Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Blizzard Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-blizzard-forumlari) +--- Forum: Hearthstone (https://forum.strategyturk.com/forum-hearthstone) +---- Forum: Hearthstone: Desteler (https://forum.strategyturk.com/forum-hearthstone-desteler) +---- Konu Başlığı: Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler (/konu-hearthstone-phoenix-yili-bedava-verilen-desteler) |
Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - reddga - 16-04-2020 Yeni ve Geri Dönüş Yapan Oyuncular için Bedava Desteler Nedir? Blizzard, Phoenix Yılı'nda yeni oyuncular ile oyunu daha önce oynamış, geri dönüş yapan oyuncular için kendi istekleri doğrultusunda seçebilecekleri 1 tane bedava deste vereceğini açıkladı. Bu konuda, bedava verilecek destelerin özelliklerini ve hangilerin seçilebilir olduğu hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz. Bedava Deste Elde Etme Kriterleri Bedava destelerden birini elde edebilmek için aşağıdaki şartlardan birini sağlamanız gerekir:
Bedava Destelerin İçeriği Bedava desteler Ejder Yılı setlerinden ve Classic setten kartlar barındırıyor. Hearthstone'un orijinal 9 sınıfından seçilebilecek birer deste bulunmaktadır (yani Demon Hunter için bedava deste yok). Elde edeceğiniz bu desteler hem derecelide ilerlemenize yardımcı olacak hem de koleksiyonunuzu genişletmenizi sağlayacaktır. Hangi Desteyi Seçmeliyim? Bu sorunun %100 net bir cevabı olmamakla birlikte desteler hakkında vereceğimiz bilgiler ışığında oyun tarzınıza en uygun desteyi seçebilirsiniz. Geri Dönüş Yapan Oyuncular İçin En Uygun Desteler
Yeni Oyuncular İçin En Uygun Desteler
Bedava Destelerin İçerdiği Kartlar 9 destenin içerdiği kartların listeleri, onlar hakkında birkaç yorumla aşağıda verilmiştir. Warrior - Güç Seviyesi: Düşük
Agresif bir destedir. Hızlı bir şekilde sahaya inen korsanları ve güçlü silahları vardır. Ancak daha iyi agresif desteler olduğundan güç seviyesi fazla değildir. Deste Kodu: AAECAQcCyAPerQMOHLAC/wOoBdQFpAbuBucH9agD3K0D3a0D+a4D6LAD6bADAA== Shaman - Güç Seviyesi: Düşük Shaman destesi Galakrond kontrol destesidir. Geçtiğimiz yamalarda bazı kartlarının aldığı nerf'ler ve Shudderwock'un rotasyonda Standart moddan gitmesi desteyi güçsüzleştirmiştir. Deste Kodu: AAECAaoIBsWZA4KxA+O0A+S3A+a3A9PAAwyBBP4F/wWyBq2RA4qUA5CnA7etA7mtA/6uA6qvA9CvAwA= Paladin - Güç Seviyesi: Düşük Midrange bir destedir. Efektif bir biçimde minyon takası yapar ve sahasını sürekli dolu tutabilir. Saha üstünlüğü kaybettiğinde geri kazanması nispeten zordur. Deste Kodu: AAECAZ8FAvoGw6QDDtwDrwf+B48JxaEDyKQDlqYDh64DiK4Dm64DnK4DrrADjbYDlrYDAA== Hunter - Güç Seviyesi: Orta Unseal the Vault Quest kartını içeren agresif bir destedir. Quest'i tamamlamak amacıyla birçok minyon oynar. Daha sonra onların saldırısını kahraman gücüyle güçlendirir. Deste Kodu: AAECAR8E0wGkpQOusQPztwMNqwaXCLEI2wnHnQPkpAO7pQPypQOYqQOOrQP4rwOCsQO4tgMA Druid - Güç Seviyesi: Orta Druid destesi agresif bir Treant destesidir. Sahayı Treant'lar ile doldurup daha sonra onları güçlendirerek oyunu kazanma planı vardır. Deste Kodu: AAECAZICAsmcA/etAw7tA/cD5gXDlAPOlAPKnAPTnAOvogPtogPvogP8rQP+rQP/rQP5tQMA Priest - Güç Seviyesi: Orta Kontrol destesidir. Büyüleriyle düşman minyonlarını yok eder ve kendi minyonlarını hayata geri döndürür. Deste Kodu: AAECAa0GBJcC1grWmQOTmwMNyQbTCtcKgpQDmJsDmZsDg6ADoaEDr6UD0aUDmakDn6kD8qwDAA== Warlock - Güç Seviyesi: Orta Galakrond içeren agresif bir destedir. İlk turlarda oynadığı minyonlarla üstünlüğü elinde tutar. Eğer saha kaybedilirse Invoke edilmiş Galakrond ile geri kazanılabilir. Deste Kodu: AAECAf0GBLSRA4KlA+O0A/G/Aw0w0wGxCMIIiJ0D+qQD/acDyqsD6KwD6qwD/q4Dqq8D068DAA== Rogue - Güç Seviyesi: Yüksek Rogue