-02-2017

Ingiltere ve Hollanda haric butun devletler çöp bana göre