Günlük: EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +---- Forum: EU4: Haberler (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-haberler) +---- Konu Başlığı: Günlük: EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi (/konu-gunluk-eu4-burgonya-gorev-agaci-ve-veraset-krizi) |
EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Duman - 05-05-2020 Europa Universalis IV geliştirici günlüklerinde bu hafta Burgonya değişiklikleri tanıtılıyor.
https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/euiv-development-diary-5th-of-may-2020.1388198/ :Herkese merhabalar, Europa Universalis IV: Emperor için kaleme alınmış bir başka geliştirici günlüğüne daha hoş geldiniz. Bugün sizlere yaşadığı veraset krizi sonrasında Avrupa'daki güçler dengesini kalıcı bir şekilde değiştirmiş ve belki de Hollanda'nın bağımsızlığının temelini atmış Burgonya'dan bahsedeceğiz. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - KARTAL - 05-05-2020 İyi mi olmuş kötü mü olmuş bilemedim. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Voidian - 05-05-2020 Artık Fransa nasıl başlıyor vs. tam bilemiyoruz ama eğer hayatta kalmayı başarabilecek ortam varsa Lotharingia mplere yeni bir boyut katabilir. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Türk Şad - 05-05-2020 Total war evrenine kesin dönüş yaptım. Bu komediye artık tahammülüm kalmadı. Adamlarda belli bir plan program yok. Marta açıklanan dlc için ne bir plan var ne de bir yol belirlenmiş dalga geçiyorlar resmen. Her hafta bir şey koyuyorlar milletin önüne. Onunda ucu açık. Ne dememizi bekliyorlar Burgonya veresati ile alakalı bu görselleri görmüştük zaten geçen haftalarda. Hatta İmparatorlun burgonya ile ilgili kararı imparatorluk içersinde husursuzluğa sebep olabilir tarzında şeyler söylenmişti. Ciddi ciddi alay ediyorlar. Haftaya fırsat bulamadıkları görev ağaçlarını anlatacakmış. Fırsat bulamamasındaki sebep neymiş. Bu hafta verseydin zaten doğru düzgün yeni bir şey yok. Onuda geçtim dev clashı takip ediyorum teknoloji maliyeti ile alakalı en ufak bir şey gözleyemedim. İdea gruplarındada bir değişiklik yok. Bazı gruplarda değişiklik olacaktı onlar bile yapılmamış henüz. Oyun hala taslak halinde. 1 yıl taslak anlattılar 1 yıldırdıda günlük yayınlıyorlar. İptal edin kardeşim beceremediyseniz zorla mı diyorlar dlc yapın diye. Adamlar bangır bangır soruyor ne zaman çıkacak plan nedir ses yok. Neyi gizliyorlar anlamış değilim. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - PCOyun - 05-05-2020 İnsanların üstünden basitçe geçilmiş şeylerin daha da detaylı anlatılmasına bu kadar karşı olmasını çözebilmiş değilim. Yüksek ihtimalle EU4'ün son genişleme paketi olacak Emperor'un yarım yamalak çıkacağına tam olarak çıkmasını tercih ederim. Günlüğün kendisine gelirsek değişiklikleri ve Lotharingia'yı oldukça beğendim. Dört gözle bekliyorum. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Türk Şad - 05-05-2020 Basitçe anlatılan şeylerin sürekli sürekli tekrarlaması bazıları niye rahatsız etmiyor bende onu çözemiyorum. Biri sana ekmek yapmayı gösteriyorsa ondan nasıl pişirilmesi gerektiğini de göstermesini istersin. Yarında pişirmeyi göster demezsin. 2018 yılının özeleştirisi kendileri yaptılar. Son çıkan dlcler de başarısız olduklarını kendileri söylediler. Yönelmek istedikleri farklı konular olduklarını kendileri söylediler. Ana konulardan bir kaçı paralı asker, teknoloji maliyeti ve yıpranma vb savaş içi eylemlerdi. Bu konuyla alakalı içeriklerden bazıları hala daha açıklanmış değil. Plan ve programlarını 2 yıldır tamamlayamamış bir oyun geliştirme ekibinin hala daha aynı hataları tekrar etmesinden rahatsız olmamayı çözebilmiş değilim. Bitmeye yakın bile olmayan bir içerik paketini 2 ay önceden duyurmanın mantığı nedir. Heyecan mı yaratmak yoksa tepki mi çekmek. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Defterdar - 05-05-2020 Biz burada (Genel olarak diyorum. Sadece bu günlük için değil) şikayet ediyoruz ama acaba Paradox Plaza'dakiler ne diyor? EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Duman - 05-05-2020 Paradoxplaza'dakiler bir şey diyemiyor keza 2-3 saattir forum çökük. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Otto500206 - 06-05-2020 (05-05-2020, 22:42)Duman : Paradoxplaza'dakiler bir şey diyemiyor keza 2-3 saattir forum çökük. Çökük değil. Bakımda. Koskocaman harflerle yazıyor siteye girmeyi denediğinizde. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Defterdar - 06-05-2020 (05-05-2020, 22:42)Duman : Paradoxplaza'dakiler bir şey diyemiyor keza 2-3 saattir forum çökük.Cevap için tesekkür ederim ama ben sadece bu günlügü kast etmedim. Önceki günlükleri de kasteddim. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Duman - 06-05-2020 (06-05-2020, 00:05)Otto500206 :(05-05-2020, 22:42)Duman : Paradoxplaza'dakiler bir şey diyemiyor keza 2-3 saattir forum çökük. Çöktüğü için bakımdaydı. 503 Backend Error veriyordu bakıma girmeden evvel. (06-05-2020, 00:48)Defterdar :(05-05-2020, 22:42)Duman : Paradoxplaza'dakiler bir şey diyemiyor keza 2-3 saattir forum çökük.Cevap için tesekkür ederim ama ben sadece bu günlügü kast etmedim. Önceki günlükleri de kasteddim. Paradoxplaza'da hiçbir oyun için ağır negatif reaksiyon geldiğini sanmıyorum, yaşanabilen olay daha çok reaksiyon düşüşü. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Defterdar - 06-05-2020 @Duman, Paylaştığın grafik için teşekkür ederim...Peki 'reaksiyon' düsüşü yaşanmış mı acaba?..Oraları takip eden biri varsa ve cevap verirse sevinirim. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Tigerclaw - 07-05-2020 O değilde bu görev ağaçları oyunun sandbox moduna zarar vermeye başladı.Bu kadar göreve gerek var mı bilemiyorum.Her ülke için daha sade olsa daha iyi olur. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Evil_Kraken - 08-05-2020 Developer diarylerin sonu gelmedi bir türlü... Yeni sürümün bu kadar gecikmesini beklemiyordum. En azından güzel şeyler geliştiriyorlar. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Attila the Hun - 08-05-2020 (07-05-2020, 20:49)Tigerclaw : O değilde bu görev ağaçları oyunun sandbox moduna zarar vermeye başladı.Bu kadar göreve gerek var mı bilemiyorum.Her ülke için daha sade olsa daha iyi olur. İki kelime: "Kolay içerik". EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - KARTAL - 08-05-2020 İmperator Rome'da da bu görev ağaçları var.Hoi4'te de odaklar var. Allahtan ck2 yaparken akıllarına gelmemiş. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - PCOyun - 08-05-2020 Ben ise tam tersini düşünüyorum. Sonuçta bu görevleri yapmayınca teknik olarak bir şey kaybetmiyorsunuz çünkü aynı oyunda aynı ülkeyle başka biri daha oynamıyor. Hala kendi istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz. Ha olur da bu görevlerin gereksinimlerinden bazılarını yerine getirirseniz fazladan birkaç bonus daha alabilirsiniz. Bunun da bir zararı olduğunu düşünmüyorum. EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - baywatch06 - 08-05-2020 bu yeni gorevler fena durmuyor EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - Semavi7 - 20-05-2020 Dlc ye sahip olmazsak burgonya olayı nasıl oluyor? EU4 - Burgonya Görev Ağacı ve Veraset Krizi - PCOyun - 20-05-2020 Verasetten bahsediyorsanız şu anki hali gibi olacaktır. Görev ağacı ise DLC ile gelmekte. |