Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +--- Konu Başlığı: Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? (/konu-hangi-buyuk-butceli-oyunu-almami-onerirsiniz) |
Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - eminnn - 06-01-2024 Dostlar bu dönem için Epic 'ten bir tane büyük bütçeli oyun almayı düşünüyorum. Bunlar arasında aklımı en çok yoranlar Cyberpunk Ultimate Edition ve Spiderman Remastered. Ayrıca hesabım da tanımlı 100 tl de bulunmakta. Yani alacağım oyunu 100 tl daha ucuza alacağım bilmeyen arkadaşlar için bilgi. 1. Cyberpunk Ultimate Edition 2. Spiderman Remastered 3. Red dead redemption Ultimate 4. Hifi rush Deluxe 5. Marvel Midnight's Sun Legendary Edition 6. Mount and Blade Bannerlord 2 7. Unchearted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - Elefsar - 06-01-2024 Hikayeli oyunlara bayılıyorum, yavaş da aksa oyun içerisinde aheste aheste gezmeyi severim vb. diyorsan RDR 2. İyi bir sistemin varsa, aksiyonu seviyorsan, yine hikaye önemli ama aksın diyorsan CP 77 tavsiye ederim kesinlikle. Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - eminnn - 06-01-2024 (06-01-2024, 12:27)elefsar : Hikayeli oyunlara bayılıyorum, yavaş da aksa oyun içerisinde aheste aheste gezmeyi severim vb. diyorsan RDR 2. İyi bir sistemin varsa, aksiyonu seviyorsan, yine hikaye önemli ama aksın diyorsan CP 77 tavsiye ederim kesinlikle. Ağır akması çok önemli değil. Japon oyunlarından alışkınım. Hiç beklemediğim şekilde Red dead ön de götürüyor. Aslında gönlüm cyberpunk 'tan yana ama o da bir daha dlc vs eklenti almayacakmış bazı bug hatalarının giderilmesi haricinde. Öyle ise onunda fiyatının ileride düşeceğini düşünüyorum. Bu yüzden çok çekimser kalıyordum. Şimdi hiç düşünmediğim şekilde Red dead öne geçti. Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - birisi43 - 06-01-2024 Şunu da söyleyeyim rdr 2 alacaksan ultimate değil normal olanını al. Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - eminnn - 06-01-2024 (06-01-2024, 19:45)birisi43 : Şunu da söyleyeyim rdr 2 alacaksan ultimate değil normal olanını al. Bunun nedeni nedir? Pek bir şey katmıyor mu? Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - birisi43 - 06-01-2024 Online a eklentiler. Kozmetikler falan var. Görev vb hiçbir içerik yok. Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - MarcussCrassuss - 06-01-2024 3 ya da 1. Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - GespensterPanzer - 07-01-2024 Midnight suns Legendary edition epic'te 250 lira olması lazım. Şimdiden 100 saati devirdim, tur tabanlı oyunlara ve marvel'a ilgin varsa kaçırma derim. Her karakterin bambaşka bir oynanışı var yağ gibi akıyor oyun. Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - baywatch06 - 07-01-2024 Cyberpunk Ultimate Edition* Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - eminnn - 07-01-2024 (07-01-2024, 01:05)GespensterPanzer : Midnight suns Legendary edition epic'te 250 lira olması lazım. Şimdiden 100 saati devirdim, tur tabanlı oyunlara ve marvel'a ilgin varsa kaçırma derim. Her karakterin bambaşka bir oynanışı var yağ gibi akıyor oyun. O kadar uzun oynanış süresi var mı? Yoksa hard mod vesayre açıp yeniden mi başlıyorsun? Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - GespensterPanzer - 07-01-2024 Ben öyle aman aman %100 yapayım diye kasmadım ama bütün karakterleri açtım, en az 4-5 tanesine iyi bir build yaptım, 100 saati buldu bitirmem. Sadece ana ve yan görevleri yapsan bile 20-30 saati bulur bence oyun süresi, hikâye de fena değil bu arada çekiyor insanı içine. Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - eminnn - 07-01-2024 (07-01-2024, 20:17)GespensterPanzer : Ben öyle aman aman %100 yapayım diye kasmadım ama bütün karakterleri açtım, en az 4-5 tanesine iyi bir build yaptım, 100 saati buldu bitirmem. Sadece ana ve yan görevleri yapsan bile 20-30 saati bulur bence oyun süresi, hikâye de fena değil bu arada çekiyor insanı içine. Benim de %100 takıntım yok ama bazı oyunlar için istisna verebilirim. Sürekli oynanabilirliği de önemli tabi. Bakalım 1 2 gün daha düşüneceğim. Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - eminnn - 10-01-2024 Dostlar Red dead Redemption 'u sizin de önerilerinizi dikkate alarak satın aldım. Belki ikinci bir oyunda satın alabilirim bunun içinde akşam 6 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Epic indirimleri 7 de bitiyor. Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - Semavi7 - 10-01-2024 (10-01-2024, 15:00)eminnn : Dostlar Red dead Redemption 'u sizin de önerilerinizi dikkate alarak satın aldım. Belki ikinci bir oyunda satın alabilirim bunun içinde akşam 6 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Epic indirimleri 7 de bitiyor.Cyberpunk Ultimate Edition Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz? - eminnn - 10-01-2024 Cyberpunk 'ı da Ultimate olarak satın aldım. Bu dönem bereketli geçti benim için. Destek olan herkese teşekkürler. |