İçerik Paketi: CK3 - Fate of Iberia - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Crusader Kings III (https://forum.strategyturk.com/forum-crusader-kings-iii) +---- Forum: CK3: Eklentiler (https://forum.strategyturk.com/forum-ck3-eklentiler) +---- Konu Başlığı: İçerik Paketi: CK3 - Fate of Iberia (/konu-icerik-paketi-ck3-fate-of-iberia) |
CK3 - Fate of Iberia - Attila the Hun - 19-04-2022 Fate of Iberia, Crusader Kings III için çıkarılan ikinci içerik paketi. Eklenti 31 Mayıs 2022'de çıkıyor. Eklentinin Steam sayfası için tıklayın. Eklentinin duyuruluş fragmanı için tıklayın. İberya'nın güneşte kavrulmuş toprakları Crusader Kings III - Fate of Iberia içerik paketinde hâkimiyetiniz altına alınmayı bekliyor. Tarihi ve kültürü son derece zengin olan yarımadanın kaderini ister yatıştırıcı kadifelerle ister demir yumrukla şekillendirin. Yeni çok aşamalı Mücadele özelliği, farklı ülkelerle kültürleri kapsayan hayat dolu ve karmaşık bir bölgenin kaderini belirlemenize olanak tanıyor. Kuzeyde bulunan dağ kalelerindeki Hristiyan krallıklardan Endülüs'ün şaşaalı Müslüman taifelerine kadar kendinizi Crusader Kings III - Fate of Iberia'ya kaptırın. Yeni eventler, müzikler, gelenekler ve modellerle İberya'daki serüveninize hayat verip hükümdarınızı bir Kastilya şövalyesi ya da bir Emevi emiri olarak giydirin. İberya'nın Kaderi Sizin Ellerinizde "Mücadele" çok aşamalı ve büyük ölçekli olup on yıllara, hatta asırlara uzanan savaşları simüle eden yeni bir özellik.
Yeni sanat tasarımları, müzikler, modeller, kıyafetler, karakterler, eventler ve daha fazlasıyla hayat bulan İberya'yı keşfedin.
CK3 - Fate of Iberia - Semavi7 - 19-04-2022 Arkadaşlar bu royal alanlar için son bedava içerik mi? CK3 - Fate of Iberia - Attila the Hun - 19-04-2022 Evet. CK3 - Fate of Iberia - Takeda Akane - 19-04-2022 Geniş çaplı birşeyler beklerdim ama sanırım daha erken. CK3 - Fate of Iberia - BigUnicorn - 19-04-2022 Flavor pack bu. Daha yeni zaten royal court çıktı büyük olarak. CK3 - Fate of Iberia - Takeda Akane - 19-04-2022 Paradox'un DLC politikasını hiç sevemedim. CK3 - Fate of Iberia - dark prens - 20-04-2022 Kültür paketlerin küçük olmakla birlikte oyuna çok şey kattığını düşünüyorum. Adamlar 1 büyük 2 kültür paketi çıkartıyor ve oyun her dlc birlikte daha doyumlu hale geliyor. Büyük dlc yapılması epey zaman gerektiriyor ama bu tarz kültür paketlerinin yapılması daha kolay. Ayrıca sadece kültür paketi değil oyuna yeni mekanikler de ekliyorlar. O yüzden ben adamların dlc politikasını beğeniyorum. CK3 - Fate of Iberia - Takeda Akane - 20-04-2022 Vanilla oyunu tamamlamak için çok uğraştırıyor. CK3 - Fate of Iberia - casaryus96 - 20-04-2022 (20-04-2022, 00:26)dark prens : Kültür paketlerin küçük olmakla birlikte oyuna çok şey kattığını düşünüyorum. Adamlar 1 büyük 2 kültür paketi çıkartıyor ve oyun her dlc birlikte daha doyumlu hale geliyor. Büyük dlc yapılması epey zaman gerektiriyor ama bu tarz kültür paketlerinin yapılması daha kolay. Ayrıca sadece kültür paketi değil oyuna yeni mekanikler de ekliyorlar. O yüzden ben adamların dlc politikasını beğeniyorum.Oyun cikali 2 sene oldu ve vanilladan farki yok. Ck2 gibi