![]() |
Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +--- Konu Başlığı: Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans (/konu-fallout-nev-vegas-dan-aldigim-performans) |
Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - Defterdar - 20-12-2018 Beyler ben Fallout:NV oynarken şu değerleri alıyorum: Ultra:40-50 High:40-50 Medium,Low:60+ Sistem özelliklerim: 840m i5 8 gb ram Sizce daha yüksek FPS almam gerekmez mi? (Aldığım değerler iyi ama eski bir oyun oynadığımızı göz önüne alınca daha yüksek olması gerekmez mi?) Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - Alduin - 20-12-2018 Hayır. Ekran kartın çok iyi değil. İşlemcin i5 fakat modeli nedir? kaçıncı nesil bunlarda ciddi değişiklik gösterir. Gtx 1050 ti ekran kartına sahip olsan ve ultrada 40-50 fps alsan evet bi anormallik var derim fakat o ekran kartıyla o değerler iyi bile. Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - EspadadelAlba - 20-12-2018 İnternette bir kaç videoya baktım. Kayıt sırasında 30-40 fps arası alıyorlar. Kayıt dışı 40-50 desek çok da yanlış olmaz. Dolayısıyla aldığın fps değerleri son derece normal. Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - Defterdar - 20-12-2018 @Alduin İ5 4210U @EspadadelAlba Teşekkür ederim. Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - Alduin - 20-12-2018 İ5 4210 u mu? :D O işlemci benim Eski laptobumdada vardı. Berbat bir işlemci modelidir. Oyunlar için değil daha çok ofis bilgisayarları için tasarlanmış bir işlemcidir. O işlemciden pek medet umma. Gerçekten çok kötü bir işlemci kendisi. Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - Defterdar - 20-12-2018 (20-12-2018, 22:49)Alduin : İ5 4210 u mu? :D Ayıp ayıp gülme bari ona sahip olmayanda var. Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - Alduin - 20-12-2018 (20-12-2018, 22:59)Filsuk :(20-12-2018, 22:49)Alduin : İ5 4210 u mu? :D Edebiyat yapmana gerek yok. Yazımda onu alamayanlarla dalga geçmedim yanlış anlama yazdıklarımı. Elbette sahip olamayan var. Ama o konular biraz siyasi konulardır. bir kaç dolarlık şeyin 4-5 katı fiyatı olması gibi. Ben o işlemcinin gerçekten berbat bir işlemci olmasına güldüm. Vatan computerdekiler o işlemciyi İ5 Çok iyidir moruk diye kakalıyorlar millete. Ben şahit oldum. Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - Defterdar - 20-12-2018 @Alduin Ben şaka yapıyordum ciddiye alma. Geçenlerde bizim(aslında dedemin) tanıdığımız bir bilgisayarcı bile bize kazık atmıştı. Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - zencefil - 21-12-2018 Atarlar, almayı düşündüğünüz bilgisayar parçalarının kullanıcı yorumlarına ve test sonuçlarına bakın derim. En kolayı ne firmanın sitesinden o modeli incelemek olacaktır. Daha iyi performans almak istiyorsun ekran kartı ayarlarından performans öncelikli yapabilirsin eğer yapmadıysan, aa açık ise onu bir de kapatarak oynamayı dene. Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - EspadadelAlba - 21-12-2018 Satışı olmayan bir işlemciyi millete ''iyidir, iyidir'' diye nasıl kakalıyorlar, acaba? Merak ettim doğrusu. Fallout Nev Vegas'dan aldığım performans - fff7 - 21-12-2018 i5 4210U modelini bilmiyorum ama FalloutNV 2 çekirdekle çalışabilen bir oyun. Yani işlemcinin iyi olması iyi perfrmans manasına gelmeyebilir. NVSE script extender ve performans modlarına bakabilirsin. Skyrim ve fallout oyunlarının "settings.txt" ayarları oyunda büyük etki gösteriyor. |