Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Teknoloji Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-teknoloji-forum) +--- Konu Başlığı: Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? (/konu-anket-hangi-antivirus-yazilimini-kullaniyorsunuz) |
Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Duman - 26-11-2016 Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? Kullandığınız programdan memnun musunuz?
Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Ahrep - 26-11-2016 Avast, ücretsiz ve kullanışlı Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Doraemon - 26-11-2016 Kullanmıyorum. Çok ekstrem sitelere girmiyorum, korsan yazılım da kullanmamaya özen gösteriyorum sorun olmuyor. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Lothebork - 26-11-2016 Eset NOD32, yıllardır. Çok az problemle karşılaştım. Bazen tehlikeli programlar yükleyince sorun oluyor onda da Malwarebytes Anti-Malware kullandım geçti. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - unonimus - 26-11-2016 Kullanmıyorum, virüslü/virüssüz yazılım yüklememe çoğu zaman engel oluyorlar çünkü. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - kebab oyuncu - 26-11-2016 avg yok mu !! RE: Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Duman - 26-11-2016 Anketteki programları en iyi 10 antivirus programı sıralamasından aldım dolayısıyla o sıralamada olmayan bir program kullanıyorsanız değişikliğe gitmeniz doğru olabilir. :D Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Reaktans - 26-11-2016 Kullanmıyorum. Uzun süredir virüs problemi yaşamadım ya da farkında değilim. RE: Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Snyk - 26-11-2016 Common Sense, 2017 update'i bir aya gelecek deniliyor. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Alcarin - 26-11-2016 En son 5 yıl önce yüklemişimdir herhalde. Programlarınızı orijinal alıp her linke balıklama atlamazsanız bilgisayarınıza kolay kolay virüs girmiyor. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - GaulTurk - 26-11-2016 Neredeyse listedekilerin hepsini orijinal ya da crackli kullandım. Şu anda Microsoft Security Essentials kullanıyorum. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - PashaZade - 26-11-2016 Panda Antivirüs. Gerçekten çok kaliteli bir program, öyle kaliteli ki bir zamandan sonra arkadan enteresan siteler açılıyordu 30-40 tane felan. Öneririm yani. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Royal Guard - 26-11-2016 6.5 yıllık PC yi koruyacaz diye kendimizi kısıtlamayalım diye düşünerek antivirüs yüklemiyorum.PC ilk geldiğinde McAfee vardı. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - PiriReis - 26-11-2016 Diğer (26-11-2016, 21:59)Doraemon : Kullanmıyorum. Çok ekstrem sitelere girmiyorum, korsan yazılım da kullanmamaya özen gösteriyorum sorun olmuyor. Tercih ettiğiniz Anti-Virüs Programı - Aytaç - 18-03-2017 Kullanmıyorum. Çok beğeniyorum kesinlikle öneririm dedikleriniz varsa önerile açığım. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - cemal - 18-03-2017 Windows Defender Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Pierro - 18-03-2017 Not your business. Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - etzel - 18-03-2017 Kullanmıyorum çok cpu yiyor :) En hoşuma giden mic sec essenstialdi En lanet ettiğimde esetti silene kadar can çekiştim Hangi antivirus yazılımını kullanıyorsunuz? - Menars - 18-03-2017 Şu sıralar Chomar. |