6. Dönem Aedile Alımları - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Ana Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-ana-forumlar) +--- Forum: Strategyturk (https://forum.strategyturk.com/forum-strategyturk) +--- Konu Başlığı: 6. Dönem Aedile Alımları (/konu-yonetim-6-donem-aedile-alimlari) |
6. Dönem Aedile Alımları - Duman - 12-04-2016 6. DÖNEM YÖNETİCİ ALIMLARI
5. Dönem Yönetici Alımlarının üstünden 2 ay geçti ve zannediyorum ki 6. Dönem alımlarına hazırız.
Bu konu altında dileyen herkes yöneticilik için başvuruda bulunabilir.
Yöneticiliğe kabul edilen kişiler öncelikli olarak 1 aylık Quaestorlük sürecinden geçirilecektir.
Güzel ve kaliteli bir topluluk oluşturma amacında geniş ve kaliteli kişilerden oluşan bir yönetim yapılanmasına ihtiyacımız var.
Türk strateji topluluğunu ileri taşımada bize yardımcı olmak için başvurun.
BAŞVURU FORMU
Alıntı: YARARLI LİNKLER
NOTLAR
Herkese bol şans.
[6. Dönem] - Yönetici Alımları - SHD - 12-04-2016 Make Strategyturk Great Again! Forum yöneticiliğine başvuruyorum. [6. Dönem] - Yönetici Alımları - barkardes - 12-04-2016 CK2,Civ5 bölümlerine başvuruyorum. [6. Dönem] - Yönetici Alımları - lortcush - 12-04-2016 Kaç para ? [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Duman - 12-04-2016 (12-04-2016, 20:38)lortcush : Kaç para ? Akbil. RE: [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Ragnvaldr - 12-04-2016 Başvurulan forum: Hearts of Iron IV Neden?: Hearts of Iron serisini severim, Paradox oyunlarına HoI2 ile başlamıştım. 2. Dünya Savaşı dönemi en popüler tarih dönemi olabilir ve oyunun çıkmasına 2 aydan az bir süre kaldı. İyi bir dönem olabilir forum için ve bölüme şimdiden başlayarak katkı yapmak isterim. Daha önce TWT'de HoI2 bölümünde moderatörlük yapmıştım ancak orda daha çok düzeni sağlamak için çalışmıştım. [6. Dönem] - Yönetici Alımları - LL'aurence - 12-04-2016 Başvurulan forumlar : COH2, EU4, Age2, Age3, (Tercihen) Neden yönetici olmak istiyorsunuz? : Hepimiz belirli bir oyuncu çemberinden geçtik, elimizde bu deneyim varken niye bu çemberden geçen arkadaşlarımıza yardımcı olmayalım ki? [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Oberhauser - 12-04-2016 Başvurulan forumlar : Hearts of Iron IV (Tercihen) Neden yönetici olmak istiyorsunuz? : Hayatımda düzenli olarak takip ettiğim ilk ve tek forum. Her şeyiyle gayet güzel işleyen bir yer. Bende bunun bir parçası olmak isterim. RE: [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Macit - 12-04-2016 Başvurulan forumlar ;
[6. Dönem] - Yönetici Alımları - lortcush - 12-04-2016 (12-04-2016, 20:40)Duman :(12-04-2016, 20:38)lortcush : Kaç para ? Akbil yok öğrenci ne kadar ? [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Kamran - 12-04-2016 Başvurulan forum : Tarih ve baskaları. [6. Dönem] - Yönetici Alımları - zencefil - 12-04-2016 Başvurulan forumlar : Stellaris (Tercihen) Neden yönetici olmak istiyorsunuz? : Yetkili yok dediler "olamaz olama olamaz kesinlikle olamaz" dedim ve hemen bir başvuru verdim. (Yetkilisi yok diye olmak istiyorum (oyun beni kendine çekiyor)) [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Wayfear - 12-04-2016 Başvurulan forumlar : Victoria 2 Elin Rus'u fıstık gibi forum yaparken Türk'lerin ne eksiği var. Benimde çorbada tuzum olur inş. [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Furkovic - 12-04-2016 Başvurulan forumlar : Victoria II Total War Kültür-Sanat Tarih Sohbet [6. Dönem] - Yönetici Alımları - villager - 13-04-2016 Başvurulan forumlar : KD Forum [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Jasebon - 13-04-2016 Victoria 2 , Ck 2 , Konu dışı bölümlerinden biri veyahut hepsi için başvuruyorum. Bu arada maaş bağlıyormusunuz :) [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Duman - 13-04-2016 İlk atamalar yapıldı, daha çok katılım bekliyoruz. [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Duman - 15-04-2016 Alımlar için son 4 gün. [6. Dönem] - Yönetici Alımları - Duman - 19-04-2016 Alımlar kapandı, katılanlara teşekkürler. |