Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Kültür Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-kultur-forum) +---- Forum: Edebiyat (https://forum.strategyturk.com/forum-edebiyat) +---- Konu Başlığı: Edebiyat - Rekorlar Kitabı (/konu-onemli-edebiyat-rekorlar-kitabi) Sayfalar:
1
2
|
Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Elefsar - 18-11-2020 EDEBİYAT - REKORLAR KİTABI
Bu konu altında edebiyat forumuna dahil olabilecek her türlü kültürel ve kitap rekorlarını paylaşabilirsiniz.
Kitap Rekorları:
Okuduklarınız:
Genel rekorlar:
Ayrıca belirtirseniz uygun görülen başka rekorlar da eklenebilir.
Bazı rekorları kanıtlamak adına uygun bir fotoğraf veya ekran görüntüsü eklenmesi istenebilir.
Strategyturk Kitap Kulübü tarafından kitapseverler için hazırlanmıştır.
Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Elefsar - 21-11-2020 Kendimle başlayayım: En fazla sayfa: 1142 sayfa (Bilge Adamın Korkusu-Patrick Rothfuss) En çok kitap okuyan: 223 adet (1000kitap üzerinden kayıt altına alabildiklerim kadarıyla) En büyük kütüphane: 344 adet Yapılmış en büyük yapboz: 48x68 cm Yapılmış en çok parçalı yapboz: 1000 parça Edebiyat - Rekorlar Kitabı - PCOyun - 21-11-2020 En fazla sayfa: 1230 sayfa (Ejderhaların Dansı - George R. R. Martin) Bir yazara ait en fazla kitap: 11 (George R. R. Martin) En pahalı kitap: ₺105 (Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt - J. R. R. Tolkien) En uzun seri: 9 (Buz ve Ateşin Şarkısı - George R. R. Martin) En çok dergi: 32 En büyük ayraç koleksiyonu: 49 Ayrıca önerim en uzun serinin kitap ve sayfa olarak ikiye ayrılması. Kitap olarak rekorum da 5255 sayfa, yine buz ve ateşin şarkısı. Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Attila the Hun - 21-11-2020 En eski basım: 1899 (Dreyfus Meselesi-Ali Reşad, İsmail Hakkı) Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Athule - 21-11-2020 En fazla sayfa: 1230 sayfa (Ejderhaların Dansı - George R. R. Martin) Bir yazara ait en fazla kitap: 11 (George R. R. Martin) En pahalı kitap: ₺155 (Yüzüklerin Efendisi Üç Cilt - J. R. R. Tolkien) En uzun seri: 9 (Buz ve Ateşin Şarkısı - George R. R. Martin) Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Elefsar - 21-11-2020 @Attila the Hun bir adet fotoğraf rica edeceğim senden. @Athule Yüzüklerin Efendisi Üç Kitap Tek Cilt - J. R. R. Tolkien kitabının fotoğrafını rica ediyorum. @PCOyun (George R. R. Martin) 11 kitabın fotoğrafını rica ediyorum. @Gurt 16 adet (Kronik) kitabın fotoğrafını rica ediyorum. Ayrıca aynı rekor miktarına veya ismine sahip durumlarda ilk yazan esastır. Zira sonrakiler rekor kırma durumuna dahil olmuyorlar. Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Gurt - 21-11-2020 Bir yayınevine ait en fazla kitap: 17 adet Kronik Kitap Yayınevi Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Attila the Hun - 21-11-2020 @Elefsar Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Athule - 21-11-2020 @Elefsar kitaplar yanımda değil yarışmadan çekiliyorum. Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Littleİskender - 21-11-2020 En fazla sayfa: 1368 sayfa (Rönesans'tan Bugüne Modern Avrupa Tarihi - John Merriman) Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Elefsar - 21-11-2020 (21-11-2020, 13:18)Athule : @Elefsar kitaplar yanımda değil yarışmadan çekiliyorum. Yanında olduğunda atarsın bir ara. Edebiyat - Rekorlar Kitabı - PCOyun - 21-11-2020 Şu an erişebildiğim bir konumda bunlar var. "Buz ve Ateşin Dünyası" ve "Ateş ve Kan" kitaplarını tam olarak nereye koyduğumu bilmiyorum. Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Athule - 21-11-2020 Serinin son iki kitabı da bir an önce yayınlanır umarım. Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Onur34 - 26-11-2020 Rekora talibim. Mahlas ile yazılanlar sayılıyorsa 14, sayılmıyorsa 12 Agatha Christine romanına sahibim. Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Elefsar - 26-11-2020 Ben de boyut olarak en büyük ve en küçük ebattaki kitaplara ismimi yazdırayım. En büyük boyut: 21.5 x 30 cm Okçuluk Kitabı | Mustafa Kâni Bey En küçük boyut: 10.2 x 16.5 cm Elveda Güzel Vatanım | Ahmet Ümit En az sayfa: 50 sayfa Lyond'da Düğün | Stefan Zweig Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Gurt - 04-03-2021 Bir yayınevine ait en fazla kitap: 19 adet Kronik Kitap Yayınevi resmini daha sonra iletiye ekleyeceğim. Edebiyat - Rekorlar Kitabı - Elefsar - 08-03-2021 Bir yayınevine ait en fazla kitap: 39 adet İş Bankası Kültür Yayınları Edebiyat - Rekorlar Kitabı - birisi43 - 08-03-2021 Akşama bu konuya birkaç foto atayım. :) Edebiyat - Rekorlar Kitabı - HakaniyeLehçesi - 08-03-2021 (08-03-2021, 11:29)elefsar : Ben İş Bankası'nın tercümelerinin veyahut genel olarak tercümelerin bir cümlesine dahi katlanamıyorum. Buna takılmıyorsanız çok şanslısınız gerçekten. Edebiyat - Rekorlar Kitabı - birisi43 - 08-03-2021 Neden böyle dediğinizi sorabilir miyim? Biliyorum bazılarında sorun var ama genel kalite açısından fena değil. |