CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Crusader Kings III (https://forum.strategyturk.com/forum-crusader-kings-iii) +--- Konu Başlığı: CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar (/konu-ck3-kisa-sorular-kisa-cevaplar) |
CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Dreamerscream - 31-08-2020 Crusader Kings 3 ile ilgili kısa sorularınızı bu başlık altında sorabilirsiniz
CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Kancaa - 31-08-2020 İmparator Rome gibi Türkçe yaması çıkacak mı? (Stratgyturk ekibinden) CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - BigUnicorn - 31-08-2020 Sanmam. CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - BigUnicorn - 01-09-2020 Ekran kartı hangisini kullanayım Intel HD graphics 3000 yada Nvidia GTX 560 Tabiki Nvidia .dd CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - altnkurt - 01-09-2020 Oyun oynarken her zaman Nvidia olanı CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Attila the Hun - 01-09-2020 (31-08-2020, 22:18)Kancaa : İmparator Rome gibi Türkçe yaması çıkacak mı? (Stratgyturk ekibinden) Strateygturk Türkçe Yama CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - WARTH - 01-09-2020 Oyunu deneyimlemiş kişiler performans hakkında bilgilendirirse hepimiz faydalanırız. Özellikle Low Spec-Mid Range bir PC/Laptop'a sahip kişilerin yorumlarını merak etmekteyim. CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - BigUnicorn - 01-09-2020 Ekran kartının çok yoruyor onu bilmen iyi olur. Cidden fazla yoruyor ilerleyen zamanlarda belki düzenleme gelir bir iki şeye. CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - altnkurt - 01-09-2020 Imperator:Rome'dan sonra CK3'ün de grafik ağırlıklı olacağı belliydi. Eskisi gibi sadece işlemciden oynanan excell oyunlar yerine daha kanlı canlı modellemeler içeren oyunlara yöneliyorlar. CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - BigUnicorn - 01-09-2020 Bu hoşuma gitmedi daha birkaç gün önce son hızda rahat rahat ck2 oynarken artık gözlerim bozularak ck3 oynamaya çalışıyorum .d CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - altnkurt - 02-09-2020 Yalan din değişiminden vazgeçme kararı açık ancak yalan dinim olup olmadığını hiçbir yerde göremiyorum. Yalan dinim mi var benim acaba? Bunu nasıl anlarım? CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - HulkSpider03 - 02-09-2020 Scotland ile oynadığımda her kralımın ölümünde elimdeki demesne sayısı azalıyor bunun sebebi nedir? CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Pharmacist - 02-09-2020 Veraset yasasından dolayı parçalanıyor. Ülke sekmesinde kralın ölünce ülkenin nasıl parçalanacağını görebilirsin. Veraset yasasını da oradan değiştirebilirsin ama diğer veraset yasalari için tech açman gerek. CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Ayro - 02-09-2020 (02-09-2020, 18:18)HulkSpider03 : Scotland ile oynadığımda her kralımın ölümünde elimdeki demesne sayısı azalıyor bunun sebebi nedir? Birden fazla erkek çocuğun varsa onalara dağıtılıyor olabilir. CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - altnkurt - 02-09-2020 Papayla endüljans alma ve para isteme dışında bi eyleme girişemiyor muyuz? CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - baywatch06 - 02-09-2020 Hileleri varmı oyunun CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - cennaro - 02-09-2020 Vassallarımın ordularını ve bana ne kadar yollayabileceklerini nereden kontrol edebilirim. Military ekranında bulamadım ck2'nin aksine. Lifestyle'ı bir kere seçince daha sonra değiştirebiliyor muyuz? CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Pharmacist - 02-09-2020 Ülke sekmesinde aşağıda vasallar gözükür altlarında sözleşme butonu var oradan her doğrudan vassalin için ayrı ayrı ayarlama yapıyorsun. CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yohaynes - 02-09-2020 Ck2'deki gibi vasinin ölmemesi ya da kendinin ölmemesi için lead the armiesi kapatma mevcut mu acaba,ben bulamadım da CK3 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Pharmacist - 02-09-2020 O seçenek yok ama komutanı değiştirebilirsin. |