BFME2 - İsengard Rehberi - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Oyun Rehberleri (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-rehberleri) +---- Konu Başlığı: BFME2 - İsengard Rehberi (/konu-bfme2-isengard-rehberi) |
BFME2 - İsengard Rehberi - Ferreke - 11-02-2021 İsengard
İsengard Kahramanları Saruman Kahramanın Maliyeti : 3000 Kapladığı Yönetim Alanı : 80 1.Yeteneği Büyücü Üfürüğü : Seçili bilimleri havaya uçurur. 2.Yeteneği Alev Topu : Belirtilen bölgeye güçlü alev topu yollar 3.Yeteneği Hatiplik : Saruman lejyonerleri olağan üstü konuşmasıyla coşturur. 4.Yeteneği Hüküm : Rakip birimlerin aklını kısa süreliğine çelerek onları kendi safına çeker. 5.Yeteneği Yıldırım : Saruman etrafına yıldırım yollayarak düşmanlarını ahirete yollar. Lurtz Kahramanın Maliyeti : 1100 Kapladığı Yönetim Alanı : 40 1.Yeteneği Silah Değişimi : Lurtz kılıç/yay arasında tercih yapar. 2.Yeteneği Katliam : Lurtz kısa süreliğine sinirlenerek &10 zırh kazanıp %200 hasar vurur. 3.Yeteneği Sakatla : Yiğit Lurtz düşman kahramanlarını 30 saniye boyunca yere mıhlar.Rakip kahramanlar hareket edemez yetenek kullanamaz. 4.Yeteneği Liderlik : Lurtz'un etrafındaki birimler %50 zırh ve hasar bonusu elde edip iki kat fazla deneyim puanı kazanırlar. 5.Yeteneği Yağma : Lurtz ve müttefikleri katlettiği düşman birimlerden kaynak elde eder. Solucandil Kahramanın Maliyeti : 2000 Kapladığı Yönetim Alanı : 60 1.Yeteneği Zehirli Kelamlar : Seçili düşman birimlerinin liderlik bonusunu kaldırır. 2.Yeteneği Tabanları Yağlamak : Grima görünmez olur böylece muharebeden kolayca kaçırabilirsiniz. 3.Yeteneği Hain : Grima hedef kahramanı sırtından bıçaklayarak büyük hasar verir ve kısa süre boyunca zehirler. 4.Yeteneği Sadakat Kıran : Grima düşman kahramanın sadakatini kısa süreliğine İsengard'a bağlı olacak şekilde devşirir.Etkisi bitince tekrar düşman olur. Şarku Kahramanın Maliyeti :2000 Kapladığı Yönetim Alanı :60 1.Yeteneği Kanlı Av : Şarku'nun yanındaki warg binicileri %50 zırh ve hasar bonusu kazanırlar. 2.Yeteneği Adam Yiyen : Şarku'nun bindiği warg insanı yer ve şarku can yeniler. (ne alakaysa artık) 3.Yeteneği Canavar Efendisi : Şarku geçici süreliğine rakip süvariyi devşirir, etkisi geçince yeniden düşman olur. İsengard Birimleri Uruk-hai Birimin Fiyatı : 300 Kapladığı Yönetim Alanı : 75 Geldiği Yapı : Uruk Kışlası Mızraklılara karşı güçlüdür. Kalkan duvarı formu sayesinde zırhları artıp hızları yavaşlar. Uruk Mızrakçı Birimin Fiyatı : 450 Kapladığı Yönetim Alanı : 60 Geldiği Yapı : Uruk Kışlası Süvarilere karşı güçlüdür. Uruk Arbaletçi Birimin Fiyatı : 350 Kapladığı Yönetim Alanı : 60 Geldiği Yapı : Uruk Kışlası Kılıçlılara karşı güçlüdür. Oyundaki en dandik okçu birimi olabilir. Ne menzili var ne atış hızı ne de bunlara değecek hasarı Berserker Birimin Fiyatı : 300 Kapladığı Yönetim Alanı :20 Geldiği Yapı :Uruk Kışlası Kılıçlılara karşı güçlüdür. Warg Süvarileri Birimin Fiyatı : 500 Kapladığı Yönetim Alanı : 80 Geldiği Yapı : Warg Kışlası Koçbaşı Birimin Fiyatı : 450 Kapladığı Yönetim Alanı : 25 Geldiği Yapı : Kuşatma Atölyesi Balista Birimin Fiyatı : 500 Kapladığı Yönetim Alanı : 25 Geldiği Yapı : Kuşatma Atölyesi Patlayıcı Mayın Birimin Fiyatı : 500 Kapladığı Yönetim Alanı :10 Geldiği Yapı : Kuşatma Atölyesi İsengard Binaları Fırın Yapının Fiyatı : 300 İsengard'ın pasif gelir kaynağı binasıdır. Oduncu Kulübesi Yapının Fiyatı : 370 Bu binanın içinden size para kazandıracak oduncuları 20 kaynağa üretebilirsiniz. Çok fazla oduncu olmamasına dikkat edin zira teslim etmek için süre var ve sırada bekliyorlar. Uruk Kışlası Yapının Fiyatı : 350 Warg Kışlası Yapının Fiyatı : 500 Kuşatma Atölyesi Yapının Fiyatı : 500 Kule Yapının Fiyatı : Warg Muhafızları Yapının Fiyatı : 350 Silah Fabrikası Yapının Fiyatı : 1000 Geliştirmelerin yapıldığı binadır. İsengard Kalesi Yapının Fiyatı : 5000 BFME2 - İsengard Rehberi - gLo1NN - 11-02-2021 Patlayıcı Mayın favorim :) |