BFME2 - İnsanlar Rehberi - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Oyun Rehberleri (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-rehberleri) +---- Konu Başlığı: BFME2 - İnsanlar Rehberi (/konu-bfme2-insanlar-rehberi) |
BFME2 - İnsanlar Rehberi - Ferreke - 10-02-2021 İnsanlar
BFME2 - İnsan Kahramanları - Ferreke - 10-02-2021 İnsan Kahramanları
Gandalf Kahramanın Maliyeti:5000 Kapladığı Yönetim Alanı:100 1.Yeteneği Büyücü Üfürüğü: Düşman birimlerini havaya savurur.Tekli hedeflere karşı güçsüzdür. 2.Yeteneği Yıldırım Kılıcı : Belirli alandaki hedeflere kılıcıyla yıldırım atıp yakar. 3.Yeteneği Gölgeyeli : Gandalf ıslığıyla Gölgeyeli'ni çağırır. 4.Yeteneği İstari Işığı : Gandalf, asasından çıkan ışık hüzmesiyle hedefleri perişan eder. 5.Yeteneği Kuvvet Kelamı : Gandalf şok dalgası göndererek etrafındaki düşmanları atalarının yanına yollar. Aragorn Kahramanın Maliyeti:3000 Kapladığı Yönetim Alanı:80 1.Yeteneği Athelas : Kendisini ve yakındaki müttefiklerini iyileştirir. 2.Yeteneği Kılıç Ustası : Aragorn geçici süreliğine zırh bonusu kazanır. 3.Yeteneği Liderlik : Aragorn'un yanındaki müttefikler %50 zırh ve hasar bonusu kazanır. 4.Yeteneği Elendil : Rakipleri korkutur. 5.Yeteneği Yeminsizler : Aragorn yeminsizleri yeminlerini tutmak üzere çağırır. Eomer Kahramanın Maliyeti:2000 Kapladığı Yönetim Alanı:60 1.Yeteneği Mızrak Fırlatışı :Eomer tek bir hedefe mızrak atar. 2.Yeteneği Küheylan : Eomer ata biner/iner. 3.Yeteneği At Efendisi : Eomer müttefik süvarilere bonus verir. 4.Yeteneği Haydut Lideri : Eomer ve etrafındaki müttefikler kelle başına kaynak toplar. Eowyn Kahramanın Maliyeti:2000 Kapladığı Yönetim Alanı:60 1.Yeteneği Mızrak Atışı : Eowyn tekli hedefe güçlü bir mızrak atışı yapar 2.Yeteneği Küheylan : Eowyn ata biner/iner. 3.Yeteneği Kılık Değiştirme : Eowyn rohirrim süvarisi gibi gözükür. 4.Yeteneği Kadın Savaşçı : Geçici süreliğine %65 zırh kazanır. Faramir Kahramanın Maliyeti:2000 Kapladığı Yönetim Alanı:60 1.Yeteneği Silah Değiştirme : Faramir kılıç/yay arasında seçim yapar. 2.Yeteneği Yaralayan Ok : Faramir hedefe güçlü bir ok atışı yapar. 3.Yeteneği Küheylan : Faramir ata biner/iner. 4.Yeteneği Gondor'un Kumandanı : Seçili birimler 50 deneyim puanı kazanır. Theoden [Kahramanın Maliyeti:1100 Kapladığı Yönetim Alanı:40 1.Yeteneği Küheylan : Theoden ata biner/iner. 2.Yeteneği Liderlik : Theoden yanındaki müttefiklere bonus verir. 3.Yeteneği Şanlı Hücum : Theoden ve yanındaki süvariler geçici süreliğine sadece %10 hasar alır. 4.Yeteneği Kralın Merhameti : Seçili birimler 50 deneyim puanı kazanır. Boromir Kahramanın Maliyeti:1100
Kapladığı Yönetim Alanı:40
1.Yeteneği Gondor'un Borusu : Düşman askerleri kaçar
2.Yeteneği Liderlik : Müttefik kuvvetlere bonus verir.
3.Yeteneği Gondor'un Kumandanı : Seçili birimler 50 deneyim puanı kazanır.
BFME2 - İnsan Birimleri - Ferreke - 10-02-2021 İnsan Birimleri
Gondor Askeri Birimin Fiyatı:200 Kapladığı Yönetim Alanı:60 Geldiği Yapı:Kışla Mızraklılara karşı güçlüdür. Hisar Muhafızı Birimin Fiyatı:350 Kapladığı Yönetim Alanı:60 Geldiği Yapı:Kışla Süvarilere karşı güçlüdür. Gondor Okçusu Birimin Fiyatı:200 Kapladığı Yönetim Alanı:60 Geldiği Yapı:Okçu Kışlası Kılıçlı birimlere karşı güçlüdür. İthilien Okçusu Birimin Fiyatı:600 Kapladığı Yönetim Alanı:70 Geldiği Yapı:Okçu Kışlası Kılıçlı birimlere ve yaratıklara karşı güçlüdür. Gondor Süvarileri Birimin Fiyatı:550 Kapladığı Yönetim Alanı:80 Geldiği Yapı:Süvari Kışlası Okçulara,Kılıçlılara ve Kışlalara karşı güçlüdür. Rohirrim Süvarileri Birimin Fiyatı:750 Kapladığı Yönetim Alanı:80 Geldiği Yapı:Süvari Kışlası Okçulara,Kılıçlılara ve Kışlalara karşı güçlüdür. Mancınık Birimin Fiyatı:700 Kapladığı Yönetim Alanı:25 Geldiği Yapı:Kuşatma Atölyesi Yapılara karşı güçlüdür. BFME2 - İnsan Binaları - Ferreke - 10-02-2021 İnsan Binaları
Tarla Yapının Fiyatı:300 Limit dolana kadar yönetim kapasitesini 50 artırır Kışla Yapının Fiyatı:300 Okçu Kışlası Yapının Fiyatı:300 Süvari Kışlası Yapının Fiyatı:600 Kuşatma Atölyesi Yapının Fiyatı:500 Fışkiye Yapının Fiyatı:200 Yakındaki müttefik kuvvetler hasar almazsa iyileşirler. Kahraman Anıtı Yapının Fiyatı:250 Yakındaki müttefik kuvvetler %25 zırh kazanır ve %25 daha fazla deneyim kazanır. Kule Yapının Fiyatı:350 Kale Yapının Fiyatı:5000 |