[MP] HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Hearts of Iron IV (https://forum.strategyturk.com/forum-hearts-of-iron-iv) +---- Forum: HoI4: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-hoi4-multiplayer) +---- Konu Başlığı: [MP] HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi (/konu-mp-hoi4-roleplay-multiplayer-ekim-2020-2-suriye-ozel-multi) |
HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - cemal - 02-10-2020 Hearts of Iron IV 2020 Syrian Civil War etkinliğine hoşgeldiniz
-Ülkeler eğer ağır zırhlı güçlü tümenler yollayacaklarsa destek olarak sadece 1 tane askeri birlik yollayabilirler. Hafif piyade veya milis yollanacak ise sınırın yettiği kadar atılabilir. -Askeri ekipman ise small arms yıllık 3000 araçlar ise 50'şer tane ile sınırlıdır -Uçak yollanması yasaktır Ülkelere Özel Kurallar ÖSO -El-Bab'ı İsidden almadan veya Cerablus Suriye ordusunun eline düşmeden kuzeydeki birliklerini İdlib bölgesinde konuşlandıramaz(IŞID yenilene kadar). Bab düştükten sonra 12 birliğin 6'sını idlib'e gönderebilir -Ateskes sonrası Rojava'ya karşı wargoal alıp savas ilan etmek zorundadır Türkiye -Suriye iç savaşında Öso'ya sadece kara birimi yollayabilir -İdlibteki cihatçılara silah desteği verebilir -İç savaş sonrası Öso-Rojava savaşında hem kara birimi hemde uçak yollayabilir -Decisions sekmesinden harekatlar ile afrin ve tel abyad'ı alır Suudi/BAE -Yemen'e kara birliği ve ekipman yollayabilir -Öso/Htş'ye sadece ekipman -Suudiler Yemen'e uçak gönderebilir Ruslar -Uçak/kara/ekipman yollayabilir Suriyeye ama güçlü tank birliği yollamaları 1 ile sınırlıdır Iran -Yemen'e sadece askeri ekipman yollayabilir -Suriyeye sadece piyade yollayabilir Amerika -Irak ve Rojavaya piyade atabilir 1'er tane -Irak için uçak yollayabilir destek olarak BARIŞ ANTLAŞMALARI: Işid yenilince - El-Bab Öso Rakka ise Rojava tarafından alınır geriye kalan yerler Suriyeye gider Suriye iç savaşı bitince - Cerablus ve El-Bab Öso'da kalır geriye kalan yerler annexlenir - HTŞ Suriye tarafından annexlenir - Türkiye Hatay,Afrin ve Tel abyad corelerini Öso'ya verir öso'yu oynayan oyuncu hatay'ı türkiyeye return eder. Bu sayede harekat bölgeleri öso'nun olur. PUANLAR ve TARAFLAR TÜRKİYE/ÖSO/AMERİKA Grup 1 SURİYE/IRAN/RUSYA Grup 2 SUUDİ ARABİSTAN/BAE Grup 3 Suriye iç savaşını: Suriye kazanırsa Grup 2'ye 1 Scor puanı HTŞ/ÖSO kazanırsa Grup 1 ve 3'e 1'er scor puanı Yemen iç savaşını: Husiler kazanırsa grup 2'ye 1 scor puanı Yemen kazanırsa grup 3'e 1 scor puanı Öso/Rojava savaşını: Öso kazanırsa grup 1'e 1 scor puanı Rojava kazanırsa grup 2'ye 1 scor puanı Oyunun sonu daha fazla scor elde eden taraf kazanır Örnek: Suriye savaşını grup 2 kazanmıştır Rojava grup 1 yemen ise grup 3 o zaman scorlar eşit olur ve oyun berabere kalmıştır. İç savaşı ve Rojava'yı Öso kazanır ise kazanan birinci grup olur. HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Mabella - 02-10-2020 Katılıyorum HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Onur34 - 02-10-2020 Katılıyorum. HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Sxario - 02-10-2020 Katılıyorum HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - cemal - 07-10-2020 @Sxario @Mabella @Onur34 istiyorsanız bu hafta yapalım HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Mabella - 08-10-2020 (07-10-2020, 23:54)cemal : @Sxario @Mabella @Onur34 istiyorsanız bu hafta yapalım Taraflar kalabalık olmazsa çok kısa sürer bence. Yine de başlarsanız gelirim HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Onur34 - 08-10-2020 Bana da günler fark etmez. Ama cumartesi ya da pazar olursa daha iyi olur. HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - cemal - 08-10-2020 @Sxario cumartesi uygun mudur HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Sxario - 08-10-2020 Bana uygun. HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - cemal - 10-10-2020 @Sxario @Mabella @Onur34 bugün bir iki saat geç gelebildim kusura bakmayın. Müsaitseniz kurayım şimdi odayı yoksa yarına olabilir. HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - cemal - 11-10-2020 @Mabella @Onur34 @Sxario yavaştan haber vereyim .d @Sxario @Mabella @Onur34 modern day 4 90139430617265162 şifre: st HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Ferreke - 11-10-2020 katılıyorum HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Mabella - 11-10-2020 Rojavalı kürt kardeşlerimizi radikal islamcı teröristlere ve hamilerine (öso-işid-suudi-türkiye) karşı savunurken HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - cemal - 11-10-2020 Katılan herkese teşekkürler etkinlik yapılıp sona ermiştir HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Onur34 - 11-10-2020 Türkiye Cumhuriyeti olarak Suriye'deki kardeşlerimize yardım ettik. Hem Özgür Suriye Ordusu, hem Heyet Tahrir el-Şam hem de Irak ve Şamla ilgilenen diğer cihatçı dostlartımıza sahip çıktık. Kuzeydeki Amerikan kuklası teröristleri ve zalim Esad rejiminin önemli bölgelerini ele geçirdik. Savaşın sonunda müttefikleriyle kara bağlantısını kesip denizden blokladığımız diktatörlüğün sonu kesindi. Bunun yanında askeri öncelikler nedeniyle boş bıraktığımız sınırlarımıza giren teröristleri de imha etmekteydik. Savaşın yanında ülkemizde El Kaide'ye özel okullar açtık, intihar bombacıları yetiştirdik, NATO'dan çıktık, kamu malını zenginleştirip, işimize yaramayan laik yasayı çöpe atarak ateist bir rejim kurduk. Ve bunları yaparken tek bir kez bile rejim değiştirmedik. İsrail, Sudi Arabistan, Hindistan, Kanada, Azerbaycan, Amerika, İngiltere, Suriyeli Cihadiler ve sayamadığımız bir sürü dost devlet ile beraber sürdürdüğümüz savaşın son hali: HoI4 - Roleplay Multiplayer: Ekim 2020(2) Suriye Özel Multi - Sxario - 12-10-2020 Yedi Düvele karşı savaşımızda herkes 1 ayda teslim olacağımızı düşünüyordu ama yanılıyorlardı...
Kobane'de esir edilmek üzere olan amerikan askerleri
|