Hanedan Oyunu: Synthetic Dawn VS İnsanlar - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +---- Forum: EU4: Seriler (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-seriler) +---- Konu Başlığı: Hanedan Oyunu: Synthetic Dawn VS İnsanlar (/konu-hanedan-oyunu-synthetic-dawn-vs-insanlar) Sayfalar:
1
2
|
Synthetic Dawn VS İnsanlar - korkusalan - 02-06-2020 Kabul ediyorum başlık biraz farklı bunun nedeni diğerleri gibi aynı hanedanı değil her oyuncunun kendi sırasında bir devlet eklediği bir hanedanlar grubunu oynayacak olmamız. Evet doğru okudun Herkes kendi devletini oynayacak kendi sırasında. Katılımcılar: 1-)korkusalan 2-)@Defterdar 3-) 4-) 5-) 6-) ...(Katılım oldukça eklenecek) Şimdi asıl soruya gelelim synthetic dawn nerede başlasın?(cevaplar ankete :D ) Kurallar: 1- tüm dlc'ler olmak zorundadır 2-)1.30'du sürümünde oynanacak 3-)Herkes devletini oluştururken 3 şehir alacak (daha fazlasını almak yasak) 4-)Lider öldüğünde ve ya seçim yapıldığında sıra diğer oyuncuya geçer 5-)Konuya günlük benzeri bir aar yazılmalıdır 6-)Hile yapmak yasaktır! Synthetic Dawn VS İnsanlar - baywatch06 - 03-06-2020 ben varım Synthetic Dawn VS İnsanlar - HulkSpider03 - 03-06-2020 (03-06-2020, 15:07)kralılgaz : ben varım Hileler olmayacak yazılmamış ve ılgaz sahneye inmiş Synthetic Dawn VS İnsanlar - korkusalan - 03-06-2020 Merak etme paylaşmadan önce saveyi iron man yapacağım :) Ayrıca tüm dlc'ler olduğu sürece cracklilerinde oynaması daha adil olur.Her iki şekilde de @kralılgaz 'ın oynamasını engelleyen bir durum yok.Bu arada extended timeline modla günümüzde oynanacak(Not: @kralılgaz 'ın crackli kullandığını kast etmiyorum. Orada genel konuştum) (03-06-2020, 15:57)HulkSpider03 :Katılacak mısın? @HulkSpider03(03-06-2020, 15:07)kralılgaz : ben varım Synthetic Dawn VS İnsanlar - baywatch06 - 03-06-2020 ıron man ve timplese modu olacaksa maalesef yokum Synthetic Dawn VS İnsanlar - korkusalan - 03-06-2020 (03-06-2020, 19:28)kralılgaz : ıron man ve timplese modu olacaksa maalesef yokumHile yapmayacaksan ıron man'e gerek yok(hiçbir şeyi değiştirmiyor sadece konsolu kapatıyor) Synthetic Dawn VS İnsanlar - baywatch06 - 04-06-2020 Konsol açık olmadan syntheticdawnı yapılamaz Synthetic Dawn VS İnsanlar - korkusalan - 04-06-2020 Yapıp öyle ıronman yapacağım.Ama eğer katılımcılar hile yapmayacaklarına söz verirse açık bırakabilirim hem işimde kolaylaşır Synthetic Dawn VS İnsanlar - korkusalan - 05-06-2020 http://www.mediafire.com/file/qbdd36crw0edibb/ExtendedTimeline_1.10.3.zip/file Extended timeline (manuel kurulum için steam dışı link) Launcher açılmıyorsa söyle yardım ederim @kralılgaz Synthetic Dawn VS İnsanlar - baywatch06 - 06-06-2020 Bende st6eam sürümünden indiririm ama güncelleme yakında yayılanacak Synthetic Dawn VS İnsanlar - jax61 - 06-06-2020 ılgaz hile yapmaz. hile hile yapar. ılgaz reis yesman ol der oluverir.. Synthetic Dawn VS İnsanlar - korkusalan - 06-06-2020 (06-06-2020, 05:51)kralılgaz : Bende st6eam sürümünden indiririm ama güncelleme yakında yayılanacakFark etmez.Saveyi açtığım için 1.29 dan devam etmemiz gerekecek Synthetic Dawn VS İnsanlar - korkusalan - 21-06-2020 @kralılgaz @jax61 @HulkSpider03 kurallar yenilenmiştir. Alımlar yeniden başladı katılmak isteyen haber versin!!!! Synthetic Dawn VS İnsanlar - Defterdar - 21-06-2020 Extented Timeline olmazsa ben varım. Ama herkes ayrı millet olursa o devlete karşı koyamayız. Synthetic Dawn VS İnsanlar - baywatch06 - 21-06-2020 maalesef ben ayrılıyorum artık pc im son yamalarla iyice yavaşladı ve kaldırmamay başladı sürekli oyun kendi içinde donup bir süre bekleyince tekrar başlıyor ve oyundan bu yuzden zevk alamıyorum Synthetic Dawn VS İnsanlar - korkusalan - 21-06-2020 (21-06-2020, 17:48)Defterdar : Extented Timeline olmazsa ben varım.Oda sadece 3 toprakla başlayacak. Mapte sadece custom nationlar olacağı için önce bize ulaşması gerekecek.Ayrıca 1 devlet olursa nasıl insanlık vs synthetic olacak. Map sadece customlardan oluşacağı için birden fazla devlet Synthetic Dawn VS İnsanlar - Defterdar - 21-06-2020 Sen bilirsin. Oyunun sonunda Sentetikler herkesi ilhak edince karışmam :) Synthetic Dawn VS İnsanlar - Türk Şad - 21-06-2020 kralılgaz :maalesef ben ayrılıyorum artık pc im son yamalarla iyice yavaşladı ve kaldırmamay başladı sürekli oyun kendi içinde donup bir süre bekleyince tekrar başlıyor ve oyundan bu yuzden zevk alamıyorum Aynı sorunları yaşayan onlarca eu4 oyuncusu var. Bu konuda herhangi bir çalışma olmayacak gibi duruyor. Bu oyun bazı oyuncular için 1.30 ile birlikte final yaptı. Buna bende dahilim. Synthetic Dawn VS İnsanlar - korkusalan - 21-06-2020 (21-06-2020, 20:14)Türk Şad :bende aynı sorun 1.29 da olmuştu format atınca düzeliyorkralılgaz :maalesef ben ayrılıyorum artık pc im son yamalarla iyice yavaşladı ve kaldırmamay başladı sürekli oyun kendi içinde donup bir süre bekleyince tekrar başlıyor ve oyundan bu yuzden zevk alamıyorum Synthetic Dawn VS İnsanlar - Defterdar - 21-06-2020 Şahsi sebeblerden etkinlikten çekiliyorum. Kusura bakma. |