![]() |
CK3 - İlginç Görüntüler - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Crusader Kings III (https://forum.strategyturk.com/forum-crusader-kings-iii) +--- Konu Başlığı: CK3 - İlginç Görüntüler (/konu-onemli-ck3-ilginc-goruntuler) |
CK3 - İlginç Görüntüler - Selene - 01-09-2020 ![]() Oyunda karşılaştığınız ilginç görüntüleri bu konuda paylaşabilirsiniz. CK3 - İlginç Görüntüler - Menars - 02-09-2020 ![]() -335563 gün, anlıyorum. CK3 - İlginç Görüntüler - Attila the Hun - 02-09-2020 ![]() İlginç papalardan paylaşmasak olmaz. Biseksüel papa II. Alexander. CK3 - İlginç Görüntüler - shinovia - 03-09-2020 CK3 - İlginç Görüntüler - Gurt - 03-09-2020 ![]() Not: Görsel bana ait değil. CK3 - İlginç Görüntüler - Leon - 03-09-2020 ![]() Latin Katolik v Yunan Ortodoks v Mağrib Sunni v Frank/Alman İtalya çok hoş bir Ortadoğu simülasyonu. CK3 - İlginç Görüntüler - Selene - 03-09-2020 ![]() Tengri biz menen dedikleri bu mu oluyor CK3 - İlginç Görüntüler - Akrep - 04-09-2020 Hünkar babam hakka yürüdükten sonra tahta ben geçtim haliyle dinçim doğurganım cesurum yakışıklıyım vesselam tam tahtıma oturucam karım dedi dur orda ben oturucam sen kimsin demeye kalmadan bu manzarayla karşılaştım yorum sizin ![]() CK3 - İlginç Görüntüler - Leon - 04-09-2020 ![]() Daveti ilmi tartışmaya döndü sonra başta katolik oldu daha sonra da "durumu" değerlendirmek üzere çocuk oldu.Aslında hacı olacaktık neler neler oldu. CK3 - İlginç Görüntüler - Sxario - 05-09-2020 Haçlı sonrası kuzenime Kudüs krallığını bırakmıştım 2 ay sonra müslüman olmuş ![]() CK3 - İlginç Görüntüler - fodunkiran - 05-09-2020 ![]() İmana gelen kudüs kralı. ![]() Tuhaf bir bağımsızlık savaşı CK3 - İlginç Görüntüler - Menars - 05-09-2020 ![]() İskoçlar kavim göçünü yanlış anlamış. CK3 - İlginç Görüntüler - altnkurt - 06-09-2020 ![]() Bi yüzüme sövmediği kaldı kralımın. CK3 - İlginç Görüntüler - Attila the Hun - 06-09-2020 ![]() 6 yaşındaki kumarbaz. Anne babası pek örnek ebeveynler değil gibi. CK3 - İlginç Görüntüler - Gurt - 06-09-2020 İtalya'da adaya çıkmaya çalışıyor. ![]() CK3 - İlginç Görüntüler - altnkurt - 06-09-2020 Bende de İrlanda'nın güney kısmını bretonlar almıştı. Kafası esen İrlanda'dan toprak almaya çalışıyor. En son Portekizliler Gaskonyalılarla ally olup Dublin'e çıkıyodu. CK3 - İlginç Görüntüler - Gurt - 06-09-2020 Şuan İrlanda'da ben, fransızlar, isveçliler ve italyanlar mevcut. Oyun tarihsellikten çıktı. CK3 - İlginç Görüntüler - altnkurt - 06-09-2020 Bu herkesin rahatça gemiye binebilmesinden mi kaynaklanıyor, herkesin rahatça ally alabilmesinden mi kaynaklanıyor bilemedim. Ama ilginç yani. Böyle olmaması lazım. CK3 - İlginç Görüntüler - Leon - 06-09-2020 İtalya yine yakın kalmış Britanya Adasına, atacağım görsel çok garip sınırlar içeriyor. ![]() CK3 - İlginç Görüntüler - altnkurt - 06-09-2020 ![]() Yapay zekaya ne yapmışlar bilmiyorum ama savunmasız gördüğü her yere saldırıp toprak alıyor. Bölge din kültür farketmiyor. Şu İsveç'e bakın. İskandinav-Rusya-Britanya bölgesini geçtim. Bretonya, Asturias, Lusitanya ve hatta Sardinya-Korsika adalarına kadar sarkmış. |