![]() |
En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +--- Konu Başlığı: En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? (/konu-en-cok-zevk-alarak-oynadiginiz-devlet) |
En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - zeusclluber - 30-10-2016 Evet arkadaşlar en çok zevk alarak oynadığınız Eu4 devleti. İlk ben söyleyeyim : Kırım En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - Lothebork - 30-10-2016 Rusya. En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - PashaZade - 30-10-2016 Tüm Hindistan devletlerine karşı bir fetişim var. Özellikle Gujarat, Bahmanis ve Viyajangar. En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - napolyon94 - 30-10-2016 Osmanlı (multide 1 vs 5 atmak) En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - Spartanturk - 30-10-2016 Nogai RE: En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - zarzor61 - 30-10-2016 (30-10-2016, 11:09)napolyon94 : Osmanlı (multide 1 vs 5 atmak) İyiymiş hocam denemek lazım :) En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - baywatch06 - 30-10-2016 Bizans Venedik Cneviz İSpanya En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - GaulTurk - 30-10-2016 Babürler ve Mançu En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - KTL™ Sherlock - 30-10-2016 İlk olarak tabikide Osmanlı fakat ek olarak Avusturya ve Fransa vazgeçilmezlerimdendir. En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - Semavi7 - 30-10-2016 Castille(İspanya) Osmanlı İngiltere güzel oluyor. Bu arada ilk çıktığı günden beri oynuyorum ama hiç Fransa yapmadım. Artık bir Fransa açarım. RE: En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - Blackwhist - 30-10-2016 Bkz. Avatarımdaki devlet ![]() RE: En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - KTL™ Sherlock - 30-10-2016 (30-10-2016, 13:55)Semavi7 : Castille(İspanya) Osmanlı İngiltere güzel oluyor. Bu arada ilk çıktığı günden beri oynuyorum ama hiç Fransa yapmadım. Artık bir Fransa açarım. Fransa'yı kesinlikle öneririm PP öyle bi tasarlamış ki etrafında ki devletleri " biraz " müttefik desteği ile ve inanılmaz ordu morali ile rahatça yenebilecek bir yapıya sahip fakat tek dikkat etmen gereken şey müttefiklerinin hangi zamanda hangisi olacağıdır. Her ülkeye doğru zamanda saldırmalısın. Erken bir HRE seferi seni WC'ye kadar götürür bunuda belirteyim. En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - Duman - 30-10-2016 Oyunun zevkli olması için early-mid ve late kısmının farklı unsurlar içermesi gerekir benim için. O sebeple multiplayerlar hariç kolonici devletlerle oynamak zevklidir. Tabi koloniciliğin ve emperyalizmin hakkını verip Asya'daki devletleri ele geçirmeye çalışmanız gerek. Oturup İngiltere'yi Osmanlı gibi de oynayabilir ve Avrupa'yı ele geçirmeye çalışabilirsiniz ama o benim dediğime girmiyor. En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - zarzor61 - 30-10-2016 Memlükler ve İngiltere En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - iberkay - 30-10-2016 Protestan Bohemya ile Hre yi birleştirmeye çalışmak.Tabi erken dönemde Otto yu dost alıp Au ve Polonya yı bölerseniz bütün zevkini kaçırır. RE: En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - GaulTurk - 30-10-2016 (30-10-2016, 13:56)Blackwhist : Bkz. Avatarımdaki devlet Devlet? ![]() En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - Barbarossa - 30-10-2016 Bizans. En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - Mabella - 30-10-2016 Gürcistan En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - Reaktans - 30-10-2016 Osmanlı, branderburg. Avrupadan bir tek branderburg'u denedim ve almanyayı kurdum. Çok fazla osmanlı oynadım. Fransayla bir oyun atma vakti geldi artık :) En çok zevk alarak oynadığınız devlet ? - zencefil - 30-10-2016 Osmanlı neden mi çünkü hiç kimseye ihtiyaç duymadan racon kesen ve istediğini yapan bir ülke. |