![]() |
Aksiyon: Rust - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Oyun Kütüphanesi (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-kutuphanesi) +---- Konu Başlığı: Aksiyon: Rust (/konu-aksiyon-rust) Sayfalar:
1
2
|
Rust - Furkovic - 27-04-2016 Rust Türkçe Bilgi ve Ekran Görüntüleri
![]() Tür: Survival,Aksiyon,Macera
Geliştirici: Facepunch Studios
Dağıtımcı: Facepunch Studios Platform: PC(Windows) Mod: Multiplayer Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2013 Resmi Site: https://playrust.com/ Ücret: Steam'de 31 TL Rusttaki tek amaç hayatta kalmak bunu yapmak için;
Açlık,susuzluk ve soğukla mücadele etmen gerekiyor. Ateş yak,bir sığınak inşaa et, yemek için hayvanları öldür ve onları pişir.Diğer oyunculardan kendini koru; et ve item için onları öldür!İttifaklar ve Dostluklar kurarak büyük kasabalar inşaa et.Ne olursa olsun hayatta kal. Oyunun steam sayfasından bu şekilde çevirdim buda orjinal metin ;
The only aim in Rust is to survive. To do this you will need to overcome struggles such as hunger, thirst and cold. Build a fire. Build a shelter. Kill animals for meat. Protect yourself from other players, and kill them for meat. Create alliances with other players and form a town. Whatever it takes to survive. Rust - Ahrep - 26-06-2016 Rustu önerir misiniz ? Yorumlarınızı alayım. RE: Rust - Justicar - 26-06-2016 (26-06-2016, 00:26)Ahrep : Rustu önerir misiniz ? Yorumlarınızı alayım. Ben önermem. Bu tarz oyunlar kötü optimizasyon ve geliştirme problemleri içeriyor. Rust Multiplayer - Kızılderili - 29-06-2016 Oyuncular:
Rust Multiplayer - Lothebork - 29-06-2016 Oyunu oynamadım daha önce, şimdi aldım indiriyorum. Nasıl tam olarak bilmiyorum başka serverlerde mi oynayacağız? Hileciler ne olacak? RE: Rust Multiplayer - Kızılderili - 29-06-2016 Kaynağı Facepunch olan resmi br Rust serveri seçip oynayacağız. Oyunda hileye rastlamadım. Belli saatler yok olabildiğince aktif olmaya çalışacağız. Nedeni oyun durmuyor: Ev saldırıya uğrayabilir, dışarda oyundan çıkarsan zaten insafına kalırsın seni bulanın. Rust Multiplayer - cemal - 29-06-2016 Bende gelicem pc imkan verdii zaman diliminde ekle beni Rust Multiplayer - Lothebork - 29-06-2016 Az kişiyiz zaten direk kapıyı kırıp girdiler evi yıktılar saatlerce boşu boşuna oynamış oldum. Rust Multiplayer - Fatihtr - 29-06-2016 Modlu serverlar daha güzel modluda oynamanizi tavsiye ederim. Reklam gibi olmayacaksa Rust Rehber adli server kaliteli bence. Rust Multiplayer - Wickhart - 29-06-2016 Oynayacaksanız iyi yönetilen modlu sunucu bulup oynayın. Rust Multiplayer - Reoberg - 29-06-2016 Hile sıkıntı değil Adminler banlıyor ama community oynayalım modlu ya gerek yok aşırı gereksiz tp sorununda yok yatak yapıp arkadaşınızla paylaşıyorsunuz böylece kolayca arkadaşınızla buluşabiliyorsunuz. Modlu Serverde çok hızlı geliştiği için herkes hem çok çabuk yıkılır bende çok çabuk ölürsünüz Adam gibi oynamak istiyorsanız community gelin. RE: Rust Multiplayer - Kızılderili - 29-06-2016 London - Staging adlı sunucuda oynuyoruz. Yeni ev yaptım bu arada geçiçi. Rust Multiplayer - Lothebork - 02-07-2016 Başka güzel server yok mu? @Probang sen de gel. RE: Rust Multiplayer - Kızılderili - 04-07-2016 ![]() ![]() ![]() Rust Multiplayer - Lothebork - 04-07-2016 Senin bilgisayar iyi galiba ben ayarları o kadar düşürdüm ki texture yok direk her şey tek renk. Rust Multiplayer - Fraude - 04-07-2016 Hocam yazabilirsin oyunu ben de aldım fakat nasıl oynandığı hakkında en ufak bir fikrim yok. Beraber oynaya oynaya öğrenebilirim belki. Rust Multiplayer - Kızılderili - 09-07-2016 (04-07-2016, 01:59)Lothebork : Senin bilgisayar iyi galiba ben ayarları o kadar düşürdüm ki texture yok direk her şey tek renk. Bilgisayar sağlam. Ayarlar fantastic. :D (04-07-2016, 02:02)Fraude : Hocam yazabilirsin oyunu ben de aldım fakat nasıl oynandığı hakkında en ufak bir fikrim yok. Beraber oynaya oynaya öğrenebilirim belki. Öğrenmek için oynanış videolarını izlemek fayda sağlar. Onun dışında bizimle oynayabilirsin. :D Rust - kostok218 - 03-11-2017 Rust'ta herhangi bir servera giriş yaparken hata veriyor. Disconnect : Timed Out şeklinde. Oyunu silip tekrar yüklememe rağmen hala devam ediyor. Önceden sorunsuz biçimde oynuyordum. Sebebini bilen var mı? Rust - Mortem Chuck - 03-11-2017 Serverlerda yada internetinde sıkıntı olabilir. Rust - Royal Guard - 05-11-2017 Ya ne lanet bir oyun. Her gün 3 saat oynuyoruz çalışıyoruz tastan ev yapıyoruz içine bir sürü malzeme koyuyoruz. Bir şekilde o evi ve malları kaybediyoruz. Ilk gün benim yüzümden eksik anahtar ürettik diye cebimizdeki anahtarlari mağaranın birinde ölerek düşürdük ve sonra evde tekrar doğunca mahsur kalmış olduk. Ertesi gun kapıyı kırıp çıkalım dedik server yenilendi herşey silindi :P Sonraki gün evi yaptım anahtar falan herşey tamam. Bu sefer 2 tane eli silahlı eleman geldi kapıdan çıkarken sıktı öldürdüler. Eve çöktüler. Bi kaç gün böyle saçma sapan şeylerle geçti. En son Dün 4 arkadaş girdik. Evi yaptık içine malzemeleri yerleştirdik tahtadan da olsa bi kapı yaptık. Sonra evin çevresinde keşif yapmaya başladık. Bi baktık adamın teki evimize giriyor hemde kapıyı kırmadan direk anahtarla açarak. Arkasından 5 tane eli silahlı arkadaşları girdi ve evi talan edip başımıza yıktı.Nasil girdiği hakkında en ufak bir fikrim yok. Yaklaşık 1 haftada anladık ki bu oyun kanser sebebi. Ama her kaybettiğim gün bi daha oynamam dediğim halde ertesi gün yine giriyorum.Çekiyor beni :P |