Platformları üçe Ayırdım - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +--- Konu Başlığı: Platformları üçe Ayırdım (/konu-platformlari-uce-ayirdim) |
Platformları üçe Ayırdım - GandaLf Gaming - 05-01-2025 Mükemmel olan yapımlar = Age of Empires , Hearts Of Iron, Total War İyi Olan Yapımlar = Company Of Heroes. Anno , Civilization Orta Düzey Olan Yapımlar = Europa Universalis, Victoria , Crusader Kings Düşük Olan Yapımlar = Dawn Of War, Cossacks, Stellaris Not= Kendime Göre Serileri Üçe Ayırdım Size Göre Nasıl Ayrılmalı Platformlar Düşünceleriniz neler yorumlarda belirtirseniz Sevinirim Platformları üçe Ayırdım - GandaLf Gaming - 06-01-2025 galiba yorum yapan yok Platformları üçe Ayırdım - casaryus96 - 07-01-2025 Total war i ortaya alirim. Ck la.eu mukemmele Platformları üçe Ayırdım - Númenorë - 07-01-2025 Stellaris çok güzeldir. Platformları üçe Ayırdım - Boba Fett - 07-01-2025 Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor. Platformları üçe Ayırdım - Onur34 - 07-01-2025 Total War'ı ortaya koyan adam auto resolve'cudur. Platformları üçe Ayırdım - GandaLf Gaming - 07-01-2025 (Dün, 15:01)Boba Fett : Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor. paradoxdan 1 tane yazarsan sevinirim hepsi değildir heralde Platformları üçe Ayırdım - Elefsar - 08-01-2025 Hocam şimdi Total War var, Total War var :kıps:. Paradox oyunlarını oyun oyun ayırmışsınız, Total War'ı tek celsede değerlendirmişsiniz. Platformları üçe Ayırdım - Boba Fett - 08-01-2025 (Dün, 18:00)GandaLf Gaming :İyi Olan Yapımlar: Civ 4 - 5, CK3, Imperator Rome, VIC2, Medieval Total War, Rome 2 Total War(Dün, 15:01)Boba Fett : Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor. Orta: Empire Total War Düşük: Shougun 2012 Total War, Age of 2, FM Serisi, Kingdom Sanırım şöyle bir liste yaparım Platformları üçe Ayırdım - Onur34 - 08-01-2025 (10 saat önce)Boba Fett :(Dün, 18:00)GandaLf Gaming :İyi Olan Yapımlar: Civ 4 - 5, CK3, Imperator Rome, VIC2, Medieval Total War, Rome 2 Total War(Dün, 15:01)Boba Fett : Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor. Shogun 2 nasıl düşükte. Bunu gördükten sonra seppuku yapasım geldi. |