Nerde Yanlış Yaptım - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Hearts of Iron IV (https://forum.strategyturk.com/forum-hearts-of-iron-iv) +--- Konu Başlığı: Nerde Yanlış Yaptım (/konu-nerde-yanlis-yaptim) |
Nerde Yanlış Yaptım - Semavi7 - 23-03-2019 http://s2.dosya.tc/server8/3mc30x/USA1.zip.html Şu save bir sevabına bakın hele arkadaşlar ben nerde yanlış yapıyorum adamları bir yaramadım adam gibi tankları bile yok çıldırıcak eskiden böyle bir durum olmazdı? Bir girip şu alman aiye bakın adam tank bile yapmamış yememiş içmemiş uçak ve piyade basmış allahsız Nerde Yanlış Yaptım - Mabella - 23-03-2019 Girdim baktim ai'nin yaptıgı gayet normal senin yaptıklarını anlayamadım. Gibraltara 30 tümen asker yıgmıssın. Düşman her saldırdıgında 1 tümen askeri kaybedeceksin. Bunun yerine deniz çıkarmalarına odaklanıp almanyanın müffetiklerini birer birer düşürmelisin. Acele et cünkü sovyetler düşmek üzere. Kendilerine silah gönderebilirsen daha fazla dayanabilirler. Nerde Yanlış Yaptım - Semavi7 - 23-03-2019 (23-03-2019, 20:41)Mabella : Girdim baktim ai'nin yaptıgı gayet normal senin yaptıklarını anlayamadım. Gibraltara 30 tümen asker yıgmıssın. Düşman her saldırdıgında 1 tümen askeri kaybedeceksin. Bunun yerine deniz çıkarmalarına odaklanıp almanyanın müffetiklerini birer birer düşürmelisin. Acele et cünkü sovyetler düşmek üzere. Kendilerine silah gönderebilirsen daha fazla dayanabilirler.Orda asker tutunca ispanya savaşa girmiyor. İtalya ya çıkmak istiyorum fakat resmen içimden geçiyorlar adamlar Allah gibi vuruyorum vuruyorum bitmiyorlar en sonunda beni itiyorlar. Adamlarda tank bile yok bende 10 tümen tank var bir işe yaramıyor. Tümenleride karman çorman cwye hiç dikkat etmemiş. Anlamadım Japon donanmasını iptal ettim fakat İtalyada bir türlü ilerleyemiyorum. Ben o kadar adam yığsam ceza alırım. Eskiden bu tümen dizilimiyle içinden geçerdim şimdi olmuyor anlamadım. Nerde Yanlış Yaptım - TR Ace - 23-03-2019 (23-03-2019, 20:59)Semavi7 :(23-03-2019, 20:41)Mabella : Girdim baktim ai'nin yaptıgı gayet normal senin yaptıklarını anlayamadım. Gibraltara 30 tümen asker yıgmıssın. Düşman her saldırdıgında 1 tümen askeri kaybedeceksin. Bunun yerine deniz çıkarmalarına odaklanıp almanyanın müffetiklerini birer birer düşürmelisin. Acele et cünkü sovyetler düşmek üzere. Kendilerine silah gönderebilirsen daha fazla dayanabilirler.Orda asker tutunca ispanya savaşa girmiyor. İtalya ya çıkmak istiyorum fakat resmen içimden geçiyorlar adamlar Allah gibi vuruyorum vuruyorum bitmiyorlar en sonunda beni itiyorlar. Adamlarda tank bile yok bende 10 tümen tank var bir işe yaramıyor. Tümenleride karman çorman cwye hiç dikkat etmemiş. Anlamadım Japon donanmasını iptal ettim fakat İtalyada bir türlü ilerleyemiyorum. Ben o kadar adam yığsam ceza alırım. Eskiden bu tümen dizilimiyle içinden geçerdim şimdi olmuyor anlamadım. Çok arty felan koyduysan artyler nerf yedi baya bakamadım save e tahmin sadece Nerde Yanlış Yaptım - Semavi7 - 23-03-2019 @TR Ace yok normal koydum. Tam tersi anarmal koyan ai. Nerde Yanlış Yaptım - Mabella - 24-03-2019 Tankın özelligi düşman saflarını delmektir savunma yapmak degil. Sen sıkıntını savunma yapabilen piyadelere karşı yaşıyorsun. Yapacagın şey soyvetlere silah ve top yollayıp dayanmasını sağlamak. Zira düşmek üzere sovyetler. Sende almanya'nın müffetiklerini tek tek bitirmelisin o arada. Zaten ingilizler hep senin arkandan gelecek . Çıkarma yaparken aynı zamanda paraşütcüleri de düşman saflarının arkasına atmalısın ki. Düşman tüm gücünü çıkarma yaptıgın birliklerine vermesin. Genelde Napoli'ye çıkarma yapardım ben ingiltere oyunumda. İtalya'yı bölüp güneydeki birlikleri imha edince zaten iş kolaylaşıyor. İngilziler ve sen askerlerini italya'ya yıgarsan tek tek alman müffetiklerini halledebilirsin Nerde Yanlış Yaptım - Semavi7 - 24-03-2019 (24-03-2019, 01:15)Mabella : Tankın özelligi düşman saflarını delmektir savunma yapmak degil. Sen sıkıntını savunma yapabilen piyadelere karşı yaşıyorsun. Yapacagın şey soyvetlere silah ve top yollayıp dayanmasını sağlamak. Zira düşmek üzere sovyetler. Sende almanya'nın müffetiklerini tek tek bitirmelisin o arada. Zaten ingilizler hep senin arkandan gelecek . Çıkarma yaparken aynı zamanda paraşütcüleri de düşman saflarının arkasına atmalısın ki. Düşman tüm gücünü çıkarma yaptıgın birliklerine vermesin. Genelde Napoli'ye çıkarma yapardım ben ingiltere oyunumda. İtalya'yı bölüp güneydeki birlikleri imha edince zaten iş kolaylaşıyor. İngilziler ve sen askerlerini italya'ya yıgarsan tek tek alman müffetiklerini halledebilirsin Sen gir save bu dediklerini yap bakalım oluyor mu? Adamlar ölümsüz gibi vuruyorum vuruyorum bir şey olmuyor. Şimdi yeni oyun açtım onda daha kara odaklı gidicem. Betayla oynuyorum bakalım ne olacak? Nerde Yanlış Yaptım - Mabella - 24-03-2019 Zaten saveyi indirip yazdim bunları ? Yeni yamalarda ai bayagi gelişmiş oynuyor artık ondan dolayı zorlanıyorsun bence. Yoksa almanyanın bu kadar piyade ve ucak üretmesi gayet normal Nerde Yanlış Yaptım - Semavi7 - 24-03-2019 (24-03-2019, 03:10)Mabella : Zaten saveyi indirip yazdim bunları ? Yeni yamalarda ai bayagi gelişmiş oynuyor artık ondan dolayı zorlanıyorsun bence. Yoksa almanyanın bu kadar piyade ve ucak üretmesi gayet normal Hiç tank ve zırhlı tümen üretmemesi çok saçma şimdi basıcam paletli topu zırhlı tümenlere yarıp geçicem. |