Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Diğer Strateji Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-diger-strateji-forumlari) +--- Forum: HUMANKIND (https://forum.strategyturk.com/forum-humankind) +--- Konu Başlığı: Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar (/konu-humankind-kisa-sorular-kisa-cevaplar) |
Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Ragnvaldr - 17-06-2021 HUMANKIND ile ilgili kısa sorularınızı bu başlık altında sorabilirsiniz.
Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Ragnvaldr - 17-06-2021 Haritayı daha hızlı hareket ettirmenin bir yolu yok mu? Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Rzenma - 17-06-2021 (17-06-2021, 16:06)Ragnvaldr : Haritayı daha hızlı hareket ettirmenin bir yolu yok mu? Fare sol tık ile basılı tutup kaydırabiliyorsun. Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Attila the Hun - 18-08-2021 İkonların büyük kısmının çıkmaması normal mi? Kapalı betada da böyleydi ama oyunun tam sürümünde düzelir diye düşünmüştüm. Düzenleme: Amplitude bunun için yama çıkarana kadar kullanabileceğiniz bir çözüm. Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Attila the Hun - 19-08-2021 Outpost'ları şehirlerle birleştirmenin ne gibi avantajları ve dezavantajları var? Bunu ne zaman tercih etmeliyim? Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Littleİskender - 19-08-2021 (19-08-2021, 15:46)Attila the Hun : Outpost'ları şehirlerle birleştirmenin ne gibi avantajları ve dezavantajları var? Bunu ne zaman tercih etmeliyim?Denediğim kadarıyla 2 şehri tek bir bütün olarak birleştiriyorsun ve tek bir şehir olarak sayılıyorlar. Tüm üretimleri ve nüfus kapasitesi birleşiyor, karşılığında bir miktar istikrar gidiyor. Şehir sınırı kısıtlı olduğu için kullanışlı. Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Littleİskender - 24-08-2021 Son çağa geldim ve oyun sonsuz turda bitecek gösteriyor. Oyunu nasıl bitiriyoruz :S Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Attila the Hun - 24-08-2021 Tutorial oynuyorsun sanırım. Oyun çıktığında böyle bir sorun vardı ama son çıkan yamayla düzeltilmiş olması lazım. Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - yafeshan - 24-08-2021 (24-08-2021, 14:00)Littleİskender : Son çağa geldim ve oyun sonsuz turda bitecek gösteriyor. Oyunu nasıl bitiriyoruz :S Sonsuz oyun diye bi mod yok. Hatta bazi oyuncular sikayet ediyomus istedigimiz kadar uzun mod yok ayarlarda diye. Turlar bitince fame en fazla olan kazanıyor Humankind - Genel Sohbet - Semavi7 - 11-10-2021 Arkadaşlar oyunu gamepass ile oynuyorum. Fakat resimlerde görüldüğü gibi bir metin sıkıntısı var. Bunu nasıl düzeltebilirim? Steamdeki gibi dosyaların doğruluğunu kontrol edebilecek bir seçenekte yok. Humankind - Genel Sohbet - yafeshan - 11-10-2021 (11-10-2021, 13:37)Semavi7 : Arkadaşlar oyunu gamepass ile oynuyorum. Fakat resimlerde görüldüğü gibi bir metin sıkıntısı var. Bunu nasıl düzeltebilirim? Steamdeki gibi dosyaların doğruluğunu kontrol edebilecek bir seçenekte yok. Bir yerde Türkçe windows kullanimi yüzünden denmişti bunun için Humankind - Genel Sohbet - Semavi7 - 11-10-2021 (11-10-2021, 16:09)yafeshan :Aynen öyleymiş yaptım düzeldi.(11-10-2021, 13:37)Semavi7 : Arkadaşlar oyunu gamepass ile oynuyorum. Fakat resimlerde görüldüğü gibi bir metin sıkıntısı var. Bunu nasıl düzeltebilirim? Steamdeki gibi dosyaların doğruluğunu kontrol edebilecek bir seçenekte yok. Humankind - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Gurt - 01-03-2022 Bölgelere civdeki gibi semboller koyabiliyor muyuz? |