Elektör Savaşları [Yedinci Tur Başladı!] - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Forum Oyunları (https://forum.strategyturk.com/forum-forum-oyunlari) +---- Konu Başlığı: Elektör Savaşları [Yedinci Tur Başladı!] (/konu-elektor-savaslari-yedinci-tur-basladi) |
Elektör Savaşları [Yedinci Tur Başladı!] - PashaZade - 25-02-2017 Elektör Savaşları :
Kutsal Roma İmparatorluğunun prenslikler halinde bölündüğü bu zamanlarda biraz olsun bölgesel güçler elde edilmiş,
Bavyera tüm Avusturya'yı,
Franconia Frankfurt ve Köln'ü,
Swabia İsviçrenin neredeyse tamamını ve Württemburg'u,
Saxonya Bremen ve Hamburg havzasını
ve
Brandenburg Berlin civarı ile birlikte Pomeranya'yı elinde tutuyor.
Kurallarımız Büyük Kuzey Savaşı forum oyunu ile aynı kurallara sahip.
Swabia : @Aytaç
Bavyera :@'Cpt.MacMillan'
Saksonya :@iberkay
Brandenburg @JanissaryArcher Yok Edildi !
Bohemya @ZenderX:
Franconia :@PashaZade
5 kişi olduğunda ve başka katılım gelmediğinde kalan ülkeyi gm olarak ben alacağım.
Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - Kher - 25-02-2017 Yaz beni Pasham yalnız bu tür bir oyunu ilk kez oynayacağım yanlışım olursa düzeltirsin birde sana zahmet hangi renk hangi devlet bi yazıver harita bilgim 0 xD RE: Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - PashaZade - 25-02-2017 (25-02-2017, 21:47)Cpt.MacMillan : Yaz beni Pasham yalnız bu tür bir oyunu ilk kez oynayacağım yanlışım olursa düzeltirsin birde sana zahmet hangi renk hangi devlet bi yazıver harita bilgim 0 xD Franconia - Krem Swabia - Yeşil Saxony - Lila Brandenburg - Kahverengi Bavyera - Mavi Bohemya - Turuncu Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - Kher - 25-02-2017 Bavyera olsun ilk devleti seçmek önemli arada sıkışmak çok sıkıntılı Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - Aytaç - 25-02-2017 Swabia olayım ben de. Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - iberkay - 25-02-2017 Saxony alabilirim. RE: Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - PashaZade - 25-02-2017 (25-02-2017, 23:22)iberkay : Saxony alabilirim. Eklenecek. Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - Kher - 25-02-2017 1. Eyalet her işgal edildiğinde siyah kare azalıyor mu 2. Eğer azalmıyorsa eyaleti işgal ettikten sonra sahip olan kişiye geşimişlik puanı geliyor mu Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - PashaZade - 26-02-2017 Azalmıyor. Gelmior fethettiği turdan sonra yararlanabilir. Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - JanissaryArcher - 26-02-2017 Bradlenburg u alırım. Yalnız bir sorum olcak, oyun tur bazlı di mi? Eğer öyleyse tur sıralamsı nasıl? Ve son olarak, diplomasi yapılabiliyor mu? RE: Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - PashaZade - 26-02-2017 (26-02-2017, 15:54)JanissaryArcher : Bradlenburg u alırım. Evet tur bazlı. Tur başladığında ilk hareketi yapan kale alınarak ilk onun askeri ilerlemeleri ve geliştirmeleri yapılır.Sen sonuncu olarak birinceya saldırırsan 4 asker yerine karşıan 10 asker çıkabilir. Evet yapılır diplomasi ama ihanetler bizden sorulmaz :) Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - PashaZade - 26-02-2017 @ZenderX istersen gelebilirsin, bohemya olarak. RE: Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - Kaiser-i Rum - 26-02-2017 (25-02-2017, 21:58)PashaZade :(25-02-2017, 21:47)Cpt.MacMillan : Yaz beni Pasham yalnız bu tür bir oyunu ilk kez oynayacağım yanlışım olursa düzeltirsin birde sana zahmet hangi renk hangi devlet bi yazıver harita bilgim 0 xD mor yok mu Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - PashaZade - 26-02-2017 Lila o. Sol üstteki Saksonya. Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - ZenderX - 26-02-2017 Kaiseri Rum oynayacaksa onu yoksa beni yazabilirsin. Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - PashaZade - 26-02-2017 Birinci tur başladı. 28.02.2017 20:40'a kadar tur devam edecek. RE: Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - iberkay - 26-02-2017 Erken bir başlangıç yapalım .Bremen hariç diğer 3 şehre asker basıyorum, kalan 100 puan cepte dursun. RE: Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - PashaZade - 26-02-2017 (26-02-2017, 20:48)iberkay : Erken bir başlangıç yapalım .Bremen hariç diğer 3 şehre asker basıyorum, kalan 100 puan cepte dursun. Aslında kalan puan yok, o tur istediğin şehrinden aldığın puan var. :) Yani senin dediğin doğru da mantık olarak öyle. Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - Kher - 26-02-2017 Pasham saldiri siralarinda siz 1. Olucaksiniz demi ne de olsa millet size yazicak nereye saldiracagini Elektör Savaşları [Katılım Aşamasında] - PashaZade - 26-02-2017 En son daha mantıklı değil mi ? Ama dediğin gibi de olabilir neden öyle düşündüğünü söylermisin ? :D |