Strategyturk Forumları
RYO: Mount & Blade: Warband - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar)
+--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum)
+---- Forum: Oyun Kütüphanesi (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-kutuphanesi)
+---- Konu Başlığı: RYO: Mount & Blade: Warband (/konu-ryo-mount-blade-warband)

Sayfalar: 1 2 3 4 5

Mount & Blade: Warband - Plutarch - 04-08-2015

header.jpg?t=1478088013
Mount & Blade: Warband TaleWorlds tarafından geliştirilen ve yayımlanan rol yapma oyunu.
Mount & Blade: Warband'dan haberler, ekran görüntüleri, videolar ve üye paylaşımları bu konu altında bulunur.
Çıkış Tarihi:31 Mart 2010[/b]

Gamescom'dan Mount and Blade II : Bannerlord Oynanış Videosu - Duman - 05-08-2015

Gelişmeleri Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

RE: Gamescom'dan Mount and Blade II : Bannerlord Oynanış Videosu - Menars - 05-08-2015

Harika...

RE: Gamescom'dan Mount and Blade II : Bannerlord Oynanış Videosu - ferevon - 05-08-2015

oy oy oyyyy. Şaka maka bayağı uzun bir süre geçtiği için çok beklenen bir oyun, bende epey merakla bekliyorum, umaırm fiyasko olmaz diyordum bu kadr başarılı bir serinin son oyununun üzerinden bu kadar geçmesinden sonra ancak videoya bakarak epey umutluyum yani Warband'i ikiye üçe katlamış gibi duruyor sırf şu videodan ki o da manyak bir olay.

RE: Gamescom'dan Mount and Blade II : Bannerlord Oynanış Videosu - Menars - 05-08-2015

Yan,i birde Bu diplomatik işlere ağırlık vermişlerse süper olur.Krallık kurunca fetihten başka iş yapılmıyor çünki :D biraz detay olsa hoş olur.

RE: Gamescom'dan Mount and Blade II : Bannerlord Oynanış Videosu - Reoberg - 05-08-2015

Viking Conquest unutturmuştu bekliyoruz artık çıksında alalım.

(05-08-2015, 21:01)menars : Yan,i birde Bu diplomatik işlere ağırlık vermişlerse süper olur.Krallık kurunca fetihten başka iş yapılmıyor çünki :D biraz detay olsa hoş olur.

Çocuğumuz olsaydıda derebeyimiz yapsaydık :)

RE: Gamescom'dan Mount and Blade II : Bannerlord Oynanış Videosu - ferevon - 05-08-2015

(05-08-2015, 21:01)menars : Yan,i birde Bu diplomatik işlere ağırlık vermişlerse süper olur.Krallık kurunca fetihten başka iş yapılmıyor çünki :D biraz detay olsa hoş olur.

Aynen diplomacy modsuz oynayamıyordum ben şahsen

RE: Gamescom'dan Mount and Blade II : Bannerlord Oynanış Videosu - Redtay - 06-08-2015

Siege Weapons Kısmı Ve Craft Your Weapons Kısmında Kalbim Duruyordu MÜTHİŞ! Beklediğimize deyecek .

Tek canımı sıkan sondaki replay kısmındaki AI 'nin dövüş sisteminin hala berbat olduğu .

RE: Gamescom'dan Mount and Blade II : Bannerlord Oynanış Videosu - necmi - 11-08-2015

Hadi hayırlısı.

RE: Gamescom'dan Mount and Blade II : Bannerlord Oynanış Videosu - Kurt Knispel - 11-08-2015

Fiyasko.

Mount And Blade Warband Oyuncuları - Redtay - 08-09-2015

RE: Mount And Blade Warband Oyuncuları - Reoberg - 08-09-2015

Forum ismi: Reoberg
Steam ismi: Reoberg

Sahip olduğum DLC 'ler: Viking Conquest, Napoleonic Wars

RE: Mount And Blade Warband Oyuncuları - necmi - 08-09-2015

Forum Ismi : necmi

Steam Ismi : Necmi

RE: Mount And Blade Warband Oyuncuları - Wickhart - 09-09-2015

Forum ismi: onikidokuz
Steam ismi: onikidokuz

RE: Mount And Blade Warband Oyuncuları - Turkhani - 09-09-2015

Forum: Turkhani
Steam: [94th]Turkhani
2008 den ber oynuyorum

N&W N&S modlarında klan 94th

RE: Mount And Blade Warband Oyuncuları - Redtay - 10-09-2015

Daha fazla oyuncu toplarsak ve aramızdan biri sunucu bulursa turnuva , maç gibi etkinlikler yapabiliriz .

RE: Mount And Blade Warband Oyuncuları - Xepluper - 15-09-2015

Forum adı : Xepluper
Steam nicki : Xepluper

Sahip olduğum DLC'ler : Napoleonic Wars

İlk çıktığından beri halen severek oynuyorum, turnuva olursa katılmak isterim.

RE: Mount And Blade Warband Oyuncuları - brk007 - 15-09-2015

Forum: Brk007
Steam: [94th] Brk007

Napoleonic wars, Viking invasion DLC lerine sahibim.

RE: Mount And Blade Warband Oyuncuları - Birvetek - 15-09-2015

Forum Hesabı: Birvetek
Steam: Birvetek 
Mb:4000 saat
Dlc'lerin hepsine sahibim.

RE: Mount And Blade Warband Oyuncuları - Floki - 15-09-2015

Forum Hesabı: Floki
Steam: [94th] Floki
Napoleonic wars DLC'lerine sahibim.