[MOD] Formable Nations - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +---- Forum: EU4: Modlar (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-modlar) +---- Konu Başlığı: [MOD] Formable Nations (/konu-mod-formable-nations) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Formable Nations - Aeschyli - 18-08-2017 Europa Universalis IV için başlattığımız "Ayın Modu Etkinliği"nde bu ay tanıtacağımız mod kapsamlı ve yenilikçi Formable Nations modu. Formable Nations modu oyuna tarihsel bağlantıları olan 40'ın üzerinde yeni kurulabilir ülke ekliyor.
Formable Nations modunun yapımcısından ana moda ek olarak yapılmış olan Colonial Regions and Nations ismindeki bu mod oyuna 13 adet yeni koloni bölgesi ekliyor.
EU4 - Ayın Modu #1 : Formable Nations - Kaiser-i Rum - 18-08-2017 ya kardeşim yeter artık anlatamıyoruz kimseye . konuyu açana değil sitemim. sitemim tamamen bu eu4 oyunun 1444-1821 arasındaki zaman için tasarlanmış olduğunu anlamayan ve bu periyod dışına mod yapanlara . yeter artık kardeşim olmuyor. yapmayın. adam türkiye alıp 2017 de 2030 da wc yapıyor olm neyin kafası bu. bizim fantezime karışma dersiniz şimdi bir de bu mod savunucuları la gelip bana burada tarihsel şeylerden bahsedersiniz işinize gelince , gelmeyince böyle cayarsınız lan ne işi var burada yugoslavyanın eu nun ya bırakın bu işleri . çağrım da forum yetkilileri lütfen daha mantıklı modları göstersinler bizlere. teşekkürler. EU4 - Ayın Modu #1 : Formable Nations - GaulTurk - 18-08-2017 Mod oldukça kaliteli bir mod, oyunu iyice silip süpürmüş ve yeni heyecanlar arayan için birebir. Bazı yeni ülkeler çok göze batsa da, çoğunluğu kabul edilebilir ülkeler. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir mod. RE: EU4 - Ayın Modu #1 : Formable Nations - baywatch06 - 18-08-2017 (18-08-2017, 00:18)Kaiser-i Rum : ya kardeşim yeter artık anlatamıyoruz kimseye . konuyu açana değil sitemim. sitemim tamamen bu eu4 oyunun 1444-1821 arasındaki zaman için tasarlanmış olduğunu anlamayan ve bu periyod dışına mod yapanlara . yeter artık kardeşim olmuyor. yapmayın. adam türkiye alıp 2017 de 2030 da wc yapıyor olm neyin kafası bu. bizim fantezime karışma dersiniz şimdi bir de bu mod savunucuları la gelip bana burada tarihsel şeylerden bahsedersiniz işinize gelince , gelmeyince böyle cayarsınız lan ne işi var burada yugoslavyanın eu nun ya bırakın bu işleri . çağrım da forum yetkilileri lütfen daha mantıklı modları göstersinler bizlere. teşekkürler. katılıyorum valla RE: EU4 - Ayın Modu #1 : Formable Nations - Kaiser-i Rum - 18-08-2017 (18-08-2017, 06:18)kralılgaz :(18-08-2017, 00:18)Kaiser-i Rum : ya kardeşim yeter artık anlatamıyoruz kimseye . konuyu açana değil sitemim. sitemim tamamen bu eu4 oyunun 1444-1821 arasındaki zaman için tasarlanmış olduğunu anlamayan ve bu periyod dışına mod yapanlara . yeter artık kardeşim olmuyor. yapmayın. adam türkiye alıp 2017 de 2030 da wc yapıyor olm neyin kafası bu. bizim fantezime karışma dersiniz şimdi bir de bu mod savunucuları la gelip bana burada tarihsel şeylerden bahsedersiniz işinize gelince , gelmeyince böyle cayarsınız lan ne işi var burada yugoslavyanın eu nun ya bırakın bu işleri . çağrım da forum yetkilileri lütfen daha mantıklı modları göstersinler bizlere. teşekkürler. Hay ağzın bal yesin ya. EU4 - Ayın Modu #1 : Formable Nations - Aragramir - 18-08-2017 (18-08-2017, 00:18)Kaiser-i Rum : ya kardeşim yeter artık anlatamıyoruz kimseye . konuyu açana değil sitemim. sitemim tamamen bu eu4 oyunun 1444-1821 arasındaki zaman için tasarlanmış olduğunu anlamayan ve bu periyod dışına mod yapanlara . yeter artık kardeşim olmuyor. yapmayın. adam türkiye alıp 2017 de 2030 da wc yapıyor olm neyin kafası bu. bizim fantezime karışma dersiniz