![]() |
Genişleme Paketi: EU4 - Domination - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +---- Forum: EU4: Eklentiler (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-eklentiler) +---- Konu Başlığı: Genişleme Paketi: EU4 - Domination (/konu-genisleme-paketi-eu4-domination) Sayfalar:
1
2
|
EU4 - Domination - PCOyun - 06-03-2023 ![]() Çıkış Tarihi: 18 Nisan 2023
Europa Universalis IV'ün yeni genişleme paketi Domination ile birlikte oyunun en güçlü ve en popüler ülkelerini tekrar ziyaret edin. Erken Modern dünyanın büyük imparatorluklarına odaklanan Domination, yeni görev ağaçları, hükûmet reformları, estate mekanikleri ve olaylar içeriyor. Popüler başlangıç ülkeleri tekrardan hayat ve dengeleme buluyor, artık daha derin tarihsel yapıya, daha değerli ödüllere ve ayrılan görev ağaçlarına sahipler.Europa Universalis IV: Domination aşağıdakileri içeriyor:
EU4 - Domination - Pashalunda - 06-03-2023 Yahu ben mi yanlış anlıyorum, zaten yukarıdaki ülkelerin "kendi" dlc'leri vardı. Rusya/İngiltere/Çin/Türk coğrafyası...v.s. Dlc üzerine dlc mi alacağız? Bu oyuna yeni başlayan ve tüm eklentileri alan birisine, "büyük boy ister misiniz? "gibi bir soru mu gelecek? Anlamadım EU4 - Domination - PCOyun - 06-03-2023 Önceki DLC'lere sahip olunmasa da bu DLC ile görev ağaçlarına erişilebilecek. Geliştirici Günlüklerinde de bahsedildiği üzere burada güncelleme alan görev ağaçlarının çoğunluğu 5 yıllık, oyunun güncel içeriklerine göre oldukça zayıf kalıyorlardı. EU4 - Domination - Pashalunda - 07-03-2023 (06-03-2023, 23:08)PCOyun : Önceki DLC'lere sahip olunmasa da bu DLC ile görev ağaçlarına erişilebilecek. Geliştirici Günlüklerinde de bahsedildiği üzere burada güncelleme alan görev ağaçlarının çoğunluğu 5 yıllık, oyunun güncel içeriklerine göre oldukça zayıf kalıyorlardı.Eski ve zayıf kısmına katılmakla birlikte, hala satıştalar. Benzer bir durum stellaris'te gerçekleşti ve mevcut dlc'lere eklemeler yapıldı, güncelleme aldılar. Eğer, Rusya veya Britanya için dlc alan yeni bir oyuncu iseniz, sanki işler karışacak gibi. EU4 - Domination - PCOyun - 07-03-2023 Evet, DLC'ler böyle çalışıyor. Önceki DLC'lerin farkı oyuna görev ağacı ve benzeri şeylerin dışında da içerik eklemeleri, bu yüzden her türlü işe yarayacaklardır fakat güncel DLC'ler genellikle görev ağaçları ve bunlarla alakalı mekanikler barındırıyor. Bu çıkan DLC o konuda biraz daha masum, ülkelere görev ağaçlarından bağımsız fakat yine de büyük oranda alakalı mekanikler eklemişler. Her türlü "dolandırıcılık" ayarında bir şey olduğunu düşünmüyorum. EU4 - Domination - Legnica - 07-03-2023 Prusya kore ve Portekiz içeriğini tek günlükte tanıtırlarmı acaba, bu DLC biran önce çıksın istiyorum EU4 - Domination - PCOyun - 07-03-2023 İspanya günlüğünde Portekiz'den birkaç ülke ile birlikte başka bir günlükte bahsedeceklerini söylemişlerdi. Burada detaylı değinmediklerine göre üçünü birlikte tanıtacaklardır, büyük değişiklikler olduğunu sanmıyorum zira alternatiflerine göre popülerlikleri düşük. Tek istisna burada Prusya fakat onun için de Töton Tarikatı ile bir güncelleme yapmışlardı, bu sefer Brandenburg açısından değineceklerdir. EU4 - Domination - Legnica - 07-03-2023 Aynen günlükte küçük ülkeler sonra dendiğini hatırlıyorum ayrıca korenin tall oynanışı için iyileştirme bekliyorum belki bu dlc bir tık Multi için de geliştirme almış olur Branden ve prusyanın rengi değişse olur ya EU4 - Domination - Voidian - 28-03-2023 Çıkış tarihi 18 Nisan. EU4 - Domination - Zebercet - 28-03-2023 18'ine çok var ya. :( EU4 - Domination - SafakB - 05-04-2023 Çıkış tarihinden önce alınmalı mı? Yoksa çıktıktan sonra da aynı fiyattan mı satılacak? EU4 - Domination - PCOyun - 05-04-2023 Kesin bir şey söylemek mümkün değil ama yüksek ihtimalle aynı fiyattan satılacaktır, tek alternatifi fiyatın artması ama pek olası görmüyorum. EU4 - Domination - SoulForged - 18-04-2023 Yarın cıkıyor dlc. İçerik olarak bize hitap eden guzel gibi duruyor ama fiyatı gorunce gozum korkuyor. Forum olarak naptınız tepki gosterıp almadınız mı yoksa sorun degıl dıyıp aldı mı herkes EU4 - Domination - Defterdar - 18-04-2023 Öncelikle bizim tepkimiz muhtemelen önemsiz Ben param olmadığı için almadım. EU4 - Domination - PCOyun - 18-04-2023 Sorun değil diyip aldım çünkü fiyat ucuz. Dolar bazında alındığında kur 10 alınmış oluyor, bu da Steam'in önerdiği miktar. Diğer alternatif çoğu şeye baktığınızda neredeyse hepsi kuru yaklaşık 20 alıyor. EU4 - Domination - CengizHannn - 18-04-2023 İçerik üreticilerinin son dlc ile oyuna eklenen mekanik ve görev ağaçları ile oynanışına dair çektikleri videolar açıkçası iştahımı kabarttı. PARAdox yine ve yeniden /içeriğin dololuğu bakımından/ "sahalara dönün" dercesine ve sanki birazda "büyük ülkelerin agaçlarını elden geçirdik oyunu da toparlıyoruz artık" mesajı taşıdıgını düşündüğüm bu dlc; En begendim dlc oldu diyebilirm ve kesinlikle ücreti makul buluyorum. EU4 - Domination - baywatch06 - 18-04-2023 (18-04-2023, 02:50)CengizHannn : İçerik üreticilerinin son dlc ile oyuna eklenen mekanik ve görev ağaçları ile oynanışına dair çektikleri videolar açıkçası iştahımı kabarttı. PARAdox yine ve yeniden /içeriğin dololuğu bakımından/ "sahalara dönün" dercesine ve sanki birazda "büyük ülkelerin agaçlarını elden geçirdik oyunu da toparlıyoruz artık" mesajı taşıdıgını düşündüğüm bu dlc;+1 EU4 - Domination - PCOyun - 18-04-2023 Steam'de yazana göre 1 saat sonra çıkıyor. EU4 - Domination - baywatch06 - 18-04-2023 vay be baya erken EU4 - Domination - Legnica - 18-04-2023 Çalışıyoruz ya, hafta içi akşam olmadan dlc çıkarıyorlar |