![]() |
Günlük: CK3 - Royal Court Başarımları - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Crusader Kings III (https://forum.strategyturk.com/forum-crusader-kings-iii) +---- Forum: CK3: Haberler (https://forum.strategyturk.com/forum-ck3-haberler) +---- Konu Başlığı: Günlük: CK3 - Royal Court Başarımları (/konu-gunluk-ck3-royal-court-basarimlari) |
CK3 - Royal Court Başarımları - TurkJedi - 02-02-2022 ![]() Crusader Kings III geliştirici günlüklerinde bu hafta Royal Court güncellemesi ile gelecek yeni başarımlar tanıtılıyor.
https://forum.paradoxplaza.com/forum/developer-diary/ck3-dev-diary-88-achievements.1508593/ :Royal Court'un bir başka geliştirici günlüğüne hoş geldiniz! CK3 - Başarımlar - Semavi7 - 02-02-2022 Türk kartalı süpermiş. CK3 - Başarımlar - Attila the Hun - 02-02-2022 ![]() Beta Israel başarımında Doğu Afrika'nın oyunda olmayan bölgelerinin gösterilmesinden anlam çıkarmak doğru olur mu bilmiyorum ama yine de dikkate şayan. CK3 - Royal Court Başarımları - Gok Khan - 02-02-2022 Bu oyun için 12900k ile sistem topladım paket çıksın artık bolca hasret giderelim. İlk savede Türk Kartalını deneyeceğim. CK3 - Royal Court Başarımları - Takeda Akane - 03-02-2022 Bana az geldi sankim. CK3 - Royal Court Başarımları - SchrödingersCat - 03-02-2022 Keşke renkli olsalarmış daha güzel gözükürdü öyle. CK3 - Royal Court Başarımları - Zebercet - 03-02-2022 Türkçe yama hemen güncellenir mi ki dlcnin çıkışından kısa süre sonra. CK3 - Royal Court Başarımları - Semavi7 - 03-02-2022 Bu Türkkartalı başarımında bahsedilen Samosata'da ki Türk kont yeni yama ile gelecek galiba çünkü şu an sınırda Türk yok benim bildiğim. Ayrıca Selçukluyu Türk Yunan gibi tanımlamışlar galiba ama bence Türk İran'dır Selçuklu. CK3 - Royal Court Başarımları - ShadEagle - 07-02-2022 Buraya bir öneri yazmak istiyorum aslında. Royal Court gerçekten güzel bir DLC olacak gibi duruyor. Ancak daha ileri zamanlarda bazı gerçeklikleri de artırmak adına ve oyunumuzu daha kolaylaştırmak adına savaş maliyeti gerekirse olması gerekenden de fazla artsa dahi birden fazla savaş sebebi ile tek bir savaşa girebilelim, ya da daha büyük hedefler için (Mesela Krallıklar) daha kolay savaş açabilelim. Oyun uzadıkça veya gücümüz arttıkça küçük ama birden fazla düklüğe sahip liderlere birden fazla savaş açmak zorunda oluyoruz aynı zamanda ateşkes süresini de beklememiz gerekiyor. Üstelik tüm ülkesini tek savaşta kolayca yenebilecek gücümüz olmasına rağmen. Eğer bu önerim dinlenir de oyuna Vanilla olarak bizzat geliştirici ekip tarafından getirilirse çok sevinirim. CK3 - Royal Court Başarımları - merty - 07-02-2022 Allahtan royal edition almışım .. Yarın saat kaçta cıkacak ? :) CK3 - Royal Court Başarımları - gLo1NN - 07-02-2022 Yarın Akşam 20:00'da CK3 - Royal Court Başarımları - Nochteass - 07-02-2022 (07-02-2022, 17:31)ShadEagle : Buraya bir öneri yazmak istiyorum aslında. Royal Court gerçekten güzel bir DLC olacak gibi duruyor. Ancak daha ileri zamanlarda bazı gerçeklikleri de artırmak adına ve oyunumuzu daha kolaylaştırmak adına savaş maliyeti gerekirse olması gerekenden de fazla artsa dahi birden fazla savaş sebebi ile tek bir savaşa girebilelim, ya da daha büyük hedefler için (Mesela Krallıklar) daha kolay savaş açabilelim. Oyun uzadıkça veya gücümüz arttıkça küçük ama birden fazla düklüğe sahip liderlere birden fazla savaş açmak zorunda oluyoruz aynı zamanda ateşkes süresini de beklememiz gerekiyor. Üstelik tüm ülkesini tek savaşta kolayca yenebilecek gücümüz olmasına rağmen. Eğer bu önerim dinlenir de oyuna Vanilla olarak bizzat geliştirici ekip tarafından getirilirse çok sevinirim. Hocam bu oyun şansölyenin 19 yaşındaki bakire kızına atlamak, milleti tehdit edip para cukkalamak. 6 yaşındaki kuzeninin popusunu yılana ısıttırmak üzerine kurulu. Harita boyamak pek odak nokta değil. Yine de önerinin arkasındaysan paradox forumda bunu dile getirebilirsin. Burada yetkili birisi yok. CK3 - Royal Court Başarımları - 4S0S - 08-02-2022 (07-02-2022, 17:31)ShadEagle : Buraya bir öneri yazmak istiyorum aslında. Royal Court gerçekten güzel bir DLC olacak gibi duruyor. Ancak daha ileri zamanlarda bazı gerçeklikleri de artırmak adına ve oyunumuzu daha kolaylaştırmak adına savaş maliyeti gerekirse olması gerekenden de fazla artsa dahi birden fazla savaş sebebi ile tek bir savaşa girebilelim, ya da daha büyük hedefler için (Mesela Krallıklar) daha kolay savaş açabilelim. Oyun uzadıkça veya gücümüz arttıkça küçük ama birden fazla düklüğe sahip liderlere birden fazla savaş açmak zorunda oluyoruz aynı zamanda ateşkes süresini de beklememiz gerekiyor. Üstelik tüm ülkesini tek savaşta kolayca yenebilecek gücümüz olmasına rağmen. Eğer bu önerim dinlenir de oyuna Vanilla olarak bizzat geliştirici ekip tarafından getirilirse çok sevinirim.teknolojiden kutsal hak özelliğini açarsan senin ya da vassalının sahip olduğu bütün hak iddaalarını tek savaşta alabilirsin CK3 - Royal Court Başarımları - korkusalan - 09-04-2022 Samosata tam olarak nerede acaba? Not:Buldum |