Command & Conquer: Red Alert 3 - Imperial Birim Rehberi - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Diğer Strateji Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-diger-strateji-forumlari) +--- Forum: Command & Conquer Serisi (https://forum.strategyturk.com/forum-command-conquer-serisi) +---- Forum: C&C: Rehberler (https://forum.strategyturk.com/forum-c-c-rehberler) +---- Konu Başlığı: Command & Conquer: Red Alert 3 - Imperial Birim Rehberi (/konu-command-conquer-red-alert-3-imperial-birim-rehberi) |
Command & Conquer: Red Alert 3 - Imperial Birim Rehberi - Attila the Hun - 01-07-2020 Command & Conquer: Red Alert 3 - Imperial Birim Rehberi Imperial Warrior Rol: Temel piyade Maliyet: $150 Üretim Binası: Instant Dojo Banzai Charge: Imperial Warrior'lar kısa süreliğine düşman piyadelerine saldırmak için kullanılan ışın katanalar taşırlar. Bu yetenek birimin hızını kısa süreliğine yükseltir. Tankbuster Rol: Anti-zırhlı piyade Maliyet: $300 Üretim Binası: Instant Dojo Burrow: Tankbuster yerde delik açabilir. Bu onu ezilemez yapar ve dayanıklılığını büyük ölçüde arttırır. Ancak Tankbuster delikteyken hareket edemez ve saldıramaz. Leave Burrow: Tankbuser deliğini terk eder ve her zamanki gibi hareket edip saldırmaya devam eder. Imperial Engineer Rol: Saha desteği Maliyet: $500 Üretim Binası: Instant Dojo Sprint: Imperial Engineer uzun mesafeleri hızla koşabilir. Bu yeteneğin kötü yanı olarak, eğer hedef binaya hızlı koşu etkisi geçmeden ulaşamazsa, Engineer durup bir süreliğine soluklanır. Shinobi Rol: Sızma piyadesi Maliyet: $1000 Üretim Binası: Instant Dojo Smoke Bombs: Shinobi onu tespit eden düşmanlardan kaçmak için kullanabildiği sis bombaları taşır. Rocket Angel Rol: Elit piyade Maliyet: $900 Üretim Binası: Instant Dojo Combat Mode: Rocket Angel düşman birimleriyle roket barajıyla çarpışır. Hem hava hem kara birimlerine eşit seviyede etkilidir ama piyadelere karşı etkisizdir. Paralysis Whip: Rocket Angel hedef birimi devre dışı bırakabilen bir felç kırbacına sahiptir. Sadece kara birimleri üzerinde kullanılabilir. Archer Maiden Rol: Uçaksavar/anti-yüzey piyadesi Maliyet: $500 Üretim Binası: Instant Dojo Barrage Shot: Archer Maiden piyade sürülerine karşı ölümcül olan bir sıcak dikenler rüzgarına dönüşen özel şarj edilmiş oklar kullanır. Archer Maiden'ın okları kullanımdan sonra kısa süre tekrar şarj edilmelidir. Yuriko Omega Rol: Psionik komando Maliyet: $2000 Üretim Binası: Instant Dojo Psychokinetic Burst: Yuriko yakındaki tüm düşman piyadeleri anında öldüren ham bir psionik güç patlaması serbest bırakma yeteneğine sahiptir. Psychic Domination: Rocket Angel'lar dahil piyadelerin zihinlerini ele geçirerek onları kendi tarafına çeker. Psionic Shield: Yuriko'ya yapılan tüm saldırıları saldıran birimlere yansıtır. Ancak bu yetenek kısa sürer. Psionic Slam: Masa, kutu gibi objeleri ya da düşmanlarını alıp fırlatır. Araçları birbiriyle çarpıştırarak yok edebilir. Ayrıca düşman kuvvetlerine piyadeler fırlatabilir, kendi kontrolündeki piyadeleri bile. Nanocore Rol: Üs inşası/genişlemesi Maliyet: - Üretim Binası: Construction Yard Unfurl: Nanoncore'un tek amacı vardır: inşa etmek. Söylenen konumda şantiyeye dönüşerek yok olur. Ore Collector Rol: Kaynak toplayıcı Maliyet: $1400 Üretim Binası: Ore Refinery/Mecha Bay/Imperial Docks Collect Ore: Ore Collector geniş taşıma kapasitesini İmparatorluk'a kaynak sağlama amacıyla kaynak toplamak için kullanır. Security System: Ore Collector cevher kargosu haznesini ters çevirip piyadelere karşı etkili olan küçük kinetik bir top ortaya çıkarır. Ancak böyle yapması Ore Collector'ın kargosunu boşaltmasına yol açar. Sudden Transport Rol: Gizli taşıma aracı Maliyet: $500 Üretim Binası: Mecha Bay Evacuate: Araçtaki piyadelerin anında aracı terk etmesine sebep olur. Bu, aracın gizliliğini