Hanedan Oyunu: Total War: Attila - Hanedan Oyunu: Himyar - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Total War: Attila (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-attila) +--- Konu Başlığı: Hanedan Oyunu: Total War: Attila - Hanedan Oyunu: Himyar (/konu-hanedan-oyunu-total-war-attila-hanedan-oyunu-himyar) |
Total War: Attila - Hanedan Oyunu: Himyar - Merco - 10-09-2017 Selam arkadaşlar, aramızda birlikte oynayabileceğimiz bir hanedan oyunu açalım diyorum. Katılmak isteyenler konuya yazsınlar. Bana her ülke uyar. Katılmak isteyenler istedikleri ülkeyi ankette oylayabilirler. Davetliler : @Sübaşı @Yabgu Khan @Aytaç @Gurt Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Royal Guard - 10-09-2017 PC Attilada çok kasıyor.Zevk alamıyorum oyundan.Yeni bir bilgisayar alana kadar Attila ya sadece multiplayer savaş için gireceğim. Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Aytaç - 10-09-2017 Okul falan başlıyor hocam buna katılmasam daha iyi olacak :( Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Feldmarschal - 11-09-2017 @Merco Davetli olmak mı gerekiyor yoksa herkes katılabilirmi Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Merco - 11-09-2017 Herkes katılabilir tabi ki. Ben aktif gördüğüm oyuncuları çağırdım sadece. Gelirsen memnun olurum :) Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Feldmarschal - 11-09-2017 TW oyunlarını ilk çıktığı anlardan beri komple oynadım Atillayıda seviyorum (Warhammer ve Warhammer2 çıkıcak o hariç) bu hanedan oyunlarınıda çok sevdiğimden zevkle katılırım :) Diğer şıkkını seçtim Himyarla oynamak zevkli oluyor Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Merco - 11-09-2017 @Kurt Knispel katılır mısın ? Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Kurt Knispel - 12-09-2017 Zamanım pek kalmadı benimde. Önümüzde ki haftadan sonra pek online olamam TW oyunlarında. Laptopa geçeceğim masaüstünü bırakıp oda sıkıntılı bir oyun deneyimi sunuyor hiç elleşmiyorum. Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Duman - 12-09-2017 Tur bazlı mı yoksa hükümdar ölene kadar mı? Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Merco - 13-09-2017 Hükümdar ölene kadar fikri de güzel. Ama çok uzun sürebilir. 5 ya da 10 tur gibi tur bazlı da yapabiliriz. @Feldmarshal ile ben varız. @Gurt ve @Yabgu Khan da gelirse güzel olur. Yakında başlatırız kesinleşirse. Ayrıca benim için ülke farketmez, tüm dlc'ler var. Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Yabgu Khan - 13-09-2017 Müsait olursam katılım gösterebilirim lakin kesin değil şimdilik. Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Gurt - 13-09-2017 Okulum başlıcak ama erkenden yapılırsa kesinlikle katılım gösteririm. Her dlc var ülke farketmez bana da. Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Elessar - 13-09-2017 Orjinal olması gerekiyor mu? Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Merco - 13-09-2017 Save dosyasının uyuşması yeterli Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Elessar - 13-09-2017 O hâlde katılmak istiyorum son versiyon var bende. Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Merco - 16-09-2017 @Feldmarschal @Gurt ve @'Sultan Ahmet' İlk 5 turu oynadım. Hadi hayırlı olsun. Öncelikle save dosyasını nereye atacağımızı anlatayım. Bilmeyen olabilir. Gizli klasörleri görünür yapıyoruz. Belgelerim diye bildiğimiz klasörde AppData klasörü çıkacak. Onun içinde Roaming i seçiyoruz. Sonrasında The Creative Assembly sonrasında Attila sonrasında Save Games. Eğer isimler aynı ise alttaki yazıyı kopyalarak da aynı yere ulaşabilirsiniz. C:\Users\Pc\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Attila\save_games @Feldmarschal https://drive.google.com/open?id=0B8gi3J1yf733STdNVEZSMnQ2aVE Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Feldmarschal - 16-09-2017 Elina sağlık @Merco bugün oynar atarım Aksum kralıda gaza gelip denize açılmış yahu sen kara devletisin ama güzel olmuş harbiden :D Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Elessar - 16-09-2017 Hangi ülke oynuyoruz. Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Merco - 16-09-2017 Himyar ile oynuyoruz. Total War: Attila - Hanedan Oyunu - Gurt - 16-09-2017 Aksumlarla seferim devam ediyor ve hanedan oyununda himyarı oynayacağım acaba kimi satsam :D |