![]() |
Heroes of the Storm - Kharazim Başlangıç Rehberi - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Blizzard Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-blizzard-forumlari) +--- Forum: Heroes of the Storm (https://forum.strategyturk.com/forum-heroes-of-the-storm) +---- Forum: Heroes: Rehberler (https://forum.strategyturk.com/forum-heroes-rehberler) +---- Konu Başlığı: Heroes of the Storm - Kharazim Başlangıç Rehberi (/konu-heroes-of-the-storm-kharazim-baslangic-rehberi) |
Heroes of the Storm - Kharazim Başlangıç Rehberi - Kher - 27-08-2017 ![]() Kharazim, Diablo evreninden gelen Support kahraman. Support (Destek) kahramanlarının görevi, takım arkadaşlarını korumak ve onlara güçlendirmeler vermektir. Roller ile ilgili daha fazla bilgi almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. Kharazim'in genel özelliklerini ve yeteneklerini inceleyelim. GENEL ÖZELLİKLERİ Can = 2028 Can Yenilenmesi (s) = 4.21 Enerji = 500 Zırh = 0 Saldırı Hızı (saniye) =1.67 Saldırı Menzili = 1.8 Saldırı Gücü = 66 YETENEKLERİ Kharazim'in kişisel özelliği oyuna başladıktan sonra seçiyorsunuz. Seçebileceğiniz 3 özellik var ve o özelliklere hep beraber bakacağız. Radiant Dash (Q) ![]() Düşman ya da dost birimlere bu yeteneği kullanarak sıçrayabilirsiniz. Eğer bu yeteneği düşmanınıza kullanırsanız sanki bir kere temel saldırı yapmışçasına hasar verirsiniz. Bu yetenek 2 yük tutar. Her yük 12 saniye sonunda yenilenir ve bu yeteneği kullanmak için 30 enerjinizi harcarsınız. ![]() Breath of Heaven (W) ![]() Yakınınızdaki dost kahramanlara ve kendinize 611 (her seviye için 290 + 4%) iyileştirir ve onlara 3 saniyeliğine %15 hareket hızı verirsiniz.Bu yetenek için 80 enerji ve bu yeteneği tekrar kullanabilmeniz için 8 saniyeye ihtiyacınız vardır. ![]() Deadly Reach (E) ![]() Sonraki temel saldırınız sizin saldırı hızınızı ve saldırı menzilinizi, 2 saniyeliğine %100 oranında arttırır. Bu yeteneği kullanabilmeniz için 50 enerjiye, kullandıktan sonra tekrar kullanabilmeniz için 10 saniye gerekmektedir ![]() Seven-Sided Strike [R] ![]() ![]() Divine Palm [R] ![]() ![]() Yetenekleri ve basit özellikleri inceledik.Şimdi 1,4,7,10,13,16,20 seviyelerdeki Kharazim'in yükseltmelerini inceleyeceğiz. Ben bu yetenekleri yükseltirken genelde tek bir özelliği geliştirmeye çalışıyorum. Tek bir özellikten kastım bu sizin Q yeteneğiniz olabilir. Ya da Temel Saldırı odaklı bir yükseltme belirleyebilirsiniz.Ama her şeyden azar azar yükseltip oyunun her durumunda etkili de olmayı seçebilirsiniz. Diğer bir seçenek ise: mesela sizin takımınızın support (destek) kahramanı bulunmuyor. Böyle bir durumda siz yükseltmelerinizi seçerken daha defansif özellikler seçebilir ya da tam tersi takımınızın hasar kabiliyeti düşük ise daha fazla hasar veren yükseltmeler kullanabilir/seçebilirsiniz. YÜKSELTMELER Kharazim'in yeteneklerini sizlere açıklarken kişisel becerisini seviye 1 yükseltmelerinde seçiyor demiştim. Bunu unutanlar var ise hatırlatmamı yapmak istedim. Seviye 1 Yükseltmeleri Transcendence ![]() Iron Fists ![]() Insigt ![]() ! Ödül: 100 yüke ulaştıktan sonra, her üçüncü temel saldırınız tüm temel yeteneklerinizin(Q,W,E) bekleme süresini 1 saniye düşürür. Seviye 4 Yükseltmeleri Spirit Ally ![]() Earth Ally ![]() Air Ally ![]() Seviye 7 Yükseltmeleri Blinding Speed ![]() Heavenly Zeal ![]() Blazing Fists ![]() Seviye 10 Yükseltmeleri Seviye 10 yükseltmenizi seçeceğiniz zaman yukarıdaki bulunan [R] yeteneklerinden her hangi birisini seçebilirsiniz. Seviye 13 Yükseltmeleri Quicksilver ![]() Fists of Fury ![]() Spell Shield ![]() Sixth Sense ![]() Seviye 16 Yükseltmeleri Cleansing Touch ![]() Way of the Hundred Fists ![]() Echo of Heaven ![]() Dash of Light ![]() Seviye 20 Yükseltmeleri Peaceful Repose ![]() Transgression ![]() Storm Shield ![]() Epiphany ![]() Kharazim kahramanını size anlatmaya çalıştım umarım başarılı olmuşumdur. Anlamadığınız bir şey olursa mutlaka sorun Heroes of the Storm - Kharazim Başlangıç Rehberi - Windfall42 - 27-08-2017 oha şu oyunu benden başka oynuyan varmış Heroes of the Storm - Kharazim Başlangıç Rehberi - Kher - 27-08-2017 Beraber oynayabiliriz müsait olduğun zaman @Aytaç da oynuyordu hatırladığım kadarı ile Heroes of the Storm - Kharazim Başlangıç Rehberi - Aytaç - 27-08-2017 Şu sıralar internet yokluğundan oynayamıyorum. İnternet geldiğinde oynamaya devam :) RE: Heroes of the Storm - Kharazim Başlangıç Rehberi - Windfall42 - 27-08-2017 (27-08-2017, 17:29)Cpt.MacMillan : Beraber oynayabiliriz müsait olduğun zaman @Aytaç da oynuyordu hatırladığım kadarı ile aynı hsdeki gibi buda yeni hesap ama kötü oynamam bi ara niye olmasın (rank felan yok bende sad) RE: Heroes of the Storm - Kharazim Başlangıç Rehberi - Kher - 27-08-2017 Sıkıntı değil ben taşırım ![]() |