Strategyturk Forumları
Hanedan Oyunu: CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Crusader Kings III (https://forum.strategyturk.com/forum-crusader-kings-iii)
+---- Forum: CK3: Seriler (https://forum.strategyturk.com/forum-ck3-seriler)
+---- Konu Başlığı: Hanedan Oyunu: CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu (/konu-hanedan-oyunu-ck3-brian-hanedani-hanedan-oyunu)

Sayfalar: 1 2

CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Selene - 23-09-2020

20200922205356_1.jpg
Crusader Kings 3 Brain Hanedanı Hanedan Oyunu
İrlanda'da Munster Küçük Kralı Murchad ile başlayacak bu hanedan oyunu. Hanedan oyununda Türkçe yama kullanılacaktır . Hedef önerilerinizi bekliyorum.

Hanedan Oyunu Nedir
Hanedan oyunu sizlerin katılımı ile oyun içerisinde seçilecek bir karakterin ve onun hanesi üzerinden oynayacağımız bir oyundur. Başlangıç oyuncumuz ilk karakterle oyuna başlar ve ölene kadar oyuna devam eder. Öldükten sonra kayıtlı save'i konuya atarak, sırası gelen oyuncu tarafından devam ettirilir. Buradaki husus sadece oyuncularımız değil sadece oyunu takip eden okuyucularımız da çok önemlidir. Verilebilecek taktikler, gelecek varis isimlendirilmesi gibi bir çok eğlenceli nokta oluşturulabilir.

Hedefler
  • Yaşayan efsane şöhret seviyesine ulaşın
  • Dini idol dindarlık seviyesine ulaşın
  • Destansı ihtişam seviyesine ulaşın
  • Kanınızı kutsayın
  • Soyu güçlendirin
  • Kutsal tarikat kurun
  • Britanya İmparatorluğunu kurun
  • Britanya'yı Geri Alma kararını alın

Ck3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Rzenma - 23-09-2020

Katılıyorum.

Her oyuncu varisi için makul hedefler koyabilir aslında.

Ck3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Attila the Hun - 23-09-2020

Katılıyorum.

Ck3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Sxario - 23-09-2020

Katılıyorum.

Ck3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Mabella - 23-09-2020

Katılıyorum

Ck3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Selene - 26-09-2020

İlk sıra @Rzenma'da

Hanedan oyununda önemli olanın rp olduğunu unutmadan oynanması gerektiğini hatırlatmak isterim.

Hanedan oyununa başladıktan sonra da katılabilirsiniz.

Ck3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Rzenma - 27-09-2020

Hanedan oyunumu tamamladım aslında biraz kısa sürdü ama sonraki oyuncu için daha iyi çünkü varisim şimdiden 30 yaşında.

Ck3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Selene - 27-09-2020

Sıra @Attila the Hun'da

Ck3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Attila the Hun - 27-09-2020

Ck3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Selene - 27-09-2020

Sıra bende

CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Selene - 30-09-2020

save

Sıra @Sxario'da

CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Attila the Hun - 30-09-2020

İrlanda'yı birleştirip Britanya'ya çıkman için kapı aralayan kişi bendim. Niye her fırsatta bana laf söyledin sevgili torunum? Önce kızımı kara vebaya kaybettim, sonra oğlum muharebede genç yaşında can verdi. Ben yas tutup içime kapanınca bana cin çarpmış dediler, kimse duyduğum acıları anlayamadığı için saçma sapan ithamlarda bulundular. At sırtında değil de yatağımda nöbet geçirerek ölmek benim gibi savaşçı biri için en gücendirici olaydı. Sence de bana fazla yüklenmiyor musun oğul?

CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Selene - 01-10-2020

Dedem iyi yönetilen ülkede 5 yaşındaki çocuğun kellesini kazığa geçirmeye çalışıyorlarsa kötü yönetilende ne oluyor. Biz Britanya'ya çıkamadık dedem Britanya bize çıktı.

CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Rzenma - 01-10-2020

Yav çocuklar onu bunu bırakında siz katolikliğe geçince içime bir kurt düştü ben keltik hristiyanı olarak öldüğüm için beni cehenneme atmazlar değil mi?

CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Attila the Hun - 01-10-2020

Sanmıyorum baba. En fazla biraz yanıp gelirsin cennete. Tanrı bağışlayıcıdır.

CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Sxario - 01-10-2020

@Mabella
Save

Sıra @Mabella'da

@Attila the Hun sen Katolik miydin dede, eh iyi en azından İrlanda'da Katoliklik seninle birlikte öldü diyebiliriz artık.

CK3 - Brian Hanedanı Hanedan Oyunu - Sxario - 01-10-2020

Ben dede baba bilmem Papa iyi para verdi geçtim katolikliğe. Benim evlat en son katolikti umarım doğru yoldan şaşmaz.

Fashion of the Abbasid Court ve Garments of Holy Roman Empire DLC'leri olmadan save açılamıyormuş.