Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Ana Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-ana-forumlar) +--- Forum: Strategyturk (https://forum.strategyturk.com/forum-strategyturk) +---- Forum: Forum Etkinlikleri (https://forum.strategyturk.com/forum-forum-etkinlikleri) +---- Konu Başlığı: Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği (/konu-nostalji-kusagi-2022-civilization-v-etkinligi) |
Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Duman - 18-12-2022 Strategyturk Kış Festivali 2022 kapsamında çıkışının üzerinden 10 seneden fazla geçmiş, normalde forumda etkinliği yapılmayan strateji oyunlarından etkinlikler düzenleniyor.
Etkinliğe başvurmadan evvel tüm konuyu okumuş olmanız önerilir, etkinlik gününe kadar etkinliğin işleyişinde çeşitli değişiklikler yapılabilir.
Nostalji Kuşağı: Civilization V
Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Noir - 18-12-2022 Katılıyorum Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Selene - 25-12-2022 Katılıyorum Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - PCOyun - 26-12-2022 Bu akşam 20:00'de oynayacağız. Hiçbir mod kullanılmayacak, tüm DLC'lere sahip olmanız gerekiyor. Herkes random civ ile oynayacak, harita Pangea olacak. Boyutunu katılımcı sayısına göre değiştirebiliriz. Turlar simültane oynanacak. Sorularınız varsa konuya yazabilirsiniz. Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Craetus - 26-12-2022 Katılıyorum. Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Onur34 - 26-12-2022 Katılıyorum. Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Sxario - 26-12-2022 Katılıyorum Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - PCOyun - 26-12-2022 Oda kuruldu. Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Onur34 - 27-12-2022 Güzel oyundu. Yarın sabah altıda kalkacak olmama rağmen gece 1'e kadar heyecanla oynamamı sağladı. Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Noir - 27-12-2022 Sonraki oyunu merakla bekliyorum.Güzel savaştı isveçin eline sağlık :( Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - PCOyun - 27-12-2022 Gelen herkese teşekkürler. Oyuna 6 kişi Small, Pangaea Plus haritada başladık. Herkes rastgele civ seçti. Haritadaki konumum olarak tamamen ortada olsam da oldukça dayanıklı bir imparatorluk kurmayı başardım. Tüm oyuncular ile dostane ilişkiler beslesek de son turlarda Portekizliler Güneydeki Helsinki şehrimizi ele geçirmek için saldırı düzenledi fakat Kuzey'in Aslanı komutasındaki İsveç orduları Helsinki'yi kaybetse de düşmanı Stockholm kapılarından püskürtmeyi başardı. Daha sonrasında ise karşı saldırıya geçecekken Portekizliler teknolojik olarak geri kalmış ekipmanlarının farkına vararak ve Birleşmiş Milletlerin kendilerine uyguladığı ambargodan ötürü acı çekerek bir barış teklifinde bulundular. Anlaşma sonucu Helsinki şehrinin geri iade edilmesi dışında bir savaş tazminatı da ödenmesine karar verildi, bunun yanı sıra ambargo uygulaması Birleşmiş Milletlerin sonraki toplantısına kadar sürecek. Stockholm'de Savaşın Açıldığı Günün Ertesinde Düzenlenen Birleşmiş Milletler Toplantısı
Kuzey Kutbundaki Şehri Eksik Şanlı İsveç İmparatorluğu Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Craetus - 27-12-2022 170 tur oynadık bugün. Erkenden gerilimler başladı. isocuk Sxario'nun Settler'ını çaldı ve ufak çaplı bir savaş başladı. En nihayetinde tatlıya bağlandı. Daha sonra Noir PCOyun'un şehrine saldırdı ve ele geçirdi. PCOyun kendi başkenti önünde sağlam bir direniş sergiledi ve ardından kaybettiği şehri geri aldı. Oyun boyunca etliye sütlüye karışmadan istikrarlı bir şekilde büyümeye oynadım. Bana saldırmayana saldırmak gibi de bir amacım yok. Scoreboard
(Polonya (Casimir III) aslında isocuk, çıktığı için yerine bot geçti) Minimap Dünya Harikaları İle Dolu Songhai Başkenti Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - PCOyun - 27-12-2022 Bugün kaldığımız yerden devam ediyoruz. Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - PCOyun - 28-12-2022 Şanlı İsveç İmparatorluğu
Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Craetus - 28-12-2022 246. tura ulaştık bugün. Scoreboard
(Polonya (Casimir III) aslında isocuk, çıktığı için yerine bot geçti, ekran görüntüsünü almadan önce çıktığı için Noir de gözükmüyor.) Minimap Demografi Tablosu Dünya Harikaları İle Dolu Songhai Başkenti ve Askerlerimiz Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Sxario - 28-12-2022 Yahudiliğin başkenti olan Asur medeniyetimiz yüce dinimizi tüm dünyaya yaymakta başarılı oldu ve dini çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz.
Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - PCOyun - 03-01-2023 2001 yılında oyunun ve etkinliğin sonuna geldik, katılan herkese teşekkürler. Bazı görseller: Bilim Zaferi ile Kazanan İsveç
Uzay Kolonisti Şanlı İsveç İmparatorluğu Demografi Tablosu Skor Tablosu Nostalji Kuşağı 2022: Civilization V Etkinliği - Onur34 - 03-01-2023 Kültür zaferini 3 turla kaçırmamız üzücü oldu. İsveç kışkırtmaları sonucunda bir gece aniden gelen Portekizliler ve Asurlular da yardımcı olmadı. Etkinlik fazlasıyla eğlenceliydi. Bilim zaferinin 2001 yılında gelmesi de baya manidar olmuş. |