![]() |
Europa Universalis IV: Common Sense ve Crusader Kings II: Horse Lords Çekilişi - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Ana Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-ana-forumlar) +--- Forum: Strategyturk (https://forum.strategyturk.com/forum-strategyturk) +---- Forum: Forum Etkinlikleri (https://forum.strategyturk.com/forum-forum-etkinlikleri) +---- Konu Başlığı: Europa Universalis IV: Common Sense ve Crusader Kings II: Horse Lords Çekilişi (/konu-europa-universalis-iv-common-sense-ve-crusader-kings-ii-horse-lords-cekilisi) |
Europa Universalis IV: Common Sense ve Crusader Kings II: Horse Lords Çekilişi - Duman - 04-08-2015 ![]() Strategyturk 1. Paradox Interactive DLC Çekilişi başladı. Çekilişteki Ürünler 2 x Europa Universalis IV : Common Sense 2 x Crusader Kings II : Horse Lords Nasıl Katılırım? Çekilişe katılmak için bu konu altından " Katılıyorum " mesajı yazıp hangi DLC'nin çekilişine katıldığınızı yazmanız yeterli. Herhangi bir DLC belirtilmeyen mesajlar geçersiz sayılır. Nasıl Kazanma Şansımı Arttırırım? Arkadaşlarınıza siteyi tanıtarak, onların üye olmaları esnasında referans kısmına sizin nickinizi yazmasıyla çekilişlerde kazanma şansınızı arttırabilirsiniz. Sahte üyelik açarak çekilişlerde avantaj etmeye çalışan üyeler Strategyturk çekilişlerinden yasaklanır. Peki bu DLClerin İçeriği Nedir? (14-07-2015, 08:02)Duman : (24-07-2015, 22:43)Snykdel : Bol Şans! KAZANANLAR (11-08-2015, 19:57)Duman : Çekilişe 37 üye katıldı. RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - SirFalcon - 04-08-2015 Europa Universalis IV : Common Sense Katılıyorum RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - Awake - 04-08-2015 Katılıyorum. Crusader Kings II : Horse Lords RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - brk007 - 04-08-2015 Europa Universalis IV : Common Sense için çekilişe katılıyorum. RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - Felixia - 04-08-2015 Katılıyorum Europa Universalis IV : Common Sense. RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - GaulTurk - 04-08-2015 Katılıyorum Europa Universalis IV : Common Sense RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - ronyfranco - 04-08-2015 Katiliyorum! Europa Universalis IV : Common Sense RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - Anaksimander - 04-08-2015 Katılıyorum Europa Universalis IV : Common Sense RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - Craetus - 04-08-2015 Katılıyorum. Europa Universalis IV : Common Sense. RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - forever_ducale - 04-08-2015 Europa Universalis IV : Common Sense Katılıyorum RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - Plutarch - 04-08-2015 Europa Universalis IV : Common Sense için çekilişe katılıyorum. RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - unonimus - 04-08-2015 Crusader Kings II : Horse Lords için çekilişe katılıyorum. RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - SHD - 04-08-2015 EU4 CS RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - Stuka - 04-08-2015 Katılıyorum Crusader Kings II: Horse Lords RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - YALDIROGLU - 04-08-2015 Katılıyorum Europa Universalis IV : Common Sense RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - mehmetozan - 04-08-2015 Europa Universalis IV : Common Sense için çekilişe katılıyorum. RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - Keovan - 04-08-2015 Katılıyorum. Crusader Kings II : Horse Lords RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - Moses - 04-08-2015 Crusader Kings II: Horse Lords için katılıyorum. RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - Alper412 - 04-08-2015 Katılıyorum Europa Universalis IV : Common Sense RE: [ST] 1. PDS DLC Çekilişi - EUIV: Common Sense & CK2 : Horse Lords - ErkutErdem - 05-08-2015 Katılıyorum Europa Universalis IV : Common Sense. |