şimdi bir de bu mod savunucuları la gelip bana burada tarihsel şeylerden bahsedersiniz işinize gelince , gelmeyince böyle cayarsınız lan ne işi var burada yugoslavyanın eu nun ya bırakın bu işleri . çağrım da forum yetkilileri lütfen daha mantıklı modları göstersinler bizlere. teşekkürler. Modlamanın olayı, oyunun bizlere izin vermediği ya da eklemediği olayları elde etmemiz değil mi? Tamam oyun 1444-1821 arası geçiyor, bundan ötesi veya öncesi yok.Modlama yaparak oyunun bizlere ulaştırmadığı içerikleri oyunu oynayan kesim ulaştırıyor. RE: EU4 - Ayın Modu #1 : Formable Nations - ragnarl7 - 18-08-2017 (18-08-2017, 00:18)Kaiser-i Rum : ya kardeşim yeter artık anlatamıyoruz kimseye . konuyu açana değil sitemim. sitemim tamamen bu eu4 oyunun 1444-1821 arasındaki zaman için tasarlanmış olduğunu anlamayan ve bu periyod dışına mod yapanlara . yeter artık kardeşim olmuyor. yapmayın. adam türkiye alıp 2017 de 2030 da wc yapıyor olm neyin kafası bu. bizim fantezime karışma dersiniz şimdi bir de bu mod savunucuları la gelip bana burada tarihsel şeylerden bahsedersiniz işinize gelince , gelmeyince böyle cayarsınız lan ne işi var burada yugoslavyanın eu nun ya bırakın bu işleri . çağrım da forum yetkilileri lütfen daha mantıklı modları göstersinler bizlere. teşekkürler. Saçma ve gereksiz atar. Adam istediği modu yapar sonuçta. O modu indirmek sana kalmış. İster oynarsın ister oynamazsın. RE: EU4 - Ayın Modu #1 : Formable Nations - zencefil - 18-08-2017 (18-08-2017, 00:18)Kaiser-i Rum : ya kardeşim yeter artık anlatamıyoruz kimseye . konuyu açana değil sitemim. sitemim tamamen bu eu4 oyunun 1444-1821 arasındaki zaman için tasarlanmış olduğunu anlamayan ve bu periyod dışına mod yapanlara . yeter artık kardeşim olmuyor. yapmayın. adam türkiye alıp 2017 de 2030 da wc yapıyor olm neyin kafası bu. bizim fantezime karışma dersiniz şimdi bir de bu mod savunucuları la gelip bana burada tarihsel şeylerden bahsedersiniz işinize gelince , gelmeyince böyle cayarsınız lan ne işi var burada yugoslavyanın eu nun ya bırakın bu işleri . çağrım da forum yetkilileri lütfen daha mantıklı modları göstersinler bizlere. teşekkürler. Herkesin hayatına kimse karışamaz. RE: Formable Nations - Duman - 18-08-2017 Ülke formlamak özellikle singleplayer modunda oyuncular için basit ancak 'oynatan' hedeflerden bir tanesi. Tabi ki Moskova Knezliğinin Sovyetler formlaması çok mantıklı değil ancak oyuna böyle bakıyorsak değil modun, oyunun kendisinde bulunan çok sayıda mantık hatası görebiliriz. Extended Timeline'ın en çok tercih edilen modlardan biri olduğu ortada. Konu için teşekkürler. Formable Nations - Kaiser-i Rum - 18-08-2017 F*rmable C*untries EU4 - Ayın Modu #1 : Formable Nations - Laas - 21-04-2020 (18-08-2017, 00:18)Kaiser-i Rum : ya kardeşim yeter artık anlatamıyoruz kimseye . konuyu açana değil sitemim. sitemim tamamen bu eu4 oyunun 1444-1821 arasındaki zaman için tasarlanmış olduğunu anlamayan ve bu periyod dışına mod yapanlara . yeter artık kardeşim olmuyor. yapmayın. adam türkiye alıp 2017 de 2030 da wc yapıyor olm neyin kafası bu. bizim fantezime karışma dersiniz şimdi bir de bu mod savunucuları la gelip bana burada tarihsel şeylerden bahsedersiniz işinize gelince , gelmeyince böyle cayarsınız lan ne işi var burada yugoslavyanın eu nun ya bırakın bu işleri . çağrım da forum yetkilileri lütfen daha mantıklı modları göstersinler bizlere. teşekkürler.İyi demişin dostumda ben o modu kullandım ayrıca formable nations baya hoş oluyor bence farklı şeyler görmek güzel oluyor.Orada Türkiye kurmak için 20 yanda 25.teknoloji istiyordu.Bence gayet makul.He ben kurmuyorum orasını bilemem ben daha çok tarihsel şeyleri seviyorum ya da daha o bölgeyle ilgili eski imparatorluklar falan filan |