Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Stellaris (https://forum.strategyturk.com/forum-stellaris) +--- Konu Başlığı: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler (/konu-bilgi-stellaris-1-5-banks-yamasi-ekran-goruntuleri-ve-bilgiler) Sayfalar:
1
2
|
Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 13-12-2016 Bilgi için farenizi resimlerin üstüne getirin.
Resimlere tıklayarak büyük boyutta açabilirsiniz.
Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 13-12-2016 Wiz tradition mekaniğine dair ekran görüntüsü paylaşmış. Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Awake - 13-12-2016 @Duman Beğendim, devletler kişilik kazandıkça roleplay daha eğlenceli hale geliyor. Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 13-12-2016 CK2'de karakterler üzerinden roleplay yapmak (neredeyse Sims gibi) daha kolayken Stellaris'te türler üzerinden roleplay yapmak zor ve garip geliyor bence oyunculara. Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Awake - 13-12-2016 @Duman CK 2 kadar "yeterli" mekanik yok Stellaris'te, mesela benim oyun çıkmadan önceki hayalim Mass Effect serisindeki Reaperların ideolojisiyle hareket etmekti, 2 soykırım yaptım diye parça pinçik ettiler ülkemi :( Oyunun geçtiği evren Paradox için yeni olduğundan anlayışla karşılıyorum, mekanik üretmek ve denemek vakit alan zahmetli bir iş, bakalım DLClerle ne kadar güzelleştirebilecekler oyunu. RE: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 14-12-2016 Yarınki günlükten yeni bir ipucu: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Awake - 14-12-2016 @Duman NOICE. Enstitü mekaniğine bin basar :)))) RE: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 16-12-2016 1.5 ile birlikte haritada sektörlerin görünmesini açıp kapatabileceksiniz. Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 10-01-2017 Yeni resim eklendi. RE: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 11-01-2017 Ascension mekaniğinden yeni resim paylaşıldı, ilk mesaja ekledim. RE: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Justicar - 11-01-2017 (11-01-2017, 12:21)Duman : Ascension mekaniğinden yeni resim paylaşıldı, ilk mesaja ekledim. Bilgi yok mu hiç bu mekanikler hakkında? Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 12-01-2017 Birazdan geliyor. Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 13-01-2017 Geldi: https://forum.strategyturk.com/forum-stellaris-haberler RE: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 13-01-2017 Artık oyun ayarlarınız kaydediliyor, görseli ilk mesaja ekledim. RE: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 14-01-2017 1.5 ile birlikte sektörlerinizin ne yapmayı planladığını ve bu plan için ne kadar kaynak ayırdığını görebiliceksiniz. RE: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 16-01-2017 Yeni görsel: Bayağı ilginç mekanikler, farklı vatandaşlık seviyeleri, farklı kölelik türleri. Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - SteelOgre - 17-01-2017 Slavery Type: Live Stock..... Yeni Stellaris serisi çekersem ismi "İneklerin İntikamı !" olacak :P RE: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 17-01-2017 Büyük Slimg Felaketi sonrası bozulan resimler yenilendi, yeni bir resim eklendi: Yaşam Standartları kısmı göze çarpıyor önceki resimlerden farklı olarak. RE: Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - yakutkartal - 19-01-2017 Purge edilecek poplar başka imparatorluklara sığınabilecekmiş Ütopya yaşam tarzına sahip olmak mineral tüketimini arttırıyor. Biraz düz mantık yapmışlar bence Stellaris - 1.5 "Banks" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 19-01-2017 @yakutkartal İlk mesaja ekledim, teşekkürler. |