![]() |
AAR: Imparatorluk - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +---- Forum: EU4: Seriler (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-seriler) +---- Konu Başlığı: AAR: Imparatorluk (/konu-aar-imparatorluk) |
Imparatorluk - Redtay - 17-08-2015 Evet şu ana kadar yaptığım imparatorluklardan bazıları . Daha vardı ancak fotoğraflarını bulamadım neyse başlayayım : Sadece Danimarka PU diğer geri kalanlar bana bağlı bu oyunumda tüm Britanyayı ele geçirmiştim ancak onun ss sini bulamadım . Versiyon Art Of War'ın çıktığı versiyon . Bu oyunda vassal yok western olmuş bir Iroqouis var . Versiyon Art Of War'ın çıktığı versiyon . Bu oyunumda iranın yarısını alıp çinin yarısını da almıştım . Sanırım aşağıda görünen savaş ile aldım çini . Versiyon yine Art Of War çıkışı . Oynadığım en iyi oyundu . O zamanlar oyun hakkında bilgim 0 denecek kadar azdı force limit nedir onu bile bilmezdim ama böyle bir imparatorluk kurmuştum . O zamanlar koalisyon ve AE oranı daha düşüktü sanırım ondan böyle oynamışım . Versiyon Yine Art Of War çıkışı . Dini reform yaparak büyütüp western yaptığım Inca . Teknolojide Avrupalılarla birim ancak hiç oynayasım yok . Ve western değilken 4 defa western saldırısı atlattım . Versiyon Beta 1.13 Son gelen Beta ile basladığım Osmanlı amacı genişleme olmadığı için pek iyi gözükmeyen oyun . Kırım march . Versiyon Beta 1.13 Evet hemen hemen oynadığım en iyi oyunlar bunlar . Tabi ki çok iyi değiller zaten bende çok iyi oynamıyorum . Yeni oyun oynayıp büyütürsem burada paylaşırım . RE: Imparatorluklarım - Steafun - 17-08-2015 Ironman or didn't happen :P RE: Imparatorluklarım - Redtay - 17-08-2015 Ironman değil maalesef çünkü kasıyor pc . Ama hile yapmadığıma yemin edebilirim :D RE: Imparatorluklarım - GaulTurk - 18-08-2015 (17-08-2015, 21:28)Steafun : Ironman or didn't happen :POyuncuların %90'ı Ironman'siz oynuyor. Achievements'lardaki en basit achievement'ın bile %10 oranında alındığından anlayabilirsin. Hile ile oynamak zaten sıkıcı ve aptalca, çoğu oyuncu her ay kasma yaşamamak için Ironman'siz oynuyor. RE: Imparatorluklarım - Steafun - 18-08-2015 (18-08-2015, 08:50)GaulTurk :(17-08-2015, 21:28)Steafun : Ironman or didn't happen :POyuncuların %90'ı Ironman'siz oynuyor. Achievements'lardaki en basit achievement'ın bile %10 oranında alındığından anlayabilirsin. Hile ile oynamak zaten sıkıcı ve aptalca, çoğu oyuncu her ay kasma yaşamamak için Ironman'siz oynuyor. Şakaydı benim yaptığım , ciddi manada söylemedim :) RE: Imparatorluklarım - GaulTurk - 18-08-2015 Ben de bilgi olsun diye yazdım =) RE: Imparatorluklarım - Duman - 18-08-2015 Ironman lobisinin oyunlarina gelmeyelim. RE: Imparatorluklarım - Gaius Octavius - 18-08-2015 Ironman'in bir geçerliliği yok bence. Ben mesela modsuz oynuyorum. RE: Imparatorluklarım - Steafun - 20-08-2015 Ironman , oyunu zorda kalınca veya hata yapınca geri almadığının veya hile kullanmadığının kanıtıdır. İsteyen oynar isteyen oynamaz zaten kimsenin keyfini sorgulayacak değiliz. Ancak bana göre Ironman olan oyun daha prestijlidir. Stack-wipe yedikten sonra save load edenler yok değil. RE: Imparatorluklarım - necmi - 02-09-2015 Benim İnca'm daha büyüktü :S (20-08-2015, 06:55)Steafun : Ironman , oyunu zorda kalınca veya hata yapınca geri almadığının veya hile kullanmadığının kanıtıdır. İsteyen oynar isteyen oynamaz zaten kimsenin keyfini sorgulayacak değiliz. Ancak bana göre Ironman olan oyun daha prestijlidir. Stack-wipe yedikten sonra save load edenler yok değil. Orası öylede ıronmad ben oynamıyorum çünki zırt pırt save atıyor. RE: Imparatorluklarım - Redtay - 02-09-2015 2-3 gün önce Iron-man oyuna başladım bitince atarım buraya ancak Ironman gerçekten çok kasıyor her ay 3-4 saniye bekliyorum . RE: Imparatorluklarım - Redtay - 03-09-2015 Coming Soon :D RE: Imparatorluklarım - Fire - 03-09-2015 Sınırlar göz kamaştırıyor. RE: Imparatorluklarım - Redtay - 03-09-2015 Avusturya PU , Saksonya Vassal , Doğrudan bana bağlı değil onlar :D Ama yakında HRE'yi yok edicem o zaman hızlı bir şekilde HRE topraklarına girer düzeltirim sınırları . RE: Imparatorluklarım - necmi - 04-09-2015 Vov... :D RE: Imparatorluklarım - Redtay - 06-09-2015 Daha 17. yüzyıla geldim ancak fotoğraf yayınlayayım bakalım . Still Coming Soon :D Birde bir soru soracağım şimdi istersem tüm HRE Elektörlerini vassallayıp HRE 'yi ele geçirebilirim . Reformlarla gidip HRE mi annexlesem yoksa direk askeri olarak mı annexlesem ? Ikisinide yapacak gücüm var RE: Imparatorluklarım - Menars - 06-09-2015 Bence Reformla hallet doğudan yardır.Reformla geliceklerse boşuna uğraşma. RE: Imparatorluklarım - Redtay - 10-09-2015 Büyük bir savaş olacak gibi RE: Imparatorluklarım - necmi - 11-09-2015 Vov... |