![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
[MP] AoE4 - Göçebe Turnuvası - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Microsoft Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-microsoft-forumlari) +--- Forum: Age of Empires IV (https://forum.strategyturk.com/forum-age-of-empires-iv) +---- Forum: AoE4: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-aoe4-multiplayer) +---- Konu Başlığı: [MP] AoE4 - Göçebe Turnuvası (/konu-mp-aoe4-gocebe-turnuvasi) |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
AoE4 - Göçebe Turnuvası - Athule - 17-06-2023 Bu sahipsiz dünyada güvenli bir sığınak yok. Uzak diyarlardan gelen göçebeler, imparatorluklarını inşa etmek için yeni bir yurt arayışında.
Sen! Halkının güvenliği için en uygun yeri bulabilecek misin? İmparatorluğunu zaferden zafere taşıyan güçlü ve cesur bir lider mi olacaksın, yoksa bu acımasız dünyada hayatta kalma mücadelesi mi vereceksin? Yeni bir yolculuk başlıyor! Kaderini şekillendirip, imparatorluğunu büyütüp, kazananların tahtına oturmaya var mısın? G Ö Ç E B E
Bir Nomad Etkinliği
2 Temmuz 27 Ağustos tarihleri arasında oynanacak Göçebe Turnuvasına hoş geldiniz. Diğer etkinliklerden farklı olarak Nomad moduyla oynanacak bu etkinlikte puan dağılımı, turnuva kuralları, medeniyet seçimi de dahil bir kaç değişikliğimiz olacak. Detaylar aşağıda.
Etkinlik Düzeni
Oyun Ayarları
Medeniyet Seçimi
Puan Dağılımı
AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - SoulForged - 17-06-2023 Katılıyorum. Microsoft id : SoulForged16 AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Macchiato - 17-06-2023 Katılıyorum AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Athule - 19-06-2023 Güncel AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Onur34 - 19-06-2023 Katılıyorum. AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Athule - 20-06-2023 Sezon 5 güncellemesi ile ortaya çıkan FPS ve lag problemlerini düzeltecek fix yaması haftaya çıkacak, etkinliğin başlangıç tarihi bu sebepten 2 Temmuz olarak güncellendi. AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - AmmarSH - 21-06-2023 Katılıyorum AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Athule - 27-06-2023 1. Oyun Günü Medeniyet Havuzu
Asya Astropikal
1. oyun günü 2 Temmuz saat 20:30'da Asya Astropikal (Asian Subtropical) biyomunda oynanacak, medeniyet tercihlerinizi belirtebilirsiniz.
AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Athule - 27-06-2023 Hatırlatma: Etkinliğe katılım hala açık, yeni katılacaklar oyun nickleri ile birlikte medeniyet tercihlerini de paylaşabilir. AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Arslann - 29-06-2023 Katılmak isterim. AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Aeschyli - 29-06-2023 Katılıyorum. AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Athule - 30-06-2023 @SoulForged @Macchiato @Onur34 @AmmarSH @Arslann @Aeschyli medeniyet tercihlerini aşağıdaki örnekteki gibi belirtmeyi unutmayın. 2 Temmuz 15.00'de dağıtım yapılacak. Ayrıca @Arslann , @Onur34 ve @AmmarSH oyun içi nicklerinizi de paylaşabilir misin? Medeniyet Tercih Örneği :1. Oyun günü medeniyet tercihlerim: AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Macchiato - 30-06-2023 1.Oyun günü medeniyet tercihlerim: Kutsal roma - Osmanlı - Çin AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - s2p60 - 01-07-2023 Katılıyorum. 1. oyun günü medeniyet tercihlerim: moğol, abbasi, çin AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Athule - 02-07-2023 1. Oyun Günü Medeniyet Dağılımı
@Macchiato - Kutsal Roma İmparatorluğu
@s2p60 - Moğollar @SoulForged - Osmanlı @Onur34 - Fransızlar @AmmarSH - Ruslar @Arslann - Abbasi Hanedanlığı @Aeschyli - Çin @Athule - İngilizler AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - gLo1NN - 02-07-2023 Katılıyorum AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - AmmarSH - 02-07-2023 SA Zamanı uymadığı için etkinlikten ayrılıyorum, size iyi eğlenceler AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Arslann - 03-07-2023 turnuvadan çekiliyorum AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Elefsar - 04-07-2023 Çok güzel konsept, GM'i tebrik ederim. Katılıyorum. AoE4 - Multiplayer: Göçebe Turnuvası - Athule - 04-07-2023 Duyurular:
1. Oyun Günü Minimap Timelapse
1. Oyun Günü Sonuçları
|