Strategyturk Forumları
Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Microsoft Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-microsoft-forumlari)
+--- Forum: Age of Empires III (https://forum.strategyturk.com/forum-age-of-empires-iii)
+--- Konu Başlığı: Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar (/konu-age-of-empires-iii-kisa-sorular-kisa-cevaplar)

Sayfalar: 1 2


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Leon - 24-12-2015

aoe3.png
AoE 3 ile ilgili her türlü sorunuzu burdan sorabilirsiniz.



AoE3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Robotpnp - 21-09-2016

oyun yanıt vermiyor hatası alıp duruyorum oyunu orjinal aldım ama main game giremiyorum eklenti paketlerinden girdiğim de de ana oyundan hesap oluşturma mı istiyor bu yüzden multplayer olarak ta oynayamıyorum


AoE3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Duman - 21-09-2016

Oyunu klasöründeki age3.exe'den çalıştırmayı deneyebilir misin?


AoE3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Robotpnp - 02-10-2016

denedim yönetici olarak çalıştırmayı uyumluluk sorunu gideri uyumluluk modlarının hepsini sürücüleri güncelemeyi de denedim


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Kher - 15-05-2017

Menzilli olmayan süvari birimlerinden alan hasarı veren atlı tipi sadece Spahiler mi ?


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - altnkurt - 15-05-2017

Bunu siz bilemezsiniz kimse bilemez Bay Mac. Bu görev size verildi. :smile:


RE: Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Ayro - 15-05-2017

(15-05-2017, 12:05)Cpt.MacMillan : Menzilli olmayan süvari birimlerinden alan hasarı veren atlı tipi sadece Spahiler mi ?


Ana oyunda Fransa'nın Cuirassier atlısı ve kabilelerden gelen Sioux War Chief alan hasarına sahip.


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - jax61 - 28-06-2017

yaz indiriminde oyunu edindim fakat çalıştıramadım.. sistem win 10..

intialization failed hatası veriyor.. çezümü hakında bilgi sahibi olan var mı ?


RE: Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - altnkurt - 28-06-2017

(28-06-2017, 16:09)jax61 : yaz indiriminde oyunu edindim fakat çalıştıramadım.. sistem win 10..

intialization failed hatası veriyor.. çezümü hakında bilgi sahibi olan var mı ?

Uyumluluktan Service Pack 2 yapıp yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Olmazsa bilgisayarın dilini ingilizce yaparak çalıştırmayı dene.

O da olmazsa şunu deneyenler çalıştığını söylüyor. Tam çözemedim.

-Click Control Panel  (DENETİM MASASI)
- Programs  (PROGRAMLAR)
- "Turn Windows features on or off"
- Open folder called Legacy
- Select DirectPlay 


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Duman - 29-06-2017

Çözülmediyse tam hata metnini iletirsen ben araştırayım.


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - glorfindel - 29-06-2017

Benimde soyle bir sorunum var oyun gog ve complete edition normal editionda dlcleri ayri ayri kurup asian dynastiese girdigimde warchief uygarliklarida goruluyordu fakat complete editionda warchief uygarliklari gozukmuyor bunu nasil cozebilirim?


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - jax61 - 30-06-2017

valla hiç açılmıyor işte hata metnini de yazdım üste..intialization failed diyor .. bikaç şey denedim .. bir küçük eklenti bile öneren yer buldum.. yükledim yine de olmadı.. dosyaları doğrulama denedim.. uyumluluk denedim.. yok yani ..olmuyor..

29ZLld.jpg


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Duman - 30-06-2017

Windows 10 mu? Steam üzerinde altnkurt'un yazdığı kısım var (DirectPlay'li) çözüm olarak, deneyenler oldu demiş.


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - jax61 - 01-07-2017

win 10 sistem evet.. altnkurt un yazdığı en son şeyi anlayamadım .. düzgün anlatılırsa anlarım sanırım..

edit.. uzun uğraşlardan sonra üstteki ingilizce çözümü becerdim.. oyun çalıştı..


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - xzeusx - 15-01-2018

Win 7 Ultimate 32 Bit
Intel ® Core™ 2 Duo CPU E4500 2.20GHz (2 CPUs), - 2.2GHz
2048 MB RAM
ATI Radeon x1950 GT, Internal DAC (400 Mhz), Bellek 1278 Mb

aoe3 kaldırır mı acaba?


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - glorfindel - 15-01-2018

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var gog'un aoe3 collection sürümü var asian dynastiese girdiğimde oyunda waechiefin milletleri gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim?


RE: Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Khan99 - 16-01-2018

(15-01-2018, 19:36)xzeusx : Win 7 Ultimate 32 Bit
Intel ® Core™ 2 Duo CPU E4500 2.20GHz (2 CPUs), - 2.2GHz
2048 MB RAM
ATI Radeon x1950 GT, Internal DAC (400 Mhz), Bellek 1278 Mb

aoe3 kaldırır mı acaba?

Sistem yeterli kaldırır.

(15-01-2018, 23:13)glorfindel : Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var gog'un aoe3 collection sürümü var asian dynastiese girdiğimde oyunda waechiefin milletleri gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim?

Sorunu tam olarak anlayamadım,ekran görüntüsü alabilirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Probang - 16-01-2018

(15-01-2018, 23:13)glorfindel : Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var gog'un aoe3 collection sürümü var asian dynastiese girdiğimde oyunda waechiefin milletleri gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim?

1)Run regedit.exe and go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Age of Empires 3 Expansion Pack 2\1.0 , right click on PID alphanumerical valor ----->Modify , then copy the number which appears there...

2)Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Age of Empires 3 Expansion Pack\1.0 , right click anywhere, New-----> Alphanumerical Valor , name it PID and paste the number which you previously had copied 

3)Again, go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Age of Empires 3 Expansion Pack 2\1.0 , just that this time right click on DigitalProductID, copy all the weird text you see there... and onwards to the next, final step

4)Finally, go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Age of Empires 3 Expansion Pack\1.0 , right click anywhere, New--------> Binary Valor (or something similar), name it DigitalProductID, and paste what you had copied. Go to the Shortcut to TAD and that should do the trick.


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - zhaunax - 13-07-2018

Arkadaşlar merhaba.
Aoe 3 te oyuna ateşkes süresi nasıl ekleniyor?
Birde birkaç videoda gördüm fransızlar scoutunu görünmez yapabiliyor idi bu nasıl yapılıyor?


Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Duman - 13-07-2018

WarChiefs eklentisiyle Treaty Mode olarak oyunun başında 10 20 30 ve 40dklık ateşkes süresi ekleyebiliyorsun. Fransızların Native Scout'unun görünmez olabilmesi de bu eklentiyle geliyor.