kaybetmesine yol açar. Mecha Tengu Rol: Anti-piyade/uçaksavar dönüşen meka Maliyet: $800 Üretim Binası: Mecha Bay Mecha Mode: Mecha Tengu yer seviyesinde süzülüp kara ve deniz hedeflerine saldırır. Jet Mode: Mecha Tengu menzili içindeki hava araçlarına otomatik toplarıyla saldırdığı Jet formuna geçer. Tsunami Tank Rol: Amfibik ana muharebe tankı Maliyet: $1000 Üretim Binası: Mecha Bay, Imperial Docks Nano Deflectors: Tsunami Tank, tankın etrafını nano yansıtıcılarla çevirmek için kovanlar ateşleyen nanobotlarını kullanabilir. Bunu yapmak Tsunami Tank'in zırhını geçici olarak yükseltir. Tsunami Tank nanobotlarla kuşanmışken kendini tamir eder. Striker-VX Rol: Uçaksavar/anti-yüzey dönüşen meka Maliyet: $1200 Üretim Binası: Mecha Bay Striker Mode: Striker-VX bir salvo uçaksavar füzeleri fırlatır. Helicopter Mode: Striker-VX kara hedeflerine bir salvo füze fırlatır. Wave-Force Artillery Rol: Ağır silah Maliyet: $1800 Üretim Binası: Mecha Bay Premature Discharge: Normalde yavaş olan ateş etme sekansını es geçerek ani ama daha az tesirli olan bir saldırı yapar. King Oni Rol: Gelişmiş anti-zırhlı robot Maliyet: $2000 Üretim Binası: Mecha Bay Bull Rush: King Oni kısa mesafede boğa toslaması gerçekleştirebilir. King Oni'nin yolundaki piyadeler ve araçlar ezilir. Steel Ronin (Sadece Uprising) Rol: Anti-zırhlı meka Maliyet: $1600 Üretim Binası: Mecha Bay Power Wave: Steel Ronin bir aradaki düşman kuvvetlerine hasar vermek için dalga kuvvetli kılıcını kullanır. Mobile Construction Vehicle Rol: Mobil üs inşası Maliyet: $5000 Üretim Binası: Mecha Bay/Imperial Docks Unpack: Başka askeri yapılar inşa edebilen bir Consturction Yard'a dönüşür. Burst Drone Rol: Hafif keşif aracı Maliyet: $300 Üretim Binası: Instant Dojo Self Destruction: Burst Drone etrafındaki birimlere hasar vermek için elektromanyetik darbeli bir patlamayla kendini yok eder. En iyi araçlara saldırırken kullanılır. Jet Tengu Rol: Anti-piyade/uçaksavar dönüşen meka Maliyet: $800 Üretim Binası: Mecha Bay Mecha Mode: Mecha Tengu yer seviyesinde süzülüp kara ve deniz hedeflerine saldırır. Jet Mode: Mecha Tengu menzili içindeki hava araçlarına otomatik toplarıyla saldırdığı Jet formuna geçer. Chopper-VX Rol: Uçaksavar/anti-yüzey dönüşen meka Maliyet: $1200 Üretim Binası: Mecha Bay Striker Mode: Striker-VX bir salvo uçaksavar füzeleri fırlatır. Helicopter Mode: Striker-VX kara hedeflerine bir salvo füze fırlatır. Sky-Wing Rol: Uçaksavar/anti-piyade dönüşen araç Maliyet: $1100 Üretim Binası: Imperial Docks Submerge: Sea-Wing hava birimlerine denizden saldırır. Emerge: Sea-Wing Sky-Wing'e dönüşür ve kara birimlerine havadan saldırır. Giga Fortress (Sadece Uprising) Rol: Anti-yüzey/ağır bombardıman aracı Maliyet: $6300 Üretim Binası: Imperial Docks Sky Fortress Mode: Giga Fortress "Tanrı'nın Nefesi" aracıyla düşmana saldırır. Sea Fortress Mode: Giga Fortress 350mm'lik Shirada toplarıyla ve uçaksavarlarıyla düşmana saldırır. Yari Mini-Sub Rol: Anti-gemi keşif birimi Maliyet: $800 Üretim Binası: Imperial Docks Last Voyage: Yari Mini-Sub bir düşman binasına ya da birimine çarparak kendini feda edip hasar verebilir. Sky-Wing Rol: Uçaksavar/anti-piyade dönüşen araç Maliyet: $1100 Üretim Binası: Imperial Docks Submerge: Sea-Wing hava birimlerine denizden saldırır. Emerge: Sea-Wing Sky-Wing'e dönüşür ve kara birimlerine havadan saldırır. Naginata Cruiser Rol: Gelişmiş anti-gemi kruvazörü Maliyet: $1800 Üretim Binası: Imperial Docks Torpedo Types: Naginata Cruiser gövdesinin altında gizli torpidolar taşır. Bunlar fırlattığında hem dosta hem de düşmana hasar verebilir. Denizaltılara hasar verebilir. Shogun Battleship Rol: Bombardıman gemisi Maliyet: $2200 Üretim Binası: - Ramming Speeds: Shogun Battleship motorlarını aşırı yükler ve burnuna monte edilmiş bir kalkan kuşanır. Yoluna çıkan her şeye toslar. |