Strategyturk Forumları
En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari)
+--- Forum: Total War Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forum)
+--- Konu Başlığı: En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? (/konu-en-iyi-deniz-muharebelerine-sahip-total-war-oyunu-hangisi)

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Attila the Hun - 06-11-2023

Görsel

Total War serisine Empire ile birlikte eklenen deniz muharebelerini en son Thrones of Britannia'da görebilmiştik. Total War serisinde en iyi deniz muharebelerine sahip olan oyun sizce hangisi?

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Aytaç - 06-11-2023

Napoleron'da oynamadım hiç deniz muharebesi. O yüzden Empire diyorum. Empire'ın deniz muharebeleri dönem olarak da deniz muharebelerine en uygun oyun bence zaten. Rome 2 ve Attılla'da deniz muharebeleri var ama pek zevkli sayılmaz.

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - eminnn - 07-11-2023

Bence de net olarak Empire Total War. Hem dönemi hem o günlerde hissettirdikleri ve oynattıkları çok farklıydı. Napoleon benim hatırımda her zaman bir Empire Total War eklentisi olarak kalacak.

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Henri - 07-11-2023

Ben de Empire'a +1 koyuyorum. 

Eski çağlarda geçen TW oyunlarında deniz muharebeleri beni hiç sarmadı maalesef. Çok yavan kaldıklarını düşünürüm (buna rağmen birçoğunu da geçmeden oynarım). Empire ise o savaşın, teknolojik ilerlemenin ve her an her şey olabileceğinin hissiyatını çok iyi veriyor zannımca. Napoleon'a yorum yapamayacağım çünkü çok az oynadım ve hatırlamıyorum.

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Onur34 - 07-11-2023

Rome 2 ve Shogun’un deniz muharebeleri sevsem de birince konuda da oylarda da dendiği gibi Empire

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Elefsar - 07-11-2023

Bu kadar bariz bir anket açan arkadaşı kınıyorum. Empire gibi deniz savaşlarında ikon haline gelmiş bir oyun varken diğerlerini mukayese etmek caiz değildir. Soru şöyle olabilirdi ama "Empire'dan sonra en iyi deniz savaşlarına sahip oyun hangisidir" :)

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - birisi43 - 07-11-2023

Herkesin aynı oyuna oy vermesi :D

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Semavi7 - 07-11-2023

Rome2'ye basıyımda farklılık olsun. Sonuçta demokrasi var bu ülkede.

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Takeda Akane - 07-11-2023

Bence Empire total war.

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - yafeshan - 07-11-2023

Bu konuda ihtilaf mi var da böyle anket açılıyor. Kınıyorum.

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Elefsar - 07-11-2023

Konu üye fişlemek için açılmış olabilir. Empire dışında oy verenler kendilerine dikkat etsinler.

En İyi Deniz Muharebelerine Sahip Total War Oyunu Hangisi? - Númenorë - 12-11-2023

Bence Empire çünkü o topların ateslenip geminin patlama hissi paha piçilemez.