Strategyturk Forumları
Boynuzlandım :( - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Crusader Kings II (https://forum.strategyturk.com/forum-crusader-kings-ii)
+--- Konu Başlığı: Boynuzlandım :( (/konu-boynuzlandim)



Boynuzlandım :( - MelaRossa - 29-05-2017

Bir şeyi merak ediyorum doğrusu. Şimdi bu oyunda boynuzlanmak olası bir durum. Ancak bu ai'nin nasıl mantığı var anlamadım.

Şimdi hem genius hem attractive hem de strong karakter yarattım. Rulet Designer modu sayesinde ne kadar iyi trait varsa dayadım. Tabi yaptım derken abartmadım yani aklınıza ideal bir hollywood karakteri getirin hah öyle bir şey. Aynı zamanda hileyle kendime denk bir eş yarattım. Genius attractive falan.

Benim anlamadığım şu, şimdi kadın zwki ve güzel. Ben zekiyim, güçlüyüm ve yakışıklıyım. Üstelik wroth traitimde var Meriç de sayılmam yani. Ama bu salak karı neden beni hiçbir özelliği olmayan tipsiz vassalla aldatır? Karıyı hapse tıkıp işkence yapıp aşağılayıp atların altına atıp ezdim aynısını vassala da yapacağım ama neden? Sadece neden? Neye göre işliyor bu ai mantığı? Adam da envious traiti de vardı. Galiba ne kadar güçlü olursak olalım kızların efendi yerin piç tercihi bizi buluyor arkadaş.

Neyse şaka bir yana nasıl çözülür böyle şeyler? Normalde sallamazdım ama oyunu role play mantığında oynadığım için koydu biraz kdksls.


RE: Boynuzlandım :( - Xepluper - 29-05-2017




RE: Boynuzlandım :( - MelaRossa - 29-05-2017

(29-05-2017, 20:23)Xepluper :

Para da güç de zeka da yakışıklılık da bende :/


Boynuzlandım :( - onaz - 29-05-2017

Kap olma, su ol.


RE: Boynuzlandım :( - cemal - 29-05-2017

37Xjy9.jpg


Boynuzlandım :( - Doraemon - 29-05-2017

Gönül ferman dinlemiyor.


Boynuzlandım :( - Coldhands - 29-05-2017

CK 2 bölümünde olduğunu görmeden önce bir anlığına gerçek sandım, ne diyeyim.Geçmiş olsun en azından bu kadarıyla atlatmışsın.


Boynuzlandım :( - Duman - 29-05-2017

Şu efsane konu aklıma geldi: https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/i-just-found-out-that-none-of-my-8-male-children-are-really-mine.835558/
CK2 oyunlarında bu tarz şeyler her zaman mümkün, teknik olarak soruyorsan kadın veya vassalın seduction focusu seçmesi bu karakterleri raydan çıkartan önemli bir etken.


Boynuzlandım :( - TurkJedi - 29-05-2017

https://www.reddit.com/r/TheRedPill/


RE: Boynuzlandım :( - MelaRossa - 29-05-2017

(29-05-2017, 21:00)Coldhands : CK 2 bölümünde olduğunu görmeden önce bir anlığına gerçek sandım, ne diyeyim.Geçmiş olsun en azından bu kadarıyla atlatmışsın.

(29-05-2017, 21:36)Duman : Şu efsane konu aklıma geldi: https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/i-just-found-out-that-none-of-my-8-male-children-are-really-mine.835558/
CK2 oyunlarında bu tarz şeyler her zaman mümkün, teknik olarak soruyorsan kadın veya vassalın seduction focusu seçmesi bu karakterleri raydan çıkartan önemli bir etken.



Boynuzlandım :( - Kierkegaard - 20-11-2017

Bu durumun olay örgüsü genelde şöyle gerçekleşiyor: Seduction focusuna sahip biri ilk önce saraydaki lowborn kadınlara musallat olmaya başlıyor. Bu tip duyumlar alıp görmezden gelirsen hedef büyütüyor, karına kızına sulanıyor.

'Yılanın başını küçükken ezeceksin' sözü bu durum için söylenmiş adeta. :) Basıyorum suikastı.

Bunun dışında en sık rastladığım aldatma, kendi hanedanın arasından yaptığın evlilikte, özellikle de kuzen evliliğinde ortaya çıkıyor.