dopdolu bir oyunun ardindan bombos bir oyun cikarttilar. Bu politika hosuna gidiyor yani? CK3 - Fate of Iberia - MichaelWitmann - 20-04-2022 Crusader Kings 2 zaman içinde dopdolu bir oyun haline geldi, ayrıca Crusader Kings III Paradox tarihinin en dolu ve sorunsuz çıkan oyunlarından biridir. Kültür paketleri oyunu güzelleştiren detaylardandır, her zaman hoşuma gitmiştir. CK3 - Fate of Iberia - SkyWolf - 20-04-2022 Eğer yanlış anlamadıysam bu yeni mekanikle beraber ordumuzu çıkartmadan ve savaş ilan etmeden de bazı şeyler yapabileceğiz galiba CK3 - Fate of Iberia - Zebercet - 31-05-2022 Dönem İberyasına ilgi duyanlar amazon prime videodaki el cid dizisine baksınlar. Papeldeki Denver oynuyor baş rolde. CK3 - Fate of Iberia - 4S0S - 01-06-2022 867de başlayınca on yıl sonra vizigot kültürüyle arap kültüründen eventle endelüs kültürü doğuyordu ve bütün kabile çağı buluşları açık geliyordu o artık olmuyor. Yarım adada yapay zeka arasında sürekli savaş olduğu için iberian struggle sürekli hostilitye kayıyor, bu da -%50 kültürel gelişmişlik debuffu veriyor en azından faz bir böyle.Ayrıca artık adada holy war açılmıyor.Adayı fetih etmek hem de yönetmek artık çok daha zor çünkü holy war açamıyorsun ve dört farklı mezhep var.Bunun dışında kostümler çok güzel görünüyor. CK3 - Fate of Iberia - isoturks - 01-06-2022 (01-06-2022, 08:17)4S0S : 867de başlayınca on yıl sonra vizigot kültürüyle arap kültüründen eventle endelüs kültürü doğuyordu ve bütün kabile çağı buluşları açık geliyordu o artık olmuyor. Yarım adada yapay zeka arasında sürekli savaş olduğu için iberian struggle sürekli hostilitye kayıyor, bu da -%50 kültürel gelişmişlik debuffu veriyor en azından faz bir böyle.Ayrıca artık adada holy war açılmıyor.Adayı fetih etmek hem de yönetmek artık çok daha zor çünkü holy war açamıyorsun ve dört farklı mezhep var.Bunun dışında kostümler çok güzel görünüyor.şuan izliyorum.. fena sarıyor CK3 - Fate of Iberia - Veronas - 01-06-2022 (01-06-2022, 08:17)4S0S : 867de başlayınca on yıl sonra vizigot kültürüyle arap kültüründen eventle endelüs kültürü doğuyordu ve bütün kabile çağı buluşları açık geliyordu o artık olmuyor. Yarım adada yapay zeka arasında sürekli savaş olduğu için iberian struggle sürekli hostilitye kayıyor, bu da -%50 kültürel gelişmişlik debuffu veriyor en azından faz bir böyle.Ayrıca artık adada holy war açılmıyor.Adayı fetih etmek hem de yönetmek artık çok daha zor çünkü holy war açamıyorsun ve dört farklı mezhep var.Bunun dışında kostümler çok güzel görünüyor.Benim savede hostility önde gidiyordu sonradan diğeri yükseldi struggle fazları şansa bağlı. CK3 - Fate of Iberia - Semavi7 - 01-06-2022 1066 başlangıcında selçuk açtım Alparslan. Bütün clan vasalları ikta yaptım. Paralı orduyu fullemiştim hepsinin masraflar 6'dı 2.4'düştü maliyet 120 idi 43 oldu. Ama şöyle birşet var her vasal aynı oranda artış veriyor. Yani ne kadar çok vasalınız varsa o kadar iyi. Bence bu oranların vasalın büyüklüğüne göre değişmesi lazımdı. CK3 - Fate of Iberia - Atakergit - 28-10-2024 DLC'de ki en garip olaylardan biri de Müslüman bir Portekiz Krallığı kurmamız. Hatta bütün kültürü Portekizli yapabiliyordun. |