![]() |
Bedava Oyun: LawBreakers - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +--- Konu Başlığı: Bedava Oyun: LawBreakers (/konu-bedava-oyun-lawbreakers) |
Bedava Oyun: LawBreakers - Dionysos - 17-06-2017 Selamlar, elimde Steam platformunda Beta sürümünde olan LawBreakers oyununa ait keyler bulunmaktadır. Overwatch'a benzeyen tarza bir oyundur. Oyun güzel lakin en az 30 GB depolama alanınızın boş olması gerekiyor.
![]() Geliştiricisi: Boss Key Productions
İlk piyasaya sürülme tarihi: 8 Ağustos 2017
Resmi tanıtım videosu; (Bu arada videoya bayıldım)
Oynanış videosu;
Oyuna ait bir kaç görsel;
![]() ![]() ![]() Elimde olan keylerden bir kaçını sizlere vermeye karar verdim. Tabiki de direkt olarak vermeyeceğim, minik bir oyun eşliğinde sizlerle ulaştırma kanaatindeyim.
(yeni)
![]() (İpucu olmadan)
![]() Yukarıdaki keyleri bulup, kullanmanın dışında; zaman harcayarak hazırladığım bu ipuçlarını bularak, Edebiyat bilginize bir kaç şey daha katabildiysem ne âlâ.
![]() (İstek üzerine yeni keyler ekleyebilirim.)
![]() (Hepsi verildi.)
![]() Bedava Oyun: LawBreakers - Doraemon - 17-06-2017 Keyler için teşekkürler. Kullanmadım çünkü ilgimi çok çeken bir oyun değil kendisi. Ama güzel konsept, bu tip bilmeceler vs. ilgimi çekmiştir. Şöyle bir bakayım dedim sorulara da; Türk Edebiyatının ilk roman örneği Taaşuk-u Talat ve Fitnat (Şemsettin Sami) değil miydi? İlk tarihi ve ilk edebi (kopya olmasın) roman yazarı Namık Kemal idi. Hani "Ehe yanlışını buldum xd." olarak değil, merak ettim sadece paylaşayım dedim. Bedava Oyun: LawBreakers - Dionysos - 17-06-2017 Evet haklısın düzettim. Lakin yanında Namık Kemal diye de yazıyor. :p Ne tarz ipuçları koyayım diye düşünürken, elimdeki kaynaklardan bakıp ne yazabilirim diye düşünüp, bu konsepti oluştururken kafa yorduğum için bir kaç hata kaçınılmaz. :) Bedava Oyun: LawBreakers - altnkurt - 17-06-2017 Alttaki keyi aldım teşekkürler. Bedava Oyun: LawBreakers - PashaZade - 17-06-2017 İlk keyin orta kısmında bir hata var gibi sanki ? @Dionysos Bedava Oyun: LawBreakers - Dionysos - 17-06-2017 Düzelttim. @PashaZade RE: Bedava Oyun: LawBreakers - PashaZade - 17-06-2017 (17-06-2017, 14:44)Dionysos : Düzelttim. @PashaZade Teşekkür ederim ekledim kütüphaneme ![]() Bedava Oyun: LawBreakers - Dionysos - 18-06-2017 Yeni keyler eklendi. Bedava Oyun: LawBreakers - villager - 18-06-2017 En alttakini aldım, teşekkürler. Bedava Oyun: LawBreakers - TR Ace - 18-06-2017 4.Kodu aldım bende teşekkürler... 3.Koduda yakın arkadaşım aldı. Bedava Oyun: LawBreakers - zencefil - 18-06-2017 2. Kodu geçersiz görüyor. Bedava Oyun: LawBreakers - Lothebork - 18-06-2017 5 dakikada hepsi kullanılmış. Bedava Oyun: LawBreakers - GaulTurk - 18-06-2017 Maşallah beyler bu ne hız böyle. Bedava Oyun: LawBreakers - Dionysos - 18-06-2017 Yeni keyler eklendi. Bedava Oyun: LawBreakers - Ahrep - 18-06-2017 6. Keyi aldım teşekkürler. Bedava Oyun: LawBreakers - GaulTurk - 18-06-2017 7. keyi alabildim, teşekkür. RE: Bedava Oyun: LawBreakers - Xepluper - 18-06-2017 Ben alamadım, sad. Bedava Oyun: LawBreakers - zencefil - 18-06-2017 Arkadaşlar beta 3 gün sürüyor haberiniz olsun. Bedava Oyun: LawBreakers - altnkurt - 18-06-2017 Desene boşa aldık. RE: Bedava Oyun: LawBreakers - Dionysos - 28-06-2017 Konu güncel.
Altı tane yeni key eklendi.
Hala geçerli mi bilmiyorum. Denemekte fayda var.
|