destesi Galakrond kontrol/kombo destesidir. Kartlarıyla kombolar yaparak rakibine baskı kurma amacı vardır. Aynı zamanda kontrol özelliğiyle düşman minyonlarını belli bir seviyenin altında tutmakta iyidir. Deste Kodu: AAECAaIHBLICkpcD47QDy8ADDbQB7QLNA4gH3QiPlwP1pwO5rgO/rgP+rgOqrwPOrwOCsQMA Mage - Güç Seviyesi: Yüksek Mage destesi Highlander (yani tekil kartlardan oluşan) kontrol destesidir. Sahip olduğu aşağıdaki 3 ana kart ile duruma göre en uygun hamleleri yapabilir. Deste Kodu: AAECAf0EHk2KAbsCyQOrBMsE7QSWBewHjQiDlgOfmwOgmwOhoQP8owOSpAO/pAPypQP0qwP1rAP6rAOwrQPwrwPxrwPnsAOBsQOFsQOHsQORsQOItgMAAA== Desteler hakkında düşünceleriniz neler? Siz hangi bedava desteyi aldınız? Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - PCOyun - 16-04-2020 Benim seçim hakkım olsa kesinlikle Galakrond Rogue destesini seçerdim. Aralarından oynanış olarak en hoşuma giden o. Fakat farklı bir seçim yapmam gerekseydi büyük ihtimalle Highlander Mage destesini seçerdim. Çünkü kendi başına oldukça güçlü bir deste. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - Gurt - 16-04-2020 Mage seviyorum ve sanırım oynaması kolay diye de rahat oynuyorum. Uzun zamandır girmemiştim mage aldım. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - PCOyun - 16-04-2020 (16-04-2020, 15:40)Gurt : Mage seviyorum ve sanırım oynaması kolay diye de rahat oynuyorum. Uzun zamandır girmemiştim mage aldım. Mage oyunda sunulan ilk karakter olduğu için alışkanlıktan ötürü kolay geliyor olabilir ama aslında sınıflar arasından en komplike olanlarından biri. Özellikle Burada sunulan desteler arasında büyük ihtimalle oynaması en zor deste Highlander Mage. Çünkü destenizdeki her karttan sadece bir tane var ve onları doğru zamanda oynayabilmeniz gerekiyor. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - Gurt - 16-04-2020 Bunu şimdi öğrenmem kötü oldu. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - reddga - 16-04-2020 Mage destesi oynaması daha zor olsa da diğerlerinden daha güçlü olduğu için iyi sonuçlar elde etmek daha olası. Tek gereken destenin nasıl işlediğini öğrenmek o da desteyi oynadıkça zamanla olur. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - Gurt - 16-04-2020 Mage destesindeki 6 manalık legendary kart çok hoşuma gitti. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - PCOyun - 16-04-2020 (16-04-2020, 17:39)Gurt : Mage destesindeki 6 manalık legendary kart çok hoşuma gitti. İstediğin sonuçları aldığında 9 manalık Dragonqueen Alexstrasza da oldukça hoşuna gidecektir. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - Gurt - 16-04-2020 Diğer destelerde var mı bilmiyorum ama mage destesindeki dragonlar bana göre hem çok kullanışlı hem de sayıları çok fazla. Sanırım bu oyunda en sevdiğim şey dragonlar. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - Yasin Ahmet - 17-04-2020 Paladin seçtim. Çok fazla taunt ve minyon var. Örneğin bir turda 5-8 kart attığım oldu masaya düşman da şaşırdı tabi :) Antisi büyücü abla sanırım. Mage miydi yoksa wizardmıydı emin değilim. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - reddga - 03-08-2020 Son gelen 18.0 yamasında bedava verilen desteler değişti. Aşağıdaki linkten yeni desteleri inceleyebilirsiniz. https://us.forums.blizzard.com/en/hearthstone/t/updated-free-deck-for-new-and-returning-players/37881 Ayrıca artık destelerden birini almak için "returning player experience" yapılmak zorunda değil. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - Gurt - 03-08-2020 Tekrar alma şansım yok sanırım. Hearthstone - Phoenix Yılı Bedava Verilen Desteler - reddga - 03-08-2020 4 ay - 120 gün oyuna giriş yapmazsan alabilirsin. Ama pek önermiyorum. O sürede oynayarak çok daha fazlasını kazanırsın. |