Sizce en iyi strateji oyunu - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +--- Konu Başlığı: Sizce en iyi strateji oyunu (/konu-sizce-en-iyi-strateji-oyunu) |
Sizce en iyi strateji oyunu - Númenorë - 29-12-2023 Sizce en iyi strateji oyunları nelerdir? eksik olan oyunları unutmuş olabilirim. en iyi kabul ettiğiniz oyunu yazarsanaz daha iyi olur. Sizce en iyi strateji oyunu - 4S0S - 29-12-2023 her ne kadar paradoxun dlc politikalarını desteklemesekte sürekli oynanılabilirlik ve farklı oyun deneyimleri sunması açısından eu4 Sizce en iyi strateji oyunu - 1Manascı - 29-12-2023 Aoe3de Sizce en iyi strateji oyunu - PCOyun - 29-12-2023 Bu listeden seçecek olursam sadece AoE2'yi seçerim. Şahsen hiçbir Command & Conquer oyununa yer verilmemesini üzücü buldum, kişisel tercihlerim arasında kesinlikle Command & Conquer 3, Generals, Red Alert 2 ve 3 olurdu. Onun dışında Warcraft 3 ve XCOM oyunları da son derece beğendiğim yapımlar. Strateji türünde olsalar da listede yer verilen "geleneksel strateji" oyunlarından olmasalar da MOBA oyunlarını da beğeniyorum. Tüm bu saydıklarımın dışında da kalbimde her zaman yeri olan Civilization V bulunmakta. Sizce en iyi strateji oyunu - Athule - 29-12-2023 HoI4, Civilization 6, C&C Red Alert 3, Age of Empires 2 & 3 & 4, BFME2 hepsiyle keyifli vakitler geçirdim. Son 2 yılda AoE4 başımın tacı o yüzden oyum ona gidiyor. Sizce en iyi strateji oyunu - Númenorë - 29-12-2023 (29-12-2023, 13:58)1Manascı : Aoe3de (29-12-2023, 14:07)PCOyun : Bu listeden seçecek olursam sadece AoE2'yi seçerim. Şahsen hiçbir Command & Conquer oyununa yer verilmemesini üzücü buldum, kişisel tercihlerim arasında kesinlikle Command & Conquer 3, Generals, Red Alert 2 ve 3 olurdu. Onun dışında Warcraft 3 ve XCOM oyunları da son derece beğendiğim yapımlar. Strateji türünde olsalar da listede yer verilen "geleneksel strateji" oyunlarından olmasalar da MOBA oyunlarını da beğeniyorum. Tüm bu saydıklarımın dışında da kalbimde her zaman yeri olan Civilization V bulunmakta. Bazı oyunları unutmuş olabilirim kusura bakmayın. Civ 5 şuan oynuyorum ve gerçekten diplomasi yaptığınızı hissediyorsunuz ama başlangıçtaki barbarlar çok fena. Sizce en iyi strateji oyunu - Semavi7 - 29-12-2023 Ck3 niye yok Sizce en iyi strateji oyunu - Pashalunda - 29-12-2023 Kurgu ve oynanış olarak kategorileri farklı oyunların en iyisini seçmek hep zor olmuştur. Çünkü sadece subjektif karar verebiliyorsun. :) ve subjektif hakkımı kullanarak, tüm listedeki en özgün yapının Stellaris olduğunu düşünüyorum. Senaryo sınırı yok, bağlı kalmak zorunda olduğu bir tarihsel gelişim line'ı yok, originler, traitsler, semi allah-ül el hamideler... sınırsız bir evren için sınırsız bir rp deneyimi... kazanırsa, ödülü ben verebilirim kendisine :) Sizce en iyi strateji oyunu - SoulForged - 29-12-2023 Niye starcraft veya warcraft serileri yok red alert de goremedim oyum age of empires 4 e. Sizce en iyi strateji oyunu - Grindelwald - 29-12-2023 warhammer 2 çok oynamasam da CK3 aoe 2 BFME serisi bunlar gelmiş geçmiş en iyileri bana göre Sizce en iyi strateji oyunu - Bakegyamon - 29-12-2023 Age of empires 4 Sizce en iyi strateji oyunu - Takeda Akane - 30-12-2023 Liste banada eksik geldi o yüzden kararsızım. Sizce en iyi strateji oyunu - irfandurmus - 30-12-2023 AOE 2 dedim Definitive versiyonuyla tadından yenmiyor. Multi, Single, kampanyaları derken editörü ile kendi senaryonu oluşturabilmek harika. Senaryo yapmak isteyen olursa yardımcı olabilirim zira bu konuda pek Türkçe kaynak yok. |