Strategyturk Satranç Turnuvaları - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Ana Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-ana-forumlar) +--- Forum: Strategyturk (https://forum.strategyturk.com/forum-strategyturk) +---- Forum: Forum Etkinlikleri (https://forum.strategyturk.com/forum-forum-etkinlikleri) +---- Konu Başlığı: Strategyturk Satranç Turnuvaları (/konu-strategyturk-satranc-turnuvalari) |
Strategyturk Satranç Turnuvaları - Duman - 01-02-2017 Strategyturk Forumlarında her ay Satranç Kulübü tarafından satranç turnuvası düzenlenmektedir.
Satranç Turnuvası
Strategyturk Satranç Turnuvaları - Duman - 28-02-2017 Satranç Turnuvaları etkinliğiyle ilgili düşünce ve önerilerinizi bu konu altından bize iletebilirsiniz. Etkinliği düzenlemeye devam edeceğiz. Strategyturk Satranç Turnuvaları - onaz - 23-05-2017 - Maç süreleri için en azından 15+5 olarak değiştirilmeli. - Maçların tamamlanması için 2+1 gün veya 1+1 gün olarak kesin bir zaman kuralı koyulmalı. - Satranç turnavasına ek olarak Yıldırım Satranç Turnuvası düzenlenilebilir. 2 dakika veya 10 dakika süre sınırı koyulabilir. - Şampiyonlar Ligi gibi torba usulü 2 kişiyi barındıracak takımlar oluşturulabilir ve takım bazlı turnuva düzenlenilebilir. Bu öneri biraz heyecan katmak için olsa da düşünülebilir. Keyifli geçeceğini düşünüyorum. - En önemlisini en sona koydum. Maçları oynamak için yeterli zamanı olan kişiler katılsın. Edit: Aklıma geldikçe mesajı güncelleyeceğim. Strategyturk Satranç Turnuvaları - Merco - 24-05-2017 Maç süresi ile ilgili olarak Onaz a katılıyorum. Kuran kişi karşıdaki kişiye sormadan kafasına göre süre belirlememeli. Bu gibi bir durumla karşılaşmadım ama hoş bir durum değil. Tercihim süresizdir. Lakin suistimal edilmemesi için hamle başına süre veren tarzda oyunlar açılabilir. 10+5 15+5 gibi. Strategyturk Satranç Turnuvaları - Kaiser-i Rum - 24-05-2017 isviçre sistemi adam olsa isviçrede kullanılır Strategyturk Satranç Turnuvaları - Duman - 24-05-2017 Süre için net bir kural konabilir. Maçların tamamlanması için zaten 3 gün kuralı var, bunu 2+1 veya 1+1 yapmanın değiştireceği bir şey yok. Ek bir satranç turnuvası için bu turnuvayla ilgilenebilecek ekstra biri gerek, ben ilgilenemem. Maçları oynamak için yeterli zamanı olan kişiler katılsın'a yönelik bir uyarı kırmızı bir tablo içerisinde 2-3 aydır var, ona rağmen insanlar katılıp gelmiyorsa yapabilecek bir şey yok. Strategyturk Satranç Turnuvaları - Merco - 24-05-2017 Duman haklı. Bu iş ile ilgilenecek biri lazım. Var mı gönüllü? Strategyturk Satranç Turnuvaları - kadraptor - 22-07-2017 bir sonraki turnuva ne zaman Strategyturk Satranç Turnuvaları - Duman - 22-07-2017 Ağustos ayının ilk haftası alım konusu açılır. Turnuvaları aylık düzenliyoruz. RE: Strategyturk Satranç Turnuvaları - Duman - 07-12-2017 İlk mesajdaki liste güncellendi. Son 2 ay yeterli katılım sağlayamadığımız için satranç turnuvası başlatamadık, turnuvalarda minimum 8 kişi olmasını istiyoruz. Bu sebeple bundan sonra satranç turnuvalarını talebe bağlı başlatmak gibi bir düşüncemiz var, aylık satranç turnuvalarına bir "strateji" oyun forumu olarak önem veriyor ve forumda gelenekselleşen bir hal almasını istiyoruz ancak bu turnuvalara yeterli katılım sağlanamadığında ortaya hoş olmayan bir görüntü çıkıyor. Daha çok ilgi çekecek türde format değişiklikleri yapabiliriz veya başka şeyler düşünebiliriz. Strategyturk Satranç Turnuvaları - Kocoko - 06-01-2019 Satranci hangi platform üstünden oynuyorsunuz? Gerçi başlamamış turnuva. 1 senedir hic yapilmadi mi? Strategyturk Satranç Turnuvaları - Mabella - 06-01-2019 Gerekli sartlar sağlanırsa katilmak isterim Strategyturk Satranç Turnuvaları - fodunkiran - 06-01-2019 Turnuva yapılma konseptimizi değiştirebiliriz diye düşünüyorum böyle günlere yayılınca oyunculara ulaşım vs. gibi sıkıntılar gerçekleşebiliryor. Misal bir hafta sonu 3-4 saat zaman vererek kendimize bu süre zarfında maçlar bittikçe üst üste oyuncuları eşlendime yaparak bitiririz bence böyle daha keyifli olabilir turnuvalarımız. Turnuva sırasında turnuva oyuncuları olarak Strategyturk discord sunucusunda maçlar arasında toplanıp maçları ve turnuvayı değerlendirerek bir şeyler yapma gibi olanaklarımızda olur. Böyle bir organizasyonu düzenli devam ettirmeyi başarırsak daha çok oyuncu çekebileceğimizi düşünüyorum. Strategyturk Satranç Turnuvaları - Muhibbi - 06-01-2019 Turnuva nerde yapılıyor. Strategyturk Satranç Turnuvaları - fodunkiran - 06-01-2019 (06-01-2019, 12:02)Kocoko : Satranci hangi platform üstünden oynuyorsunuz? Gerçi başlamamış turnuva. 1 senedir hic yapilmadi mi? Buraya eklenmemiş olan turnuvalarda var forum etkinliklerine girersen bulabilirsin. Strategyturk Satranç Turnuvaları - Attila the Hun - 08-10-2020 Eskiden olduğu gibi maçları 10+0 (hatta 15+15) yapsak iyi olur. 5+2'de sık sık zaman sıkışması yaşıyorum. |