Strategyturk Forumları
En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar)
+--- Forum: Kültür Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-kultur-forum)
+---- Forum: Anime & Manga (https://forum.strategyturk.com/forum-anime-manga)
+---- Konu Başlığı: En Sevdiğiniz Waifu Tipi (/konu-anket-en-sevdiginiz-waifu-tipi)

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Ayro - 29-05-2020

Çoğu animenin olmazsa olmazlarından waifularımız kişiliklerine göre pek çok tipe, diğer bir tabirle "dere"lere ayrılmakta.
Sizin en sevdiğiniz waifu tipi nedir peki?

Tsundere
"Soğuk" anlamına gelen tsuntsun kelimesinden ortaya çıkan Tsundere ilgi duyduğu kişiye karşı soğuk tavırlar sergiler ve ilgisini belli etmemeye çalışır.

Tohsaka.jpg

Yandere
İlgi duyduğu kişi için "her şeyi" yapabilecek, gerekirse rakiplerine veya rakip olarak gördüklerine gözünü kırpmadan zarar verecek kadar takıntılı aşıklardır.

Yuno.jpg

Deredere
Deredereler herkese karşı arkadaşça yaklaşan, hayat dolu diyebileceğimiz karakter tipidir.

chika.png

Kuudere
"Cool" kelimesinden gelen Kuudere sessiz, soğuk ve ilgisiz karakterlerdir. Dışarıdan bakıldığında ilgi duydukları kişiye bile önem vermiyormuş gibi gözükürler.

Arin_Kannazuki.png

Dandere
İçine kapanık, utangaç ve sessiz karakterlerdir. İlgi duydukları kişi yanlarındayken konuştuklarını görsek de genelde sessizlerdir.

megumin.png

Bakadere
Bakadereler sakar ve isminden de anlaşılacağı üzere "salak" karakterlerdir. Bu salaklığı seviyesi karakterden karaktere değişiklik gösterebilir.

Shiina.png

Shundere
Shundere karakterler psikolojik zorluklar çeken, depresyonda olan ve sürekli mutsuz görünen karakterlerdir.

Kuroki.jpg

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Yohaynes - 29-05-2020

Tabiki Tsundere.
Yanderelerden korkuyorum :(

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Onur34 - 29-05-2020

Kuudere elbette. Ama en az 25 yaş üstü olmalı.

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Craetus - 29-05-2020

10/10 konu. Oyumuzu deredereye verdik.

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - unonimus - 29-05-2020

Bu soruyu pas geçiyorum çünkü N/A .

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Voidian - 29-05-2020

Yandere dışı weak.

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - altnkurt - 29-05-2020

Tsundere sanırım.

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - korkusalan - 29-05-2020

Dandere.
Kimi zaman en güvenilir kişi en utangaçtır.Sırlarınızı yanınızdayken rahat söylersiniz özellikle de size ilgi duyuyorsa.Sizden 4-5 yaş küüçükse abi/abla - Kardeş ilişkisine çevirip onu bir sırdaş benim deyimimle sırdere yapabilirsiniz

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Voidian - 29-05-2020

(29-05-2020, 22:31)korkusalan : Sizden 4-5 yaş küüçükse abi/abla - Kardeş ilişkisine çevirip

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm intensifies

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Ayro - 30-05-2020

Ben aslında haremciyimdir ancak tek seçme şansım olduğundan dolayı Yandere diyorum. Özellikle Tsundere bana çok sıradan ve sıkcı geliyor.

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Hammurabi - 30-05-2020

(29-05-2020, 22:31)korkusalan : Sizden 4-5 yaş küüçükse abi/abla - Kardeş ilişkisine çevirip onu bir sırdaş benim deyimimle sırdere yapabilirsiniz
1024@Monkey-Looking-Away-Meme-53204f7e.jpg

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - DanteSymphony - 30-05-2020

Ergen olmayan bir Kuudere'nin önünde diğer Waifu tipleri diz çöker, tövbe ister.

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Attila the Hun - 30-05-2020

Dandere ve deredere arasında kaldım ama dandereler biraz daha sempatik benim için. Utangaç karakterler bana çok tatlı geliyorlar. Danderede biraz tsundere özelliği olursa daha da güzel olur.

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Henri - 30-05-2020

En makulu deredere gibi duruyor. Bu arada waifu sözcüğünün anlamı tam olarak nedir?

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Onur34 - 30-05-2020

(30-05-2020, 16:07)Henri : En makulu deredere gibi duruyor. Bu arada waifu sözcüğünün anlamı tam olarak nedir?

İngilizce eş anlamına gelen wife'ın japonlaştırılmış hali. Anlamı ise "herhangi bir animedeki ideal kadın" bildiğim kadarıyla. 

Kelimenin bu videodan türediğini söyleyenler var ama emin değilim.

Mai sakurajima hangi waifu tipi - Kookoo - 15-03-2021

Birşey sorucam mai sakurajima hangi waifu tipi

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - PCOyun - 15-03-2021

Karakter gelişimi iyi olduğu sürece yandereler hariç hepsine tamamım sanırım. Kesinlikle bir favori seçmek lazımsa tsundere gibi.

En Sevdiğiniz Waifu Tipi - Takeda Akane - 28-01-2023

Tabii ki